top of page

 

Hova lesz a szerelem?

Ne higgy azoknak, akik azt mondják, a szerelem lángja ellobban. Ha ellobbanni tud, akkor újra is lehet éleszteni azt a tüzet!

Bizonyosodj meg róla a Szerelemébresztő tréningen!

Kinek szól a tréning?


Mindazoknak, akik

  • a párkapcsolatukat szeretnék karbantartani, megóvni

  • ellaposodott a párkapcsolatban élnek

  • megújítanák olyanná, mint amilyen az elején volt

  • a szerelmi tűz lángját szeretnék megtartani

  • szeretnék úgy szeretni a másikat, hogy ő szeretve érezze magát

  • párkapcsolata krízisbe jutott

  • közt elmúlóban van, illetve elmúlt a bizalom

  • a szeretetnyelvek szeretnék mélyebben megismerni és alkalmazni a gyakorlatban


Lépd meg még ma az első lépést: hívd a 70/ 850- 69 -69 es számot, és kérj időpontot.

A trénerről?


2006 óta több ezer párt hoztam össze, rengeteg párkapcsolat került egyenesbe, vagy vált ketté, ha az bizonyult a jobbik megoldásnak. Általában a célt tartom szem előtt, a párok újra találják meg egymást, ehhez én vagyok a híd. A HOGYAN-ját is elmondom, amit később is tud alkalmazni, ha megint válság közeli állapot merülne fel a kapcsolatban. Egyéni módszerem lényege, hogy személyre szabott, emellett a legnagyobb hatékonysággal több szakterület anyagát összegyúrva a problémától függően adjuk kezedbe a megoldást. Nem a szakkönyvek száraz anyagát mormoljuk el, hanem a szaktudás és a gyakorlat együtteséből levont tanulságokat adjuk át.   
Védő „szárnyaink” alatt – és itt a többes szám a kollégáim, akikkel együtt dolgozom, miatt van- teszed meg a kezdeti lépéseket, majd mikor belül már erős vagy, fokozatosan engedjük el a kezed.

Mit mondtak a korábbi résztvevők?

Csilla vagyok, és szerettem volna vissza hozni azt a kezdeti érzést a kapcsolatunkba, ami a munka, a gyereknevelés, és a hétköznapok állandó megoldásra váró feladatai által elmúlt. Építkeztünk, közben a hotelt törlesztettük, és nem igazán volt egymásra időnk. Amikor egyenesbe jöttünk, Tibi, az élettársam elkezdett másfelé kacsintgatni. Hibásnak éreztem magam, mert a pénzt hajszoltam, és nem figyeltem a környezetemre, így Tibire sem. Kornéliáról egy újságban olvastam. Felkerestem, és utólag az érzésem az, hogy mint egy harmadik szem, úgy látott mindent. Mire milyen reakció lesz, mit fog kiváltani a másikban, mik lesznek a következmények. Lelassult tempóban építettem újra fel a kapcsolatomat. Oda figyeltem magamra, nőiességemet kihangsúlyoztam. A szeretetemet kifejeztem. Összetett mi minden amivel a kapcsolatom újra olyan lett, vagy megközelítőleg olyan, mint korábban. Mai napig jól élünk a párommal. Szerencsés vagyok, időben tettem meg a kellő lépéseket. „

Így képzeld el ezt a tréninget:

Négyszemközt, diszkréten. Elmélet, és gyakorlat együtt.
A tanácsadás időtartama: az első 2 órás, a többi 1.5 órás.  Budapesti irodánkban, vagy Skype-on.

Mi az első lépés?


Töltsd ki az űrlapot vagy ha inkább telefonon jelentkeznél be, akkor keresd Kornéliát az alábbi számon

KAPCSOLAT:

Budapest 

Tel: +3670/8506969

igaztarstarskereso@gmail.com

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől Péntekig 10 - 19  \  ​​Szombaton: 10 - 15

Success! Message received.

bottom of page