Urak

A saját fotójuk közléséhez nem hozzájáruló tagjaink adatlapja mellett  illusztrációs kép található!
Tagjaink kis százaléka jelenik meg weboldalunkon, mivel hagyományos irodaként 100%-os diszkréciót biztosítunk társkeresőinknek.

Géza

43 éves, Szűz, 172cm magas, kopasz, és barna szemű, gyermek nincs, szeretne. Végzettsége: szakközép.

A régi időket idézi meg, olyan férfi, aki az otthonába mindent saját kezűleg készít, vagy javít meg, mindezt teszi szeretettel, hobbi szinten. A motorkerékpár szerelés is a kedvenc tevékenységei közé tartozik. Szabadidős tevékenységei még az evezés, motorozás, bicajozás, futás, túrázás, a hangszerzene (nem gépi), akár komolyzene hallgatása. Férfias ténykedései mellett jellemzi a házassághoz kapcsolódó szava: örökké (tartson), az elemzős gondolkodás, megbízhatóság, kreativitás, tudatosság, ügyesség, eredményesség. kimértség, együttműködés, türelem, kíváncsiság. Békés természetű, és időnként vicces, építő ember, akit érdekelnek a világ dolgai. Néha kritikus, makacs, időnként feledékeny, van amiben spórolós, vannak pillanatok amikor negatív, ugyanakkor hiányzik belőle az agresszió, tud lusta lenni, behatárolt, kockázat kerülő, felületes, elégedetlen, motiváció hiánya, önfejű.

Olyan hölgyet keres 35 éves korig, aki lehet szeszélyes, eltérhet a véleménye, kedves, fiatalos, okos, aranyos, házias, dekoratív, nőies hobbit kedvelő, békés, vidám, mosolygós, emberszerető, aktív, eredeti gondolatai vannak, becsületes, élénk, csillogó szemű, érdeklődő, barátságos, beszédes, együtt működő.

N. Tamás

36 éves, Oroszlán, 190 cm magas, barna hajú, és zöld szemű, gyermek nincs, szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: angol.

A víz szerelmese, ezért hazánk egyik legszebb részére költözött, a Velencei tó közelébe. Ott az úszás mellett a rendszeres bringázással tartja magát remek kondícióban. Ez heti több 100 Km-t jelent. A családi házhoz tartozó kis kertben szokott kertészkedni, grillezni. Informatikai területen dolgozik. Empatikus, becsületes, az egészséges táplálkozást részesíti előnyben, kitartó, néha makacs, nyugodt, társaságban visszahúzódó, célorientált, energikus, felelősségteljes, gondoskodó, gyakorlatias, intelligens, kiegyensúlyozott, őszinte, pozitív gondolkodású, segítőkész, szorgalmas, takarékos, udvarias, érzékeny, maximalista, hiszékeny, szégyenlős, figyelmes, jó ajándékozó. 35 évesig keresi azt a hölgyet, aki mosolygós, talpraesett, házias, kedves, önzetlen, barátságos, és könnyen barátkozó, családcentrikus, akinek van életcélja, aki hasonlóan egészségtudatos, és sportot, mozgást kedvelő, aki kis dolgoknak is tud örülni, aki nem munkamániás, aki lehetőleg rendelkezik jogosítvánnyal.

Dávide

38 éves, Vízöntő, 187 cm magas, barna hajú, és zöld szemű, gyermek nincs, szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: angol, német.

Jelenleg Németországban dolgozik, de mobil ha a szíve máshova szólítja. Régen kézilabdázott, most fut, túrázik, könnyű zenei koncertekre jár, sokat olvas, pl szépirodalmi, és szakkönyveket, szereti a művész filmeket. Türelmes, őszinte, rugalmas, megbízható, humán beállítottságú, néha hamar haragos lesz, nem hangulatember, jó halhatóság, tud szerelmes lenni. 42 évesig keresi az a hölgyet, aki nem sminkeli magát, rendkedvelő, akinek a múzeum látogatás, a színház, mozi, sport tartozik az érdeklődési körébe.

Bence

47 éves, mérleg, 179 cm magas, barna hajú, és barna szemű, gyermekek vannak, talán szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: angol.

Az életet ésszel és empátiával élő úr, akinek gyermekei közül egy nem repült még ki a szülői szárnyak alól. Heti 1-2 délutánt tölt legkisebbik lányával, a többi gyermek már önjáróan az élet lépcsőin lépdelve éli életét. Önmagára odafigyelő, de ezt igényli is a majdani párkapcsolatban, hogy a hölgy is a női gondoskodást megadja, pl. egészséges ételek elkészítésének formájában. Mivel szellemi munkát végez, a mozgás fontos számára, társastáncol hoby szinten, szabadidejében nagyokat sétál. A kultúra mint színházi vígjátékok és koncertek (inkább komolyzenei) vannak jelen az életében. Érdeklődik az ezotéria iránt, pl. az asztrológiai téma iránt is, és Ő maga is gyakorolja azt. Szívesen beszélget sok mindenről akár életfilozófiáról is. Elvonatkoztatottsága mellett ezermesterkedéshez is remekül ért, ha éppen az otthon négy falán belül víz,- villanyszerelés stb. szükséges. Klasszikus értékrendben gondolkodik a párkapcsolat terén, a női férfi szerepeket illetően, de a döntések közösen szülessenek meg. Természete: empatikus, kitartó, új dolgok iránt érdeklődő, megoldás orientált, érzékeny, néha lefagy verbálisan, toleráns – de ha betelik a pohár, akkor azt „kiborítja”–, figyelmes, meghallgatja a másikat, szeret apró kedveskedéseket adni, és képes viszonozni Társa szeretetnyelvén is.
47 évesig keresi hölgyét, aki gondoskodó, okos, az sem baj, ha okosabb, jó beszélgetőtárs, szép arcú és szép tekintetű, esetleg érdeklődik a társastánc iránt, házias, praktikus, a természetes női bölcsességgel megáldott, gyermekeket kedvelő, családcentrikus. És nem gond ha késős, szétszórt, vagy csevegős típus.

Tamás

43 éves, Kos, 172 cm magas, barna hajú, és kék szemű, gyermek van, igen szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: angol.

Egy leány édesapja, és nyitott az újabb apaságra. Az úszás, a fallabda, a kocogás, a vitorlázás, a búvárkodás, a motorozás, a síelés kedvelője, és ezek űzője. A szakmájában állandóan képzi magát szakmai könyvekkel. Dokumentum és természetfilmeket szokott nézni. Tud spontán lenni, szeretne szeretni, és szeretné ha szeretnék, ambiciózus, barátságos, becsületes, célorientált, célratörő, figyelmes, gyakorlatias, hűséges, előre tervezős, megfontolt, dinamikus, igazságos, kitartó, következetes, optimista, őszinte, racionális, segítőkész, szavahihető, szorgalmas, udvarias, szarkasztikus, tud lobbanékony lenni, és makacs, néha kritikus, feledékeny, türelmetlen. Jeligéje: a családért mindent.
39 évesig keresi olyan hölgytársát, aki nőies, csinos, szeretni tudó, pozitív kisugárzású, pozitív gondolkodású, házias, gondoskodó, önzetlen, őszinte, figyelmes, optimista, de azért realista, hűséges, kölcsönös tiszteletet adó és kapó, empatikus, következetes.

Ferenc

52 éves, Nyilas, 178 cm magas, fekete hajú, és barna szemű, gyermek nincs, szeretne. Végzettsége: érettségi. Nyelv: német.

Két lábbal a földön jár, olyan, aki nagyon tud szeretni, és ezt ki is tudja fejezni, aki jó ember, szeret segíteni másoknak, olaszos temperamentumú, hűséges, megbízható, kedves, intelligens, nagylelkű, magabiztos, szenvedélyes lelkileg, néha szeret humorizálni, apaság iránti vágy, fontos számára az erkölcs, szeret odafigyelni a kedvesemre, romantikus, szívesen főz, elismeri a hibáit ha tévedtem, tud bocsánatot kérni, szokott idegeskedni, kicsit néha türelmetlen, néha érzékeny vagyok, vannak dolgok amiket szokott halogatni, kicsit féltékeny, és néha elfelejt dogokat. Az úszás mellett a futás a másik mozgásforma amit művel. Hetente eljár templomba.
40 évesig keresi azt a hölgyet, aki jólelkű, kedves, csinos, mosolygós, nyugodt, akivel családot alapítanak, egymást szeretve és tisztelve, és akivel sokat utaznak.

Dávid

38 éves, Vízöntő, 168 cm magas, barna hajú, és barna szemű, gyermek nincs, talán szeretne. Végzettsége: főiskola. Nyelv: angol, olasz.

A szóvicc, a jó hallgató, a jó kérdező, a mosolygós,a nyugalom, a rendszerető, a tisztaság szerető, a néha főzni szerető, az együttműködő, az érdeklődő, ezek mind jellemzik a tanulás szeretete mellett. Realista, igyekszik figyelembe venni a tényeket és abból következtetni. Nem bátor, nem hős típus, inkább biztonsági "játékos". Szerepelni/ a figyelem központjában lenni nem szeret. Inkább a 4 fő egy asztalnál beszélgetős programokat szereti, ahol mindenki tud figyelni mindenkire és el lehet mélyülni egy témában. Legkülönlegesebb tulajdonsága az, ami a férfiakat ritkán jellemzi, hogy szeret, és tud figyelni a másikra, és az érdeklődése a valódi kíváncsiságból fakadó, nem pusztán udvariassági, vagy protokollnak szóló, hanem kíváncsi a másik személyre, annak a lelki világára, érzéseire. 40 évesig szintén nyitott, érdeklődő, egyűtt gondolkodó hölgyet keres.

D. András

68 éves Horoszkóp: Oroszlán Magasság: 175 cm Gyermek: vannak, nem szeretne Egyetem. Német.

Egy igazi örökmozgó, akit hív a természet, és a kertészkedés kedvelője. A család telkének gondozása, a lakásának szépítése, átalakítása, amivel szépet varázsol maga köré, mindezt saját kezűleg teszi. A TV-zés nem tartozik tevékenységei közé, ha nyugalomra vágyik, akkor a horgászatot választja. A hagyományos értékrend szerint él. A konyhában sem veszik el, tud és szokott főzni. Csupaszív ember, aki szívből ad, és nem azért, hogy kapjon. Jóindulatú, derűs, örömteljes, nyitott az ezotériára, jókedélyű, az életet viccesen fogja fel, alkalmazkodó, hirtelen természetű, előítéletes, kiáll az igazáért, hűséges, vonzó a kisugárzása. Kirándulás, vízparti programok együtt egy max 64 éves hölggyel, aki házias, rendszerető, harmóniára törekvő, szeretetet adni és kapni tudó.

Péter

52 éves, Bika, 184 cm magas, ősz hajú, és zöldes barna szemű, gyermek van, talán szeretne. Végzettsége: főiskola. Nyelv: angol.

Fiatalos testalkatú, az az alkat, akin nem fog az idő, és sosem lesznek rajta plusz felesleges kilók. Nyúlánk, magas férfi. Öltözködése elegáns sportos, ing és farmer. Hobbyjai: mozizás, kirándulgatás, tenisz és labdajátékok, otthoni filmnézés, fiával jár tenisz versenyekre-mint néző. Az aktív pihenés híve. Sok tekintetben egy régi lovag lelkületét hordozza magában. Romantikus, őszinte, magas az igazságérzete, kiszámítható, családcentrikus, két lábbal a földön jár, empatikus, néha makacs, néha rossz alvó, a megszokások rabja-igazi Bika, néha sértődékeny, nyugodt, higgadt, kedves, udvarias. 42 évesig keresi csinos, vonzó, dekoratív, akár házi kedvenccel bíró, esetleg dohányzó is lehet a szintén empatikus, bújós, cicás természetű, hűséges, toleráns, romantikus beállítottságú hölgy.

András

43 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 175 cm Gyermek: vannak, talán szeretne Gimnázium. Nyelv, német.

Különleges életet élő a természet közelségét előnyben részesítő őszinte, romantikus, megbízható, segítőkész, felelősségteljes, rendkedvelő, figyelmes, kötelességtudó, kedves, melegszívű, nyugodt, álmodozó,kritikus, ragaszkodó, csöndes, kíváncsi, néha sértődékeny, egyes esetekben szégyenlős, Van amikor türelmetlen, illetve hezitáló, és nehezen változtat bizonyos kialakult dolgain. Emellett tud csintalan lenni, valamint válogatós. Anyagiakat tekintve pedig takarékos, nem szórja két kézzel a pénzt. Baráti körével izgalmas programokkal tarkítja a szabadidejét, ám szíve szerint kettesben szeretné eltölteni az édes órákat, napokat szíve hölgyével, legyen az a közös főzés, vagy kiruccanás, séta, mozi, utazás, kirándulás, bicajozás, és a családi események is együtt természetesen. 42 évesig keres dekoratív, környezetére igényes hölgyet, aki lelki társ is egyben, házias, családcentrikus, és nem a karrierje van a fontossági sorrend első helyén.

Mágus

39 éves Horoszkóp: Halak Magasság: 184 cm Gyermek: vannak, szeretne Szakmunkás Nyelv:angol, német, holland.

Mesébe illő vadregényes környezetben él, a saját farmján, ahol az állatokban nincs hiány. Kecske, birka, sertés, marha, halak, kutya, macska, ezek 4 hektáron jól elférnek. Mindezek mellett fürdőzésre, szaunázásra, biliárdozásra kialakított terek is vannak.
Az agykontroll megváltoztatta az életét, azóta másképp látja a világot.
Az ezotéria érdekli. Hobbyjai: horgászat, fürdőzés, túrázás, tervei között szerepel a vadászat, zenében mindenevő és szeret karaokézni. Szeret főzni, és kedveli a társasági életet. Néha huncutkodik, ugratja a másikat, humoros, nagylelkű, erős benne a segíteni akarás, pozitiv világnézetű, türelmes, hűséges, jó kedélyű, nyugodt, bölcs, az élethez jó szeme van, hibája, hogy nem igazán tud bókolni, néha egyedül is jól érzi magát. 35 évesig keresi azt a csinos hölgyet, aki szintén családra, gyermekekre vágyik egy a város zajától nem messze fekvő természeti közegben, aki őszinte, házias, hűséges, tud és szeret főzni, nyugodt típus, kedves, aki szereti a vidéki életet, nem baj ha kicsit rendetlen, szertelen, akinek önmagával és a családjával jó a kapcsolata.

Stefan

31 éves, Ikrek, 185 cm magas, barna hajú, és barna szemű, gyermek nincs, szeretne. Végzettsége: főiskola, és egyetemet. Több nyelven beszél: holland, angol, és német.

Stefan Hollandiában él és ott szeretne maradni. Ott is született. Félig magyar anyai ágon. Ott dolgozik a Maastrichti egyetemen, és saját ingatlanjában lakik. Nagyon kötődik Hollandiához, de mivel sokszor volt Magyarországon nagyon szereti a Magyar népet, kultúrát és történelmet. Stefánnak kifejezetten magyar hölgyet szeretne élete párjának. Stefán nem dohányzik és minden káros szenvedélytől teljesen mentes, ezért szintén nem dohányzó, lehetőleg egészséges életfomát élő hölggyel szeretne ismerkedni. Stefán nagyon szereti a sportolni, heti szinten futballozik, kondizik, emellett szeret biciklizni is. Számára a tudás az érdeklődése központjában áll, mondhatni folyamatos tanuló. Nem csak a munkája miatt tanul, hanem mert széles látókörű, érdeklődő a világ dolgai iránt. Korához képest lehet ettől túl komoly. Egészségesen étkezik, sportos, becsületes, alkalmazkodó, csendes, szeret nevetni, hőséges, szerény, csöndes, szeret nevetni, megértő, türelmes, néha konok, nem az a típus, aki a mának él, hanem megfontolt, előre látó, stabil személyiség. Olyan 22 - 28 év körüli hölgyet keres társnak, aki kedves, lágy, céltudatos, precíz, pontos, gondoskodó, vicces, törődő, céltudatos, hűséges.

Gábor

65 éves megjelenésű Horoszkóp: Kos Magasság: 185 cm Gyermekek: van, nem Végzettség: Egyetem Nyelv: Angol.

Rendkívül fiatalos, jó megjelenésű, magas, sármos férfi. Az életnek azt az oldalát szemléli, és olyan szemszögből, ami előre vivő, nem pedig visszaránt. Foglalkozása: orvos. Fiatalos megjelenését a genetikán kívül a tenisznek is köszönheti. Kedveli a Tisza partját, az utazást, a komoly zene hallgatásával relaxál, sokat olvas, és amikor alkalma és ideje van, akkor unokázik. Személyiség jegyei: őszinte, kitartó, céltudatos, szeret és tud is jókat főzni, anyagilag nem kicsinyes, kortalan gondolkodású, széles látókörű, ápolt, kellemes a stílusa, tud féltékeny lenni. Egy csinos, nőies hölgyet szeretne társának, programokat közösen megélni, jókat enni, utazni, és az életet élvezni. Gábor egy meseszép helyen lakik közel a fővároshoz, ugyanakkor hegyvidéken. A zöld fák árnyékában fekvő barátságos házát megosztaná szíve hölgyével, aki női mivoltát szabadon megélhetné a meghitt nyugalom szigetén.

Félix

33 éves Horoszkóp: Halak Magasság: 168 cm Gyermek: nincs,igen Végzettség: OKJ Nyelv: Angol.

Életvidám, jól kommunikáló, határozott, empatikus férfi, aki oda figyel a másikra, türelmes, és segítőkész. Otthon egy igazi kincs, mivel jó a kézügyessége, ezermesterkedni tud és szeret. Mint a férfiak általában, az ünnepi dátumokkal hadilábon áll. Nem szeret a társaság középpontjában lenni, ám barátságos, érdeklődő, nyitott személyiség. Az élet vele vidám, mivel humoros, valamint romantikus is. Szeret bringázni, úszni, koncertekre járni, nyaraláson a tengerparti pihenést részesíti előnyben. A horoszkópban hisz. Sportos öltözködése egy igazi úriembert takar, aki a találkozón egy szál rózsával lepné meg a választottját. 38 éves korig keresi párját, aki házias, rendszerető, együttműködő, gondoskodó, néha lehet hisztis a hölgy.

Bátor

38 éves Horoszkóp: Rák Magasság: 183 cm Gyermek: Vannak, talán Végzettség: Érettségi Nyelv: Angol, orosz.

Bátor mosolygós, nyílt személyiség, aki családcentrikus, ezermester, kitartó, gyermek szerető, hiszen van 4 gyermeke, elfogadó, realista, higgadt, nehezen tudja magát elengedni bizonyos helyzetekben, szeret szeretetet adni és kapni, szeret és tud finomakat főzni, néha szétszórt, érdeklődő a világ dolgaira, humoros, derűs kedélyű, figyel a másikra. A párkapcsolat alapjának tartja az együtt fejlődést. Négy gyermekét özvegy lévén egyedül neveli. Olyan párkapcsolatot keres, ahol a kölcsönös bizalom, azonos szintű fejlődés, az együttműködés, a közös döntések, a szeretet kifejezése, mint a testi kontaktusban, mint például a simogatás jelen vannak. Bátor csupa szív, kedves személyiség, akinél már 1 mással elcsattant csók megcsalásnak számít. Hasonló gondolkodású hölgyet keres, aki gyermek szerető, hiszen a 4 csodálatos gyermek Bátorral él. Nem pótanyát keres gyermekeinek, hanem elsősorban nőt, társat, 42 éves korig.

Ferenc

42 éves Horoszkóp: Mérleg Magasság: 180 cm Gyermek: Vannak, talán Végzettség: Középiskola Nyelv: Angol.

Kortalan 40-es férfi, lezser ing és farmer jellemzi a megjelenését. Kutyájával él. Szeret jókat beszélgetni, kertészkedni, bringázni, barlangászni, túrázni. Zenében "mindenevő". Érzelmes, figyelmes, szeret a párjának a kedvében járni, olyan férfi, aki meggondolt, előre tervező, aki a céljait megvalósítja. Fontos számára a kölcsönös szeretet, az egymásra figyelés. Nagyon büszke a gyerekeire, akik nem vele élnek már. 40 éves korig keres olyan hölgyet, aki nőies megjelenésű, őszinte, csinos, állatbarát, házias, bizalommal bíró, gondoskodó, figyelmes, aki hosszabb kapcsolatokat tud maga mögött.

Győző

42 éves Horoszkóp: Kos Magasság: 186 cm Gyermek: van, talán Végzettség: középiskola Nyelv: angol, német.

Humoros, magabiztos, közvetlen férfi. Saját cégét vezeti. Rendszeresen fut. Kislányával a hétvégék egy részét töltik együtt, nyáron vitorláznak, télen a társasjátékokkal töltik el a közös időt. Szereti a gyermekeket, más gyermekét is befogadná. A válás megviselte, de mára már késznek érzi magát egy komoly kapcsolat kialakítására. Odaadó, széles látókörű, érzései kimutatására képes, rendszerető, lehet szintén elvált, gyermekes hölggyel ismerkedne.

Huber

38 éves Horoszkóp: Skorpió Magasság: 184 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: középiskola Nyelv: angol.

Karakán, szókimondó, néha túlzottan szókimondó, túl őszinte, nem akarattal bánt meg másokat. Üzlettulajdonos. Hobbyja a golf. Esténként elzárkózik a világ zajától, kaland és akció filmeket néz, a politika nem foglalkoztatja. Szereti a belföldi túrákat, de külföldre is rendszeresen jár, főleg az egzotikus helyeket kedveli. Társát egy őszinte, karakán, dekoratív, vékony alkatú, lehetőleg gyermektelen hölgy személyében képzeli el.

Károly

32 éves Horoszkóp: Ikrek Magasság: 173 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: középiskola Nyelv: angol, olasz.

Károly egy igazi ikrek, aki szeret a társaság középpontja lenni, igazi mókamester. Sokat utazik, mivel egy külkereskedelmi cégnél dolgozik. Hobbyja a számítógépes játékok. Baráti köre igen kiterjedt, de a társ hiányzik az éltéből. Eddig rövidebb kapcsolatai töltötték ki, de már stabilitásra vágyik. Egy magában harmóniában levő, nem dohányzó, gyermektelen, a háztartásban is otthonosan mozgó hölgyet keresünk.

Bódog

75 éves Horoszkóp: Vízöntő Magasság: 182 cm Gyermek: vannak, nem Végzettség: Egyetem.

Az idő nem szab gátat a szerelemnek ez esetben. Fiatalos, sportos, elegáns megjelenésű, ápolt, rendszerető, segítőkész, szavatartó, szellemileg és fizikailag fiatalos, humort birtokló, mozgékony, választékos beszédű, őszinte, megbízható, biztonságot adó, kortalan személyiség, aki szívesen együtt élne párjával, és segítené ha esetleg beteg lenne. Együtt örülnének az életnek, a szabadidős tevékenységeket, programokat és a mindennapokat is közösen élnék meg, legyen az utazás, kirándulás, színház, hangverseny, mozi, kertészkedés, úszás, városnézés, stb. Tagunk rendkívül nyitott a világ dolgaira, kultúrára, művészetre, új társaságra. Korát feledteti megjelenése, és temperamentuma. Olyan hölgyet keres, aki nem a gyerekeivel , unokáival tölti szabadidejét, hanem egy szoros párkapcsolatban szeretne szintén élni. Kikötés: házi állata ne legyen, illetve politikailag ne legyen aktív.

Zorán

34 éves Horoszkóp: Halak Magasság: 183 cm Gyermek: nincs, nem Végzettség: Főiskola Nyelv: Angol, Francia.

Zárkózott egyéniség, aki mély gondolatokkal bír. Jógázik, és rendszeresen fut. Szeret a természetben bóklászni, a városokban sétálva nézelődni. Jóindulatú, segítőkész, türelmes, a végtelenségig toleráns, hűséges. Érdeklődik a spirituális témák iránt (jóga, antropozófia, meditációs és egyéb tudatállapotok (pl holotróp légzés)). Tiszteli és szereti az állatokat. Vegetáriánus. Imádja a víz elemmel kapcsolatos dolgokat: úszás, tenger-, folyó-, tópart, szeretné egyszer kipróbálni a búvárkodást. Törekszik a harmóniára, a békességre. 40 éves korig keres társat, lehetőleg gyermektelen hölgy személyében.

Gergő

36 éves Horoszkóp: szűz Magasság: 176 cm Gyermek: szeretne Végzettség: diploma Nyelv: olasz.

Utazást kedvelő, olasz tolmács, és idegenvezető. Mesterszakács az olasz konyha területén. Túlzottan alkalmazkodónak vallja magát. Temperamentumos, de egy pohár habzóbor mellett képes órákig eltölteni az időt egy könyv fölött, vagy egy színvonalas beszélgetés résztvevőjeként. Társasági ember, aki kedveli a cserfes, spontán, jó kedélyű, szintén temperamentumos, gyermektelen Hölgyeket. Gergő bátortalanul éli meg az ismerkedés pillanatait, de később felszabadultan, és széles mosollyal társalog a szimpatikus Hölggyel.

Edmond

52 éves Horoszkóp: halak Magasság: 171 cm Gyermek: vannak, nem szeretne Végzettség: diploma Nyelv: német.

Az életet már jól ismerő, világlátott személyiség, aki utazásai során nyitott lett a spiritualitásra. Lelki életét ugyan úgy fontosnak tartja, mint a fizikai egészséget. Szívesen vissza - visszatér Indiába, ahol megérintette az élet sokoldalúsága. Nem kötelezte el magát egyik vallás mellett sem. Sajátos világképe kihat hétköznapjaira, táplálkozására, életformájára. Erre nyitott partner keresünk, 40-55 éves egyedülálló hölgy személyében.

Tibor

56 éves Horoszkóp: Rák Magasság: 172 cm Gyermek: van, igen Végzettség: Szakközép Nyelv: német.

Elegáns, öltönyös, ízléses stílust képviselő, ápolt úr. Szereti a virágokat, otthonának díszeiként is, ezért gondosan gondozza azokat. Emellett kertészkedik, színházi előadások tekintetében minden érdekli, vitorlázik, síel, zenében a filmzene, musical, hangversenyek, és néhány modern együttes számait kedveli. jelenleg 1 kutyával és 2 cicával él együtt, ők kint tartózkodnak a kertben. Nyitott a spontán programokra. Határozott férfi, ha meghoz egy döntést, azt véglegesen hozza meg. Türelmes. Átgondolja tetteit. A szeretetét ki tudja fejezni. Szemlélete: tenyerén hordozza a párját. 56 éves korig keres hölgyet, aki nett, szolid megjelenésű, nem gond, ha nem tud főzni, legyen család centrikus, megbízható, mozgékony- fizikailag, és időbeosztásilag is, aki legyen rendszerető, tisztaság kedvelő, legyenek ötletei, akár spontán, olyan, aki oda költözne Tiborhoz.

Buda

49 éves Horoszkóp: Szűz Magasság: 175 cm Gyermek: vannak, nem Végzettség: Egyetem Nyelv: Angol.

Minimum 10 évet letagadhat Buda, alkatra és típusra az örök fiatalságot képviseli. 18 éves fiával él együtt, inkább baráti, mint apa-fia viszonyban. Ízléses az öltözködése, mint a Szűz jegyűeknek általában, az ápoltságra nagy figyelmet fordít. Szeret cabriójával autókázni, baráti körével foci meccset nézni. Sokrétű az érdeklődése, opera, színházi előadások, filmek, spirituális témák is közel állnak a szívéhez. Olyan férfi, aki komoly döntésekben határozott szokott lenni. Nagyon empatikus, türelmes, gondoskodó, pontos, kitartó, előrelátó, nagyvonalú, zárkózott, agyalós, precíz, hűséges, néha szőrszálhasogató, és van, amikor nem tudja kimutatni az érzelmeit. Szeret kirándulni, utazgatni, városnézéstől a tengerpartig mindenre nyitott. Az ezotéria hangsúlyos az életében, sok időt fordít rá, olvas, filmeket néz a témában, ilyen jellegű programokat sűrűn látogat. Fontos számára az önfejlesztés, a belső szabadság, stabilitás megteremtése, a korlátainak a leküzdése. 45 éves korig keres olyan hölgyet, aki kiegyensúlyozott, megértő, lehet cserfes, de hallgatag is, akinek nincsenek anyagi elvárásai, aki nem játszmázik egy kapcsolatban, hanem saját magát adja, aki lehet hóbortos, aki spirituális beállítottságú, zenekedvelő, jó humorú, természetet kedvelő, nem fecsegő, nem panaszkodós, és végül, mosolygós.

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2018 IgazTárs Társkereső Iroda