top of page

TV és videó szereplések

A Kossuth rádió Napközben műsorában összehasonlítottuk a hagyományos, és az online társkeresést.

Áttekintést adunk a hagyományos társkereső irodai keretek között történő társkeresés, és az online társkeresés előnyeiről, hátrányairól, veszélyeiről.

2023. július 5.

Beszélgetés az RTL Klub Reggeli műsorában.

Randi a válság idején.

2023. január 4.

SlágerFM 95.8 interjú

A Sláger Reggel című műsorban az offline társkeresés előnyeiről beszélgettünk. A házigazdák Somogyi Zoltán, Cyla/ Kajdi Csaba, és Bordán Petra.

2021. szeptember 30.

Rádió Q riport Darvas Dórával

A lélek központú ezoterikus szemléletű társkeresés, az internetes keresésnél mennyiben több a hagyományos iroda keretei között történő társkeresés, tagjainak sikereiről beszélgettünk.

2021. szeptember 1.

Danny Blue exkluzív interjúja vágatlanul

Danny Blue mentalista kivételes nyitottsággal mesélt szívügyeiről. Ismerd meg a mentalista legféltettebb titkait, melyeket csak itt, ebben a műsorban árult el. Pl: miért nincs barátnője, mennyire lát bele a másik ember fejébe,..

2020. július 5.

Madár Veronika

Madár Veronika kivételesen nem a szerepéről, hanem önmagáról, ezen belül lobbanékony természetéből adódó helyzetekről mesél. Arról is kifaggattam, hogy mivel tartják fenn az érdeklődést egymás iránt férjével, akivel 10 éve házasok. Az interjúból sok izgalmas személyes storyt mesél nekünk. A riporter: Tóth Kornélia az ország RandiGuruja.

2020. május 5.

Bebe a Back to Blakc énekese megnyílt

A Back ll Black együttes egykori frontembere mesél magánéletéről. Bebe őszintén felvállalja, miért vált el, hogyan telnek a napjai. Azt is elárulta a vágatlan interjúban, milyen nő az ideálja. A kérdező, Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja.

2020. május 5.

dr. Sütő Enikő modell, exmodell, jogász

Enikő kivételes nyitottsággal osztotta meg velem gondolatait, és mondta el, azt is, hogy számára mit jelent a szerelem, abban ő hogyan érzi magát, sőt, azt is elárulta, hogy most éppen szerelmes. Mesélt arról is, miből, honnan merít erőt, megújulást. Izgalmas gondolatok kerültek felszínre, melyekről eddig Enikő máshol nem nyilatkozott. A riporter: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja.

2020. május 5.

Bíró Ica

Bíró Ica az otthonában fogadott. A videóban megtudhatod, milyen is a valódi Bíró Ica. Nem az, akinek látszik, valójában egész más nő lakozik legbelül, amit csak itt, csak ebben az interjúban mond el. Ica azt is elárulta, mi a kortalanságának titka, a karcsúságának receptje. A riporter: Tóth Kornélia az ország RandiGuruja.

2020. május 5.

Ungár Anikó bölcs gondolati a szerelemről, a nőiességről

Őszintén, vágatlanul mesél magáról, arról milyen feleség, és mond el bölcs gondolatokat, melyeket mindenkinek hallania kell, aki társat keres, vagy aki párkapcsolatban van.

2020. május 5.

Herczeg Zoltán kendőzetlen nyitottsággal enged betekintést életébe az exkluziv interjúban

Herczeg Zoltán divattervező betekintést engedett életébe, elmeséli udvarlási szokásait, hogyan telnek napjai, milyen számára az ideális nő, és még sok más érdekességet árult el magáról, és új hitébe is beavatja a nézőt.

2020. május 1.

ATV -n a Jakupcsek plusz műsorban az örök témáról beszélgettünk.

Jakupcsek Gabriella műsorában beszélgettünk a párkapcsolatokról másképpen, több szemszögből. Érdekes megnézni a műsort, ajánlom szíves figyelmébe fiataloknak, és idősebbeknek is.

2019. október 30.

Vágatlan, őszinte beszélgetés Pintér Tiborral

Tibor elárulja, hol ismerkedik, mely tulajdonságok vonzzák egy nőben, .kik a példaképei, a három kívánságát is megosztja a nézővel, és a Valentin napi bakiról is mesél. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja.

2019. május 1.

Péterfy Bori mesél magáról Tóth Kornéliának a RandiGurunak

Az énekesnő Péterfy Bori elárulja, milyen a férfi az ideálja, mit jelent számára a boldogság, a részletekért nézd meg a videót . HA tetszett, oszd meg, és iratkozz fel a csatornámra. Köszönöm. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja.

2019. április 2.

Az Igazi Pintácsi Viki őszinte beszélgetése a szerelemről, párkapcsolatról

Pintácsi Vikivel őszinte beszélgetés izgalmas, csodálatos témákról, mint a nőiség, a szerelem, párkapcsolat, anyaság, és még sok más csodás gondolat került terítékre. A riporter Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja.

2019. február 14.

Rádió Szentendre Úton című műsorában

Újévi fogadalom betartása a párkapcsolatban, félelmek oldása, jó az ha még lezáratlan párkapcsolatból tekint egy újba, miért jó a gyászidőszak, a sikeres párkapcsolat receptje, és egyéb izgalmas, hasznos témák a párkapcsolatról.

2018. március 7.

Szentendrei rádió interjú: Úton című műsorban

A társkereső iroda működése, kik a tagok, az ideális társkereső, hogyan udvaroljon a férfi, a mai nő nehézségei a társkereséskor, a tulajdonságok megváltoztatása, a nő hogyan tudja elbűvölni a férfit, egyéb sok érdekes téma a társkeresésről, a párkapcsolatról.

2017. augusztus 1.

Blikk interjú

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az Igaztárs Társkereső Központ alapítója és vezetője beszél a társkeresésről. 2017. Augusztus

2017. április 1.

89.5 Music FM 'Délutáni RoadShow' műsorban FittiKém-mel.

Mi a probléma az ismerkedéssel, kik fordulnak a társkereső irodához, milyen beállítottságú emberek, problémás emberek vajon kereshetnek társat, a 73 éves Károly randijáról mesél, kiknek javasoljuk hogy szakemberhez forduljanak, Tomi beavat randi élményeibe, egyéb klassz történetek a párkapcsolatról, a társkeresésről.

2017. február 14.

Juventus rádió Hello Budapest -ben Esperes Ákossal és Simori Renivel

Ismerkedési nehézségek, az elvárások realitása, a jó beszélgetés titka, a társkereső iroda előnyei, álarc nélküli társkeresés.

2015. február 11.

Lélek TV interjú Kassai Csillával

A társkereső iroda ötlete honnan jött, az iroda hogyan segíti az ismerkedés folyamatát, milyen tréningjeink, szolgáltatásaink vannak a társkeresők számára, az Álomnő Akadémia bemutatása.

2011. november 29.

Németh Kristóf és Szabó Patrícia a Rúzs és Budapest rendezvényen ( Orczy-kert) (1. rész)

Kiknek hasznos a Randiguru tréning, bemutatkozási tippek, megváltozzunk a másik kedvéért, ill. megváltoztatható a másik? Tág spektrumokról beszélgetünk.

2009. július 7.

Németh Kristóf és Szabó Patrícia a Rúzs és Budapest rendezvényen (Orczy-kert) (2. rész)

Féltékenység, kommunikáció egy párkapcsolatban, a szakember mint külső szemlélő hasznos tanácsai.

2009. július 5.

Cool TV interjúban kérdez: Orosz Barbara

Ismerkedés, randi témák, randi programok, és a Randiguru tréningről beszélgetünk.

2009. június 1.

Cool TV interjú Miló Vikivel és Valkó Eszterrel

Randiguru tréningről beszélgetünk.

2009. április 1.

A csábítás elmélete, a Randiguru tréning hatásai 1. rész

Cool TV interjú Orosz Barbarával és VV Leóval

2009. április 1.

Cool Tv interjú Orosz Barbarával és VV Leóval 2. rész

Hódítás, udvarlás, a női és a férfi szerepek a téma.

2009. április 1.

bottom of page