top of page

Krisztián

Egy alkalommal, az általam nagyon kedvelt reggeli rádióműsor hallgatása közben olyan témára lettem figyelmes, amelyben egyáltalán nem volt bizalmam: a társkereső iroda. A két műsorvezető beszélgetőpartnere Kornélia volt, akit annak reményében kerestem fel, hogy a társkereséssel kapcsolatos elakadásaimban segíteni tud mindamellett, hogy az általa vezetett irodán keresztül rám találhat a szerelem. Első személyes találkozónk során megosztottam vele az eddigi csalódásaimat, és azt, hogy milyen hölggyel szeretnék közös jövőt. A beszélgetés során megnevezte néhány olyan tulajdonságom, melyekben mindketten egyetértettünk, hogy lenne mit erősíteni. Ilyen volt többek között a határozottság, a kockaság helyett a könnyed rugalmasság, illetve a kommunikáció, amelyek jobbá tételén el is kezdtünk együtt dolgozni és úgy érzem, ezt sikerrel tettük. Kaptam számos jó tanácsot, technikát, amit megfogadva és alkalmazva mára már sokkal határozottabban, illetve bátrabban kommunikálok, gyakorlatilag bárkivel. Ezeket a pluszokat a társkeresés során is sikerrel alkalmaztam, a szerzett "természetes lazaságot" a tisztelettel alkalmazva tudtam kezdeményezni egy számomra váratlan szituációban is. Köszönöm a segítséget és azt, hogy mindig végtelenül kedves és figyelmes volt velem.

P. Máté

Rendkívül pozitív élmény volt a tagfelvétel. Érkezésemkor rendkívül meleg, barátságos környezet fogadott. Bár előtte kicsit szkeptikus voltam, a magas szintű profizmus hamar meggyőzött. Biztos vagyok benne, hogy nemsokára sikerről számolhatok be. Minden társkeresőnek bátran ajánlom.

Balázs

Az első beszélgetés
Három éve, hogy egyedül maradtam. Sokáig a boldog emlékek feletti szomorúság uralta a mindennapjaimat.Közel egy éve fogalmazódott meg bennem, hogy egyedül nem tudom tovább...
És ekkor éreztem, hogy nyitott tudok lenni egy új kapcsolatra.
Ekkor már javában dúlt a járványteli, minimalizált közösségi élet.Belevágtam egy netes társkereső oldalba. 2-3 hónap után le is zártam. Ami ott zajlik, nem nekem való. Sok ötletem nem volt a hogyan továbbra.
Igazándiból nem vagyok magányos, csak egyedül vagyok. És ez nekem nem megy...
Aztán néhány napja belebotlottam egy tartalmas, érdekes újságcikkre, ami Tóth Kornélia és társkereső irodájának tevékenységéről adott információkat.Felkeltette az érdeklődésemet, felvettem a kapcsolatot Kornéliával. Mit veszthetek? Rövid időn belül a személyes találkozásra és bemutatkozásra is sor került.
Még soha sem voltam állásinterjún sem, hát még egy ilyen "megismerni" beszélgetésen.Belevágtunk. "Szokatlan" módon csak mondtam és mondtam, be nem ált a szám. Néha-néha Kornéliának is sikerült egy-egy mondat, kérdés. Aztán egy kemény huszárvágással magához ragadta a szakmai irányítást. Ettől kezdve már minden a maga rendjében történt.Sok célirányos kérdés és válaszok. A beszélgetés közben is, de a végén lévő, teljes körű értékelésre került sor. Lassan én is megismerem saját magamat.(Talán...) Már a jövőre vonatkozó meglátások, javaslatok nagyon hasznosíthatóak lesznek.
Nem tudom, mit hoz a jövő? De szerencsére már nem vagyok türelmetlen. Várakozással tekintek a jövő felé. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy ismét valódi párkapcsolatban élhessem napjaimat, rátaláljak hasonló helyzetben lévő hölgyre, vagy Ő találjon reám.

F. Laura

A felvételi beszélgetés két órája többször két óra coaching lett, amit egyáltalán nem bánok! Amellett, hogy sok hasznos információt, tanácsot kaptam Kornéliától, rátapintott több olyan negatív meggyőződésemre, amikről éreztem már korábban is, hogy dolgom van velük. Segítségével szétszálaztunk sok, általános és saját, a korábbi tapasztalataimból hozott párkapcsolati sémát, amik után egyre kevésbé félek a csalódástól, és egyre nyitottabbá válok arra, hogy megnyissam az életem egy szerető társ számára.

Judit

Egy fiatalos külsővel és lélekkel élő, egyedülálló hölgy vagyok, aki társkeresési segítségért fordult Kornéliához. Korábban tagja voltam néhány online és személyes kontaktusú társkereső irodának is. Mindenfelé korrekt közvetítést kaptam. És itt a közvetítésre helyezném a hangsúlyt. Próbálkozások voltak, de jelentős siker nem történt. Most már tudom, hogy miért. Ennek okán léptem tovább. Mostanra bizton mondhatom, hogy nagy örömömre. Nem, siker még nem történt, hiszen egy folyamat elején állok, de nagyon jó úton robogok a siker felé. Ezt miért mondom, ha még nincs eredmény?
MERT: Kornélia személyében azt a segítő kezet találtam meg, mely először a lelket teszi rendbe, hogy az eredmény megszülethessen. Igen, mert először nekünk kell egyenesbe jönnünk. Kornélia ez mellett nem megy el. Kornélia irodájába történő tagfelvételem során, a kimondatlan problémákra is ráérzett, mely egy leendő kapcsolat kialakulását veszélyeztethetné, illetve annak meggyógyítása teheti eredményessé. Ezeket a problémákat kedves, felkészült, határozott személyiségével orvosolta. Beleérzett a lelkembe. Ettől is adott Ő többet, mint a korábbi segítőim. Ahol tulajdonképpen nem törekedtek a fejlesztésre, a személyiségek összehangolására. Mindig olyan tanácsot kaptam Tőle felmerült élethelyzetekre, mely személyiségemhez is illő és az adott szituációt teszi eredményessé egy potenciális kapcsolatkialakításnál. Minden alkalommal éreztem, hogy rám hangolódik. Tanácsot kaptam Tőle a külső megjelenésemre vonatkozóan is. Bár azt gondoltam, hogy ez rendben van. De bizony tudnunk kell fejlődni. Ebben is teljes körű segítséget kaptam. Mindezeket az útmutatásokat hitelesen a sugárzó külsejével, lényével közvetítette. Aki igazán egy „ Igaz Társ”-at szeretne, megfogadja útmutatásait. Én ezt fogom tenni, egy fiatalos külsővel és lélekkel élő, de már magabiztosabb hölgyként!

H. Klára

Örömmel töltött el a múltkori beszélgetésünk. Igazán kedves és szuggesztív egyéniség vagy. Úgy érzem hamar megéreztük egymás rezgéseit, s így könnyű volt ezután a kommunikáció közöttünk. Nagy hittel és reménnyel kerestelek meg Júliusban hosszú nehéz hónapok után. Rádöbbentem, hogy a jövőm mindenképpen fontos számomra, mert a családom is akkor tud örülni nekem, ha én is jól érzem magam a bőrömben.
A legutóbbi alkalommal kellemes, hangulatos helyen együtt töltött délelőtt során egy részletező, alapos interjúban sok kérdést feltettél és megerősítettél a hitemben. Önismerettel gazdagabban és egyfajta biztonság érzéssel jöttem el a találkozóról.

Tulipán

Nagyon jót tett a beszélgetés Kornéliával, kicsit más megvilágításba helyezte számomra a korábbi kapcsolataimat, amiből tudok építkezni a jövőben. Számos hasznos tanácsot is kaptam tőle, a szituációs gyakorlakat pedig nagyon élveztem. Köszönöm.

Mosoly

Nagyon köszönöm a beszélgetést veled. Élveztem minden percét mert végig azt éreztem, hogy a segítőszándék és tisztánlátás segítése van a kérdéseid hátterében. Habár gondolatban sokszor megfogalmazzuk ezekre a kérdésekre a válaszokat magunkban a kimondott szónak erejére rácsodálkozom mindig. Habár sok szempontból idealista vagyok a párkapcsolatok terén, törekszem a reális körülmények elfogadására úgy hogy a belső énem azt még megelégedéssel el tudja fogadni.

B. Károly

Nem voltam egyszerű helyzetben, ugyanis a pozícióm miatt nagyon is vonzódtak hozzám a hölgyek. Ez bosszantott. A másik gondom, hogy utazgatni sokan szeretnek, de amikor kiderül, hogy „csak” munka miatt megyek, akkor már az illúzió elillan. A munkám határozza meg az életemet, és ezt a társamnak el kell fogadnia. Ezekkel a paraméterekkel kerestem fel az irodát, ahol nem esett kétségbe mindezek hallatán az irodavezető. Kanyargós út vezetett a célig, amelyet nem olyan rég az eljegyzésünk erősített meg.Köszönöm a kitartó munkáját kedves Kornélia.

Ny. Viktor

Szeretném köszönetemet kifejezni az irodavezetőnek, Tóth Kornéliának. Példaértékű az a hozzáállás amit tapasztaltam. Több évbe telt mire megtaláltam itt az igazit, Kornélia végig tartotta bennem a lelket, és fáradhatatlanul bíztatott. Az ideálomról nem próbált meg lebeszélni, és ez az, amiért szintén hálás vagyok. Sokan lebeszéltek, hogy adjak le az igényeimből, úgy sem találok olyan lányt, és tessék. Meg van az én életem szerelme. Köszönöm.

V. Borbála

Két válás után a feladom fázisomban a TV-ben láttam meg Kornéliát. Szimpatikus volt, ahogy beszélt, és amit mondott. A netes ismerkedésben csalódtam. Az iroda keretei közötti ismerkedés sokkal megbízhatóbb lehetőségnek gondoltam, ezért csatlakoztam a tagokhoz. Néhány tagajánlás után egy villámcsapásszerű érzés áradt szét bennem már a hangja hallatán. Azt hittem ilyen nem történik meg, kiégtem, befásultam, megöregedtem. Az esélytelenek nyugalmával vettem részt a társkeresésben. Szerencsém is volt. Nem voltak nagy elvárásaim, de azokhoz ragaszkodtam. Elmondhatom, életem egyik legjobb döntése volt hogy ezt az irodát választottam, különben sosem talál rám a szerelem a párom személyében. Hálásan köszönöm Kornélia

S. Tamás

Egy társkereső irodában elsődleges annak az embernek az inspiratív személyisége, aki önzetlenül segítő kezet próbál nyújtani a boldogsághoz vezető érzelmi útvesztőben. A hátsó gondolatok nélküli, és érezhetően kölcsönös bizalom, az értő és érdeklődő figyelem alapvető fontosságú önmagunk és a másik megismeréséhez, mindezek nélkül a lélek képtelen megragadni azt a valós kapcsolódási pillanatot, amellyel célhoz érhetünk...Gyakorta idézem magamtól, hogy az érzéseinkkel nem lehet vitatkozni, az emberi lélek pedig nélkülünk is odatalál, ahol igazán jó neki. Úgy vélem, hogy a tegnapi beszélgetésben úgy tárult ki előttem újra a világ, és úgy kaphattam valamit, hogy attól az idejét nekem ajándékozó sem lett kevesebb...örülök a találkozásnak...:)

P. Mária

Kornéliával nagyon kellemes beszélgetésem volt.Nagyon örültem a kérdéseinek, melyek nagyon jó kérdések voltak, tényleg meg akart ismerni engem, és ez bizalmat ébresztett bennem az iránt, ahogy Kornélia végzi ezt a munkát.
A kérdéseken túl beszélgettünk a kihívásokról is, és nagyon jó tanácsokat kaptam Kornéliától, így ha bizonyos területeken volt bennem bármilyen dilemma, az a beszélgetés alatt megszűnt. Köszönöm a kellemes beszélgetést, kíváncsian várom a folytatást.

Katalin

Köszönöm szépen a beszélgetést, nagyon jó volt és bízom benne, megkezdődik az új élet, amire már olyan rég óta vágytam, s Te voltál az első mérföldkő, aki ebben utat mutatott nekem, s ezért piros pontot érdemelsz!
Ez már nagyon hiányzott, hogy újra igazi nőnek érezhessem magam, s az legyek, aki igazán vagyok, s ne fojtsam el az igazi énem, hanem hagyjam, hogy kibontakozzon, mint a nyíló virág.

V. Gábor

Kornélia nagyon kedves, és segítőkész. Nagyon jól ért a férfiakhoz és nőkhöz egyaránt, illetve a párkapcsolat kialakításához is nagyon sok segítséget nyújt, és kitűnő tanácsokkal látja el az embert. Nagyon szimpatikus volt, hogy első alkalommal Ő személyesen teszi fel a kérdéseket ami a társkereséshez szükséges, ezen kívül nagy pozitívum, hogy nagyon komolyan veszi a pártalálásban való segítségnyújtást. Rendkívül türelmes, és megértő Nőt ismerhettem meg a személyében. További sok sikert kívánok Neki a munkájához, és a társkeresőknek az Igazi megtalálásához!

Szabolcs

Köszönöm a személyes és türelmes hozzám állást, és a kedves hölgyet, akit bemutatott, bár néhány próba randi volt, amikor elkezdtem kételkedni a sikerben. Tudom, én türelmetlen vagyok, mondta, de hát rohanó világunkban ki nem az. Köszönöm, hogy hibáimra rávilágítottak, sokat dolgozom most is magamon, szeretném szívem hölgyét örökre megtartani, és boldoggá tenni. BUÉK

Balogh Ildikó

'Az életembe léptél, máról a holnap így lett más Veled' énekli Ákos egy dalban s ezt érzem én is a konzultációnk óta. Személyedben megismertem egy igazi nőies NŐT. Ami ritka manapság. Finom,kedves, elegáns,megfontolt ember vagy. Egy igazi példakép vagy, aki hitelesen képviseli a nőiességet.
Veled rengeteg szép élményben volt részem, sok minden felelevenedett a konzultációkon, a szituációs gyakorlatok alatt, amiket a hosszú ideje tartó szinglisségemben már régen elfeledtem. Magabiztosabban lépek ki az utcára, és észre veszem az elismerő pillantásokat. Nem kapom el a tekintetem, ki tudom élvezni az elismerést. Ha belépek egy helységbe, felfigyelnek rám, és ettől már nem jövök zavarba. Persze oda figyelek arra, mit mivel veszek fel, és hogy egy kis mosoly mindig feldobja az arcomat. Pozitív szemüvegen keresztül nézem a világot, és ahogy mondtad, ennek hatására a kapcsolatom a világgal is pozitív lett. Kívánok Neked minden szépet, jót az életben. Örülök, hogy megismerhettelek!!!

K. Szandra

Sok helyen próbálkoztam, online fórumokon, és néhány hagyományos irodában. A bizalmam a férfiak iránt az utóbbi megtapasztalások hatására átalakult bizalmatlansággá. Szimpatikus volt, hogy nálatok a társkeresés mellett vannak tanácsadások is. A személyiség fejlesztő, önbizalom növelő konzultáció rám fért.
Kiderült, hogy rosszul látom a világot, és magamat. A konzultációk előtt negatív képet tápláltam magam és a világ irányába. Elkezdtem tudatosítani a pozitív szemléletet. A konzultációk óta megélem a nőiségemet, a személyiségem jó oldalát emelem ki, nem a rosszra összepontosítok, hanem a jóra, a szépre. Egésznek érzem magam-magamban is. Zolival a találkozásunk ekkor történt az életemben. Nem támaszt, vigasztalást kerestem, és találtam benne, hanem társat, aki szeret, aki hagyja, hogy szeressem, és aki mellett tovább tudok fejlődni. Köszönöm, hogy megváltoztattad az életemet, és köszönöm az őszinteséged, hiszen nem volt könnyű elfogadnom, hogy a hiba az én szemléletemben van. G-nak is köszönöm a sok ráerősítést a konzultációkon.

Csaba

Szeretném megköszönni neked mindazt a sok segítséget és hasznos tanácsot, amellyel mára már sikerült feloldanom és leküzdenem az évtizedek óta bennem meglévő - és folyamatosan felgyülemlett - gátlást, blokkot, és alaptalan félelmet, melyet a nőkkel kapcsolatban 'teremtettem' magamnak, nem tudatos magatartásomnak köszönhetően.
Sikerült általad megértenem az egészséges egyén és kapcsolat alapjainak megteremtését és működtetését is. Néhány konzultáció után rávilágítottál arra, hogy a nem megfelelő kommunikáció már rögtön a kezdetek kezdetén is megpecsételheti egy lehetséges párkapcsolat kibontakozását, még a legjobb szándékkal történő közeledés ellenére is. Egy másik személyes és gyakorlati példa, amit látszólag mindenki ismer, még sem biztos, hogy megfelelőképpen alkalmaz: hogyan segítsük fel egy hölgyre a kabátot? Nos, jó tudni, hogy ezt sem árt gyakorolni.. . Nem is hinné az ember, milyen sikereket érhet el látszólag apró dolgok elsajátításával... A társkereső szolgáltatásaidat és tanácsaidat mindenkinek csak ajánlani tudom, és sok sikert kívánok a további eredményes munkához.

R. Katalin

A személyes találkozónk kapcsán szeretném visszajelezni, hogy köszönöm a támogató és bátorító szavaidat, különösen amit az önmagunk szeretetéről és a merészebb, színesebb öltözködésről mondtál. Jó és hasznos visszajelzés volt számomra a beszélgetésünk.

K. Ildikó

Fantasztikus hatással volt rám a konzultációd, köszönöm, hogy visszaadtad az önbizalmamat. Válásom óta nem volt ilyen beszélgetésben részem, ami ennyi erőt, önbizalmat adott volna. Sok mindenben igazad van, és oda fogok figyelni ezekre.
Újra nőnek érzem magam, férfi nélkül is. Két hét telt el a beszélgetésünk óta, és szeretném neked visszajelezni, hogy abban is igazad van, mi van belül, mit gondolunk magunkról ott bent. Amióta nem a rosszat látom magamban, azóta a férfiak felfigyelnek rám, és már a szemükbe bírok újra nézni, nem azt fürkészem, hogy miért bámulnak.

Gábor

Kedves Kornélia,
Azzal kezdeném, hogy sok ezoterikus rendezvényen vettem részt, a fejlődésem, és a párkeresésem vezérelt oda. A személyiségemet több éve fejlesztem, csoportos és egyéni konzultációkon voltam, ahol arra a kérdésre is kerestem a választ, miért nem találom meg a lelki társamat. Az asztrológiával is próbálkoztam. Olyan hölgyet kerestem, aki hasonló gondolkodású, mint én. Nem bíztam abban, hogy itt fogom megtalálni azt a lányt.
Az Önök által ajánlott lány már az első pillanatban azokról a témákról beszélt, amik felé nyitottam az utóbbi években. Kiderült, hogy többségében ugyan azokhoz a tanítókhoz jártunk, csak másik időpontokban. Számára is a változás, a fejlődés elindult egy magasabb szinten. Külsőleg is ilyen dekoratív lányt szeretettem volna páromnak. Boldog vagyok, hogy egy hozzám hasonló társam van, aki lelki társam is, több mint társ, barát is egyben, és egymást erősítjük. Köszönöm a tagságot, amit mostantól szeretnék megszüntetni, mivel mi már együtt vagyunk, és minden jel azt mutatja, együtt is maradunk. Mindenkinek kívánom, sikerüljön megtalálnia a párját, akivel boldogságban éli életét.

Sz. Andrea

Egy barátnőm javaslatára kerestem fel az irodádat, aki már nem bírta nézni, hogy kikkel jövök össze. Örökké hálás leszek, hogy felnyitottad a szemem. A szüleimet látva, azt hittem, ez a nő sorsa. Soha nem mertem magamat felvállalni.
Meg kellett emésztenem magamban, amiket mondtál, és megláttam, hogy ha nem ugyan azt az életet szeretném folytatni, hanem egy jobbat, akkor változtatnom kell, sürgősen. Örökké hálás leszek azért, hogy elhoztad a változást bennem. Megtapasztalni, hogy a bennem levő változás során egy új élet kapui nyíltak meg. Társamat is nektek köszönhetem, aki olyan jó szívű, amiről álmodni sem mertem. A tenyerén hordoz, és a klasszikus férfi tulajdonságaival bír. Sosem voltam ennyire boldog.

F. János

Tisztelt Társkereső Központ, Kedves Kornélia!
Az igaztars.hu társkereső oldalt ez év szeptemberében ismertem meg. A site-on található cikkeket olvasom, segítségükkel fejlesztem egyébként sem átlagos érzelmi intelligenciámat. Független férfiként keresem életem párját, azt a hölgyet akinek reggel ébredéskor a fülébe súghatom: szeretlek kedvesem.
Eddigi párkapcsolataimból sok jót tanultam melyek folyamatosan formálták érzelemvilágomat. A napokban végigolvastam az igaztars.hu oldalon társat kereső hölgyek jellemzéseit és felfigyeltem egy számomra érdekes hölgy bemutatkozására. A honlapon olvasható adatait ezúton közlöm.

L. Bálint

Kedves Kornélia!
Az a nyugalom, figyelem, jelenlétszeretet ami árad belőled csodálatos. Everness Fesztivál résztvevő.

W. Gábor

Csalódások sorozata volt az életem. 29 évesen még egy normális kapcsolatom sem volt! Akik csapták nekem a szelet, ők nem kellettek. Akikben megbíztam, mind becsapott. Az internetes társkeresőn hazug, házasságban élő férfiakat fogtam ki. Hét közben szédítettek, hétvégén eltűntek. Az ünnepekkor a szüleimhez mentem haza, ahol szembesültem a kérdéssel: még mindig nincs senkid? Évek teltek el újabb és újabb próbálkozásokkal. Az egyik barátnőm ajánlott egy honlapot. Nem tudtam merre keressem hogy személyesen találkozzunk. Egy családi barát ajánlotta az irodát aki 1 év próbálkozás és számtalan randevú után, ugyan csak ezen az irodán keresztül találta meg immár gyermekei édesanyját. Elmentem az irodába, izgultam és szkeptikus is voltam, de az ismerősöm példája lebegett a szemem előtt és reménykedtem hátha nekem is ilyen szerencsém lesz. Tóth Kornélia végtelenül kedves volt és biztatott, hogy nagyon sokan vannak, akik ugyan csak ebben a cipőbe járnak, mint én és biztos abban, hogy fél éven belül megtalálom a számomra ideális partnert. Kaptam több lány bemutató leírását, volt, akit felhívtam, majd találkoztunk, de egyik hölgyet sem találtam szimpatikusnak, nem került sor második randevúra. Újabb és újabb tagajánlások következtek, több hónapon keresztül. Volt, aki nekem nem jött be, volt, akinek én nem tetszettem és elkeseredtem, úgy döntöttem felfüggesztem egy időre a társkeresést. Bementem a társközvetítő irodába, hogy megbeszéljem ezt a dolgot az irodavezetővel, de éppen volt nála valaki, így várnom kellett. Negyed óra várakozás után ki jött a tárgyalóból és azt mondta, hogy szeretne nekem bemutatni valakit. Azt a hölgyet, aki pont akkor iratkozott be és ő is élete párját kereste. Már fél éve alkotunk egy a párt barátnőmmel, és lassan azt tervezzük, hogy összeköltözünk. Még egyszer köszönöm és csak ajánlani tudom az Igaztárs társkereső központot mindenkinek, aki tényleg komolyan gondolja a társkeresést. Barátnőm nevében is elmondhatom, hogy megérte.

N. András

Tisztelt Kornélia!
Azt hittem így 30-on túl, hogy tisztában vagyok magammal. Az életem szokott mederben zajlott. Ambícióm alábbhagyott, a társkeresés nem működött, mindig mellé nyúltam. Vagy nekem lett elegem a kapcsolatból, vagy mikor elkezdtem mélyebben érezni, ott hagytak. Az italban kerestem vigaszt. A barátaim segítettek ki ebből az időszakból. Utána a sportba menekültem, és az egészséges életformában kerestem a boldogságomat. Társaságban nem is volt hiány, de a szívemet nem tudtam bele adni egy szimpatikusnak mondható lánynak sem. Aztán az egyik barátom hívta fel a figyelmemet a weblapra, azzal az ajánlással, hogy volt Kornélia előadásán, és ott nagyon jó gondolatokat hallott, amelyeket nekem is hallanom kellett volna, és ezek által kijönnék ebből a gödörből. Felhívtam Tóth Kornéliát, kértem egy időpontot. Azt mondta, 2 órás a beszélgetés időtartama. Ez meglepett. Én tudom, kit keresek, milyen társat, nem értettem, mivel fog eltelni 2 teljes óra?! Nagyon dekoratív hölgy Kornélia, így nem bántam, hogy 2 órát a társaságában leszek- emlékszem mai napig, amikor megláttam. Nem mertem utalni rá, de szívesen elhívtam volna egy kávéra. Most elárultam magam… Elővett egy kérdésekkel tele írt lapot, és elkezdődött a riport. Magamban kínosnak éreztem, hogy volt olyan rám vonatkozó kérdés, amire nem tudtam hirtelen a választ. Megizzasztott. Azt hittem egyenesben vagyok, és lelkileg is stabil. A testem jó állapota csak az egészségemet tükrözte, nem a lelkem békéjét. Ezen néhány négyszemközti beszélgetés által változtattunk.
Éreztem, hogy az önismeretem javul. Kezdtem az újabb kérdésekre könnyebben, és belülről fakadóan válaszolni. Az előző kapcsolataimat értékeltük, és a sebeim, a tévútjain elhalványultak. Közben a weblapon én már kinéztem egy lányt, és vele szerettem volna találkozni, őt megismerni. Az irodavezető össze hozta a találkozót. Én olyan határozottan mentem a találkozóra, hogy nekem ez a lány kell, hogy a nagy izgalomban végül a térdem megremegett. Beültünk a körúton egy cukrászdába, és elkezdtünk beszélgetni. Nem tudnám felidézni, miről beszéltünk. A lányt két nap múlva újra felhívtam, és hamar találkozót kértem tőle. alkata pont az esetem, sok azonosságot fedeztem fel bennünk. Kornélia felkészített, így könnyedén tudtam javasolni találkozó helyszíneket. A Dunán séta hajókáztunk, amikor megfogtam a kezét. Ő nem utasította el a közeledésem. Nem haboztam, rá kérdeztem, keres még tovább, vagy kipróbálja velem mit hoz az élet? Előre leszögeztem, hogy komoly kapcsolatot akarok. A válasza egyértelműen igen volt. Ez a lány ma már a feleségem. Most gyermeket tervezünk.
Köszönjük szépen, hogy segített megtalálnom a boldogságomat.

K. Szilvia

Szilvi vagyok, 39 éves, elvált, egy gyermekkel. Egyedül nevelem a gyermekemet és reggeltől estig dolgozom, elképzelhetetlen volt, hogy az iskola, az otthon, és a munkahely háromszögében társra leljek. 5 évvel ezelőtt váltam el a férjemtől, majd évekig a gyerek nevelése, és a komfortzónám újra építése töltötte ki az időmet. Néha majd megroppantam, eltört a mécses, sírtam, csendben a párnámba fúrva a fejemet. Két éve fogalmazódott meg bennem, ez így nem mehet tovább, társra van szükségem! Bele gondoltam, mit tudok nyújtani és mit várok el a másik féltől, milyen legyen külsőleg és belsőleg, tanulva a házasságomból. Mivel diplomás vagyok, kizárólag diplomás partner jöhetett szóba, mivel van gyermekem, csak olyan társkereső férfi lehet a társam, aki ezt elfogadja. A szemem előtt lebegett volt házasságom, a kezdeti szerelmes évek. Egyik este elkeseredettségemben és magányomban a net előtt ülve beírtam egy kereső szót, és több irodát adott ki a háló. Éjszakába nyúlóan olvastam át az irodák oldalait. Ezek után felkerestem a társközvetítő központot, mert úgy éreztem, hogy itt segíthetnek abban, hogy teljesen begyógyuljanak a sebeim, itt segítenek nekem abban, hogy új életet kezdjek. Telefonon egyeztettem időpontot az irodavezetővel, mivel vidéki vagyok, hét közben nem szerettem volna szabadságot kivenni, - nagyon kedves volt a telefon túloldalán a hölgy, - közölte: szombaton is jöhetek. A gyerekemet aznap reggel az osztálytársának anyukájával megbeszéltem, hogy aznap ő vigyáz rá. Így nyugodt voltam, és feljöttem Pestre, ahol Kornéliával több, mint 2 órán át beszélgettünk. Olyanokat kérdezett, amiket nehéz volt megválaszolnom. Átfogó kérdések hangzottak el. Attól tartottam, hogy gyermekes anyaként nem lesz férfi, aki elfogad gyerekkel együtt. Kornélia megnyugtatott. Szó szerint azt mondta: ebben a korban már normális, hogy gyermeke van egy nőnek. Erre a mondatra elmúlt bennem a félsz! Kiderült, hogy csak anya vagyok, nő nem. Az utóbbi években valóban a munka és a gyerek, persze a háztartás, ezek mellett nem fért más az időmbe. Saját magamra nem maradt időm. Aki szintén egyedül neveli a gyermekét ezt megérti. Házi feladatba kaptam a nőiességem újra megélését. Kezdtem magabiztos lenni, párhuzamosan a magammal való törődés elkezdte a férfiak figyelmét magamra irányítani, mint egy láthatatlan fonal. Rájöttem, a gyerekem nélkülem is el van 1-1 órát, el kell tudnom engednem őt. Aztán jött egy e-mail, egy tagajánlás. Nem tetszett, így kértem egy következő ajánlást. Idővel megérkezett. A leírásban éreztem én se tudtam volna jobban megfogalmazni! Vártam a találkozást. Izgultam. Mit vegyek fel, hogy viselkedjek? Évek óta nem randevúztam! Kornélia megnyugtatott, adott pár tippet. A szívem dobogott, majd kiugrott a helyéről, kamasz lánynak éreztem magam. A találkozó első perceiben nem tudtam uralkodni az arcizmaimon, vélhetően mosolyogtam. A hangja kellemesen csengett a fülembe. Próbáltam a Kornélia által adott témákról beszélni. Az idő elrepült, a vendéglátóhelyen már csak mi maradtunk. Fizetett, és egy darabig elkísért. Két puszival búcsúztunk, és a kérdéssel: hívhat e még? Néhány találkozó után kijelentkeztünk az irodából, az életünk gyorsan fordult velünk: összeköltöztünk, a gyermekemmel olyan, mintha a sajátja lenne. A párom gyermeke és az enyém közt csak 1 év van, így még egy testvért is kapott a fiam. Tökéletes társ! Köszönöm Tóth Kornéliának, amit értem tett. Ha ő nincs, soha nem találkozom a boldogságom másik felével!

V. Rita

Nekem reménytelenül indult az élethelyzetem, amikor Kornéliáról egy ismerősömön keresztül eljutottam. Úgy voltam vele, nekem már mindegy. A válásom után, ami igen hosszadalmas tortúra volt, csak negatív tapasztalatokat szereztem, és már nem volt kedvem ismerkedni senkivel annyit csalódtam a férfiakban. Erőt vettem magamon, és úgy gondoltam, egy találkozást meg ér Kornéliával, veszíteni nem veszíthetek már semmit. A hangja a telefonon keresztül már megnyugtatott.
A találkozás egy szép tágas szobában volt, ami kellemes meghitt meleg hangulatú volt. Ahogy beszélgettünk az tűnt fel, hogy kezdem máshogyan látni a dolgokat. Már nem olyan szürke, fekete fehér minden, hanem színesedik. Két órát beszélgettünk, a végére erősnek, és nőnek éreztem magam. Pár hét gondolkodás után beléptem társkereső tagnak, ami életem legjobb döntése volt. Teltek múltak a hónapok, egyszer kaptam a hírt, hogy szeretne velem találkozni és megismerkedni álnevén: Ákos. Tudtam, hogy ő nem az a fajta férfi lesz, mint akikkel a nagy betűs élet összehozott. Kornélia elmondta, itt korrekt, megbízható valóban független tagok vannak. Elegem volt az eltitkolt barátnőkből, és feleségekből. Jól éreztem, Ákos szeméből is láttam a jóságot, a becsületességet. Több évtizede nem éreztem azt, amit akkor ott abban a pár órás beszélgetésen Ákossal. A szívemet, lelkemet melegség töltötte el, bizalom, hit, emellett amit Ákos éreztetett velem: Nő vagyok. Örökké hálás leszek Kornéliának a biztatásért, az ébresztő gondolatért, a hasznos mondatokért, amiket az első találkozásunkkor mondott, az új gondolatkeltését, ami hitet adott hitetlen lelkemnek. Ákossal azóta már egy párt alkotunk, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen párom van, mint ő. Az életem sorsfordulata bekövetkezett, és most élem is az életemet, nem csak el vagyok, mint korábban. Másoknak is kívánom, leljék meg az utat a boldogságukhoz.

S. Ibolya

A társkeresés rejtelmeiről, a társkeresőkről, az emberekről, és a múltjukról könyvet írhatnék. Sok évvel ezelőtt elvesztettem az egyetlen, igaz szerelmemet, az élet elsodort minket egymástól. A tökéletes szerelemben, meghitt társas kapcsolatban éltünk, nehéz, fájó volt az elszakadás. Nem azt mondom, hogy amióta elsodort az élet a társamtól, nem próbáltam túltenni magam a veszteségen és nem ismerkedtem, hanem azt, hogy igenis rengeteg helyen jártam társkeresés céljából, rengeteg magányos társkeresővel megismerkedtem, de senki sem pótolhatta a másik felemet. 2011-ben kipróbáltam az ismerkedést Tóth Kornélia szakszerű, személyre szabott segítségével, ami az elvárásaimat nagymértékben felülmúlta.
Chateltünk a barátnőmmel, amikor átküldött egy linket, rajta egy szimpatikus fiúval. Ekkor láttam, hogy ez egy országos társkereső központ. Megnéztem a honlapjukat, tényleg nagyon színvonalas volt és éreztem, hogy ők segíthetnek nekem. Bejelentkeztem telefonon, igaz kicsit félve, az új csalódástól, de mivel nem akárki ajánlotta a társközvetítő irodát összeszedtem minden bátorságomat és elmentem a tagfelvételre. Nagyon jó kisugárzású volt Tóth Kornélia, energiái rám is átragadtak. Elmondta, miért a hazug, a link férfiakat vonzom be. Igaz, rosszul szemléltem a fiúkat. Tévesen kezeltem helyzeteket. Kornélia érthetően elmondta, min változtassak ahhoz, hogy a hozzám illő fiút tudjam bevonzani, beengedni az életembe. Néhány konzultáció során a személyiségem stabilizálódott. Az alárendelt szerepem sikerült elengednem. Kornélia szerint kész voltam az ismerkedésre. Kaptam több tagajánlást, melyet néhány találkozó követett. Pár hónap telt csak el, amikor az egyik fiú mellett azt éreztem, hogy a gyomromban pillangók repkednek. Tudom, ez csöpögős. Életemben először érintett meg ez az érzés. Szerencsére viszonzásra talált a vonzalmam. A vonzalomból szerelem lett, majd egy gyönyörű baba született meg megismerkedésünk után másfél évvel. Ma már anyuka vagyok, és feleség. Az érzés még mindig tart. Hálás vagyok Kornéliának, hogy kirángatott a múltból, és jó irányba változtatta meg az életemet. Mindketten, illetve mindhárman örökké hálásak leszünk!

bottom of page