Gitti

Hobbijai: kirándulás, bicajozás, színházban vígjáték, vagy musical, moziban ezek mellett a műfajok mellett még a sci-fi témájú filmek. Érdeklődési köre: olvasás, könyvek, pl a spirituális témájú könyvek, lakberendezés, nyitott az újdonságokra. Jelenleg tanulmányokat folytat természetgyógyászati témában.Olyan kivételes személyiség, aki szereti magát- ez a szó jó értelmében- és nem negatív oldaláról közelíti meg az életet. Ebből adódóan pozitív életszemléletű, és játszva oldja meg az adott helyzetet.
Tulajdonságai: mosolygós, segítőkész, nyugodt, higgadt, kedves, türelmes, megértő, odaadó, barátságos, figyelmes, őszinte, szeret ölelni, azaz a testi kontakttal kifejezni a másik iránti szeretetét, kitartó, előrelátó, vidám, házias, családcentrikus, pontos, tisztelettudó, rendszerető, jószívű, alkalmazkodó, gyengéd, romantikus, érdeklődő.
Negatív tulajdonságain igyekszik változtatni folyamatos önnevelés által, ha az zavaró lenne akár saját magának, akár mások számára (szégyenlős, hirtelen, érzékeny, zárkózott, aprólékos)
Két fiával él együtt, akik tisztelettudó, szeretetteljes gyermekek. Kedveli a velük eltöltött aktív szabadidőt, pl. pingpongozás, tollasozás, vagy akár falmászás.
Párkapcsolatában odaadó, gyengéd, alkalmazkodó típus. Olyan családcentrikus, figyelmes, kedves férfival ismerkedne meg, akivel együtt élvezhetik az élet örömeit, legyen szó akár egy kellemes beszélgetésről, akár egész napos mozgásról, kirándulásról. Szeretné megismerni lelki, szellemi értékeit, akár pozitív, akár negatív tulajdonságait és támogatni az élet kihívásaiban

Gitti