top of page

Hölgyek

A saját fotójuk közléséhez nem hozzájáruló tagjaink adatlapja mellett illusztrációs kép található!
Tagjaink kis százaléka jelenik meg weboldalunkon, mivel hagyományos irodaként 100%-os diszkréciót biztosítunk társkeresőinknek.

Judit

63 éves, 170 cm magas, rövid, szőke hajú, kék szemű, gyerekek vannak, külön élnek Horoszkóp: Rák. Végzettsége: Főiskola

A nyugalom, a letisztultság, a belső mosoly párosul a bájos arccal. Az életet ma is fiatalosan szemléli. Ez abból is fakadhat, hogy munkája során gyerekekkel foglalkozott. Ma már nyugdíjas életet él, ami inkább irigylésre méltóan lendületes, izgalmas, mint egy utazás a kultúrában. A szabad időbeosztás úrnőjeként éli napjait. Érdeklődése kiterjed a kultúrára, kirándulásokra. Természete megértő, segítőkész. Számára fontos a meghitt, befogadó és rendezett otthon, ahol szeretettel süt-főz. Könnyen tud alkalmazkodni, igyekszik a konfliktusokat elkerülni, de rossz, amikor halogatja dolgait. Szabadidejében szívesen beszélget, rendszeresen sétál. Szeretettel ápolja a családjával a kapcsolatot. Immár nagymama, de emellett önálló életet alakított ki. Keresztény, akinek a gondolkodását és értékrendjét ez meg is határozza. Hasonló gondolkodású társat keres kb. 66 éves korig, aki magasabb nála, ápolt és intelligens. Nagyra értékelné, ha társa nyitott lenne az élet szépségeire, ki tudja fejezni szeretetét és jó beszélgetőtárs és szintén aktív életet él. Mindenképpen fontosnak tartja, hogy családtagjaikat kölcsönösen el tudják fogadni.Hátralévő életükben egymásnak boldogságot és biztonságot adjanak.

Marcsi

66 éves, 170 cm magas, rövid, szőke hajú, zöld szemű, gyermek van, nem szeretne. Horoszkóp: Szűz. Végzettsége: Főiskola Nyelv: angol, német

Első ránézésre az igényesség tükröződik mind az öltözködésében, mind a kezén, frizuráján. A rendezettség életének része, munkájában sikeres, a családi életben már nagymamaként van jelen az unokája életében, aki hamarosan már a kis barátaival fogja tölteni a szabadidejét, így a nagyi még több időt tud magára fordítani. Fiával és menyével jó viszonyt ápol, és ugyanezt az értékrendet szeretné a leendő párjában is megtalálni. Szabadidejében kertészkedik, sokat utazik, tesz az egészséges életért étkezés és mozgás terén is. Optimista, magas empátiával bír, merész, alkalmazkodó, gondoskodó, kitartó, támogatást nyújt a lelki területen, kedves, rendszerető, őszinte, igényes, jó üzleti érzéke van, néha akkurátus, ami előre vivő, elvhű, és eleinte van benne némi távolságtartás. Általában mosolyog, és vidám, közvetlen. 60 évesig keresi azt a férfit, akinek szép a lelke, művelt, magas, diplomás, aki már szintén az élet napos oldalát szeretné kéz a kézben megélni. Fontos a humor, a stabil egzisztencia, utazás, vagy egyéb programokat szervezés képessége, hűség.

Kék Csillag

65 éves, 170 cm magas, rövid, őszes barna hajú, kék szemű, gyermek nincs, nem szeretne. Horoszkóp: Bika. Végzettsége: Egyetem.

Intellektuális beállítottságú, nyitott szemléletű, utazást, kertészkedést, mozgást kedvelő hölgy. Szeret úszni, nordic walkingozni, kirándulni, wellnessezni, a színház, mozi, kiállítások az érdeklődési körének fókuszában vannak. Az olvasás napi szinten jelen van az életében. Politikailag ellenzéki, de meggyőzhető. Gondolkodása racionális, gyakorlatias, problémamegoldó. Jól alkalmazkodik, rugalmas, van humora, segítőkész, empatikus, ezermester, nem tud főzni, nem a tipikus klasszikus feleség típus, jó társalgó, érdeklődő. 70 évesig olyan férfit keres, aki okos, művelt, akinek szintén sok a szabadideje, és szintén egyetemi végzettsége van. Ezek mellett kedves, közvetlen, türelmes, aktív életet élő, nyitott, egészséges, az intimitásra nyitott, és az sem baj, ha kezdeményező, pl a programok terén.

Ilona

59 éves, 168 cm magas, hosszú, szőkésbarna hajú, zöld szemű, gyermek van, nem szeretne. Horoszkóp: Skorpió. Végzettsége: Főiskola Nyelv: angol, román, francia

A puha asszonyosság, a derű, az egészségesség egysége jellemzi, legyen a főztje, vagy az életfeladata tekintetében szemlélve. Egyben komoly és mulatni is szerető hölgy, aki több táncstílusban otthonosan mozog, a zenei ízlése is széles, népzenétől a klasszikusig. Szokott úszni, kertészkedni, előadásokra és koncertekre járni, kirándulni. Szereti a verseket, a filozófia, a dokumentálás, a természetgyógyászat, a néprajz, a vallás/élő hit, és a lélekgyógyászat érdekli. Vallását tekintve ökumenikus. Világutazó. A természete nyugodt, harmonikus, játékos, elfogadó, türelmes, szorgalmas, házias, lelkiismeretes, gondoskodó, néha van, hogy türelmetlen, vagy amikor nincsenek megbeszélve a dolgok, odamondogatós, sértődékeny, s van, amikor hirtelen. 65 évesig keresi azt a férfit, akinek már öltözete is tartást ad a viselőjének, aki kedves, érzékeny, érzelmes, anyagilag stabil, érzéki, türelmes, jó beszélgetőtárs, aki szintén szeret sétálni, olvasni, táncolni, a koncerteket, a kirándulásokat, a zenét. Előny, ha okos, és a világban tájékozott.
Egzisztenciája van, Budapesten vagy vidéken is lenne kedve élni szerető, szeretett társával.

Tünde

48 éves ,16o cm magas , félhosszú barna hajú , barna szemű , gyermek van ,nem szeretne . Horoszkóp : Vízöntő . Végzettsége : Középfokú.

Szelíd természetű , mosolygós, kedves ,barátságos ,béketűrő , ugyanakkor vidám személyiség aki tud hirtelen haragú lenni és makacs. Öltözködését a nőiesség ,és a klasszikusság jellemzi. Szeret kertészkedni ,kirándulni ,fürdőbe járni ,kedveli a vidéki életet. Szeret sütni ,főzni. Katolikus vallású . Nagylánya már kirepült . 58 éves korig keresi azt az urat ,aki dohányozhat ,aki szintén klasszikus öltözködésű ,kedves ,barátságos ,takarékos ,szorgalmas , türelmes, aki biztonságot és nyugalmat tud nyújtani ,megbecsüli a társát és nem használja ki .

Linda

38 éves, 167 cm magas, rövid, barna hajú, barna szemű, gyermek nincs, szeretne.
Horoszkóp: Mérleg. Végzettsége: Főiskola Nyelv: angol, német alapfok

Kedves, barátságos, aranyos, figyelmes, gondoskodó, alkalmazkodó, elfogadó, pontos,
precíz, őszinte, jó humorú, nyitott más kultúrákra, a másik érdeklődési körére,
visszahúzódó, szociálisan érzékeny személyiség. Pozitív gondolkodású, ami átszövi a
mindennapjait. Sokat olvas, rendszeresen sétál, szokott kirándulni. Sokfelé járt már a
világban, Japán iránt érdeklődik, de még ott nem volt. Református vallású. Születése óta
gyengébb a jobb keze, amit kitartó tornával erősített éveken keresztül, így teljes értékű
életet él, önálló háztartást vezet. Leendő társával új helyeket szeretne felfedezni. 45
évesig keresi azt a férfit, aki lehet mackós testalkatú, nyitott a világra, lehet már gyermeke,
de ne zárkózzon el közös gyermektől. Felsőfokú végzettségű legyen, mivel Linda családja
és rokonsága is magasan kvalifikált. Jólelkű, értelmes, türelmes, elfogadó, humoros és
megbízható legyen.

Tünde

51 éves, 160 cm magas, félhosszú, barna hajú, barna szemű, gyermekek vannak (felnőttek), nem szeretne. Horoszkóp: Vízöntő. Végzettsége: Egyetem. Nyelv: angol, orosz

Egy igazi tyúkanyó, picit molett testalkatú hölgy, aki tud kuncogni, és kislány lenni lélekben, ugyanakkor romantikus női lelke is van, emellett pedig egy gondoskodó konyhatündér. Rendszeresen tornázik, szokott kirándulni, zarándokutakra járni, koncertek, színház és túrázás, wellnes egyaránt kedves időtöltése. Vallásos, de ha párja nem, az sem jelent gondot, csak fogadja el, hogy ő az. Empatikus, kedves, bújós, elfogadó, őszinte, segítőkész, gondoskodó, szeret szeretni személyiség, aki mosolyog a világra, rendszerető, pontos, őszinte, jó hallgatóság, könnyen nyit, kíváncsi a másikra, néha túlgondol dolgokat, kicsit sértődékeny, ekkor néhány másodpercre némaságba burkolódzik. Miért Ő a jó társ? Mert szeret szeretni, hisz a bizalomban, nem szeretné megváltoztatni a másikat, csodásan főz. 54 évesig keresi azt az urat, aki Komárom- Esztergom, Fejér, Győr, Budapest, Pest megye régióban él, szintén diplomás, szintén megbízható, őszinte, odaadó, romantikus, megértő, határozott, temperamentumos, céltudatos, szeret virágot ajándékozni szíve hölgyének, aki lehet szétszórt, vagy kicsit rendetlen. 

Veronika

55 éves, Halak, 165 cm magas, gyermek van, nem szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: német, olasz.

Nem csak okos, csinos is! Stílusos hölgy, aki családcentrikus, empatikus, megbízható, kitartó, kedves, érdeklődő, nyitott a világban zajló eseményekre, házias, rendszerető.
Szabadidejében szeret utazni, országot járni, kirándulni, kulturális eseményekre járni, olvasni, tanulni, jógázni, bekuckózni, főzőcskézni.
Hívő katolikus. Hasonló értékrenden alapuló kapcsolatnak örülne a legjobban, de nem baj, ha a társ nem gyakorló hívő, viszont megértő és támogató.
59 éves korig keresi azt a férfit, aki intelligens, jó megjelenésű, családcentrikus, őszinte, megbízható és érdeklődő.
Nem baj, ha nem tud főzni, vasalni, kevésbé romantikus, kicsit rendetlen, de jó, ha céltudatos, van véleménye, szeret beszélgetni, sétálni, kirándulni, utazgatni, de az otthon nyugalma is elégedettséggel tölti el. A közös terv: Legyünk elégedettek és vidámak!

Sára

28 éves, Nyilas, 171 cm magas, gyermek nincs, szeretne. Végzettsége Egyetem, Nyelv: Angol, svéd

Rendkívül sokoldalú, és hagyománykövető. Külföldön élő magyar aki mérnöki munkát végez amit szeret is. Keresztény iskolát is végzett, és a hitét gyakorolja. Szeret és tud főzni, fiatalkora ellenére háztartást vezet. Sokat olvas, és több kreatív hobbija van, pl fest, varr, barkácsol, a krémjeit, és a parfümjeit is saját maga készíti el. Érdekli a politika amiben a konzervatív liberalizmushoz áll a legközelebb.
Kiegyensúlyozott, ambiciózus, életvidám, intelligens, a képességei által lett a kiválasztottak között ő is a Mensa HungarIQa egyesület tagja. Jó az önismerete és érdeklődő de a lelkesedését van hogy nehezen mutatja ki és szokott türelmetlen is lenni. Sok témához van ismerete, véleménye. A sport pl nem igazán érdekli mint drukkert, inkább mint tevékenység kedveli. Egyeseknek lehet hogy túlságosan rendszerető, túl argumentatív és makacs. Ugyanakkor megértő, támogató, kiegyensúlyozott és céltudatos. Jó (és nyers) humorú, és szenzualitással bír.
Aktív szeretne maradni a jövőben a politikában, amiben nem várja el hogy a társa részt vegyen ha nem érdekli, de lehetőleg ne ellenezze. Aktív fog maradni a hitében is. Nem kell a társának is részt vennie minden keresztény programban, de szeretné ha legalább támogató/érdeklődő lenne.
Olyan férfit keres 38 évesig, aki őszinte, nem sértődékeny, céltudatos, széles érdeklődési köre van, kiegyensúlyozott, intelligens és van baráti köre. Lehet türelmetlen, feledékeny és olykor lehet lusta de legyen életkedve, legyen családcentrikus férfi aki minimum agnosztikus de lehetőleg hívő vagy spirituális.

Ági

36 éves, 173 cm magas, félhosszú barna hajú, barna szemű, gyermek nincs, szeretne. Horoszkóp: Rák. Végzettsége: Egyetem. Nyelv: angol

Csupa mosoly, bambi szemek, nőies alkat. Első ránézésre egy huszonéves lány üdesége árad, majd a beszélgetés során egy érett gondolkodású nőt ismerhet meg, aki vidámságot, melegséget és támogató szeretetet hoz a társa életébe. Keresi azt a férfit, aki társa lenne utazásaiban, búvártúrákban, koncertélményekben, ugyanakkor, már készen áll megérkezni és családot alapítani. Figyelmes, romantikus alkat, az se baj, ha nagyhangú, de legyen jószívű, közvetlen, kíváncsi a világra és családjával legyen rendezett a viszonya.

J. Erika

51 éves, 172 cm magas, hosszú barna hajú, zöldesbarna szemű, gyermekek vannak, nem szeretne. Horoszkóp: Bak. Végzettsége: Középiskola Nyelv: angol

Ragyogó mosolya szembetűnő. Karcsú alakja irigylésre méltó. Odafigyel a táplálkozására, egészségesen étkezik. A természetjárás, a meditálás, futás, fitness és selfness az élete része. Tinédzser lányával él együtt. Az a típusú nő, aki most is tanul, rendszerető, pontos, határozott, kitartó, hűséges, tudatos, körültekintő, figyel a másikra, kedves, erős empátiával bír, házias, bújós, őszinte, eleinte távolságtartó, néha türelmetlen. Olyan kapcsolatra vágyik, amit az odafigyelés és a minőségi együtt töltött idő alapoz meg, és az azonos célok, azonos világszemlélet, és egymás szeretetteljes elfogadása tart meg. 60 éves korig keresi társát, akinek szintén fontos az érintés, gondolkodó, a világ lényege iránt érdeklődő, őszinte, jó humorú, nyitott, hasonló látásmódú.

Ágnes

65 éves, 168 cm magas, csinos, jó megjelenésű telt alkatú, szőkésbarna hajú, barna szemű, felnőtt gyermek van. Horoszkóp: Szűz. Végzettsége: Egyetem. Nyelvek: német, angol.

Vállalkozásában és magánéletében aktív, dinamikus, tervekkel, új célokkal éli kétlaki életét Ausztria és Magyarország között. Történelmet, kortárs írók írásait, szociográfiát olvas, szereti a vízkörnyéki programokat, az utazást, a társaságot, baráti beszélgetéseket, akár más nézeteket valló társaságban is. De örömet szerez egy kellemes séta egy finom vacsora után, vagy a teraszon egy pohár bor mellett, szívesen néz kalandfilmeket, kiállításokat. Barátságos, empatikus, humoros, következetes, olyan hölgy, aki ha kell, jól főz, jó kedélyű, hűséges, emberi értékekben kitartó, társaságkedvelő, racionális, gondolkodó, ragaszkodik az értékrendjéhez, és erős az akarata.
Kb. 70 évesig keresi azt az intelligens, jó humorú igényes megjelenésű, ápolt férfit, aki szintén családcentrikus, társaság- és állat kedvelő. Akinél a bizalom a kapcsolat alapja, empatikus, jó társalgó, értelmes, határozott, karakán, és képes vitázni, ellentmondani, és megvitatni ha eltérő az álláspontja.

Jucus

76 éves, 163 cm magas, vörös hajú, zöld szemű, gyermek nincs. Horoszkóp: Vízöntő. Végzettsége: Érettségi.

Egy életvidám, kedves, mosolygós nyugdíjas, aki szeret kül- és belföldre utazni, szereti a természetet, a vízpartot, kertészkedni, főzni, akár főzés közben kísérletezni, mai slágerek, vagy cigány zenét hallgatni, olvasni, pl. Müller Pétert, útleírást, életrajzi könyveket, humoros könyveket. Rendkívül segítőkész, fizikailag fitt, társasági hölgy, igényes, toleráns, szereti a tartalmas beszélgetéseket. 75 éves korig keresi társát, aki szintén humoros, őszinte, toleráns, fiatalos, mozgékony, akinek van saját egzisztenciája, állat,.és természetkedvelő, nem gond, ha dohányzik, vagy sportszenvedélye van, lehetőleg legyen mozgékony, és fiatalos.

Andi

49 éves, 173 cm magas, barna hajú, és barna szemű, gyermekek vannak, nem szeretne. Horoszkóp: Mérleg. Végzettsége: Főiskola.

Fiatalos, közvetlen, kedves hölgy, aki szereti a munkáját, de nem karrierista. Szabadidejét kreatív tevékenységekkel is tölti, amikor is remekül használhatja gyakorlatiasságát, jó problémamegoldó képességét és környezettudatos szemléletét. Örömmel kertészkedik, kedveli az állatokat. Esténként olvas, filmeket néz, de nem a tv rabja.
Megfontolt, nyugodt, empatikus, segítőkész, kitartó, kíváncsi, laza és vicces, e tulajdonságait munkájában is kamatoztatja. Vendégszerető. Megértő, türelmes, közvetlen emberként jó hallgatóságnak is bizonyul, ha arra van szükség, hiszen nyitott és kíváncsi másokra. Alázatos, önálló, nehezen kér segítséget. Igyekszik takarékosan élni. Családcentrikus, hűséges. Időnként szeszélyes, szétszórt, néha rendetlen, figyelmetlen, feledékeny, ábrándozó-elkalandozó. Néha kedvetlen. Ügyetlenkedésein képes jót nevetni.
Olyan urat keres, aki jó fizikumú, legalább 175 cm magas, ápolt, határozott, hozzá hasonlóan őszinte, tisztelettudó. Érdeklődő, nyitott, intelligens férfival ismerkedne, akivel a mindennapok örömeiről, nehézségeiről is lehet beszélgetni. Aki szintén szereti a munkáját, ő is állatbarát. Az nem baj, ha ő is szétszórt, ügyetlen, pontatlan vagy nem műszaki beállítottságú és kritikáját humorosan tálalja.

Eve

71 éves, horoszkóp Bak, magassága 168 cm, gyermeke vannak, nem szeretne. Végzettsége egyetem, nyelv: angol

Mai napig aktívan dolgozó hölgy, aki mind a családjában, mind a munkájában megbízható módon helyt áll. Egy férfi hiányzik az életéből,akivel harmonikus, egyenrangú kapcsolatot tudnának kialakítani. Egymást tisztelettel öveznék. A szabadidőt részben családi körben, részben főleg a természetben töltenék. Lehet kirándulás, biciklizés, síelés is. Éva személyisége nyugodt, megértő, megengedő, előre tekintő, lelkiismeretes, határozott, néha makacs is tud lenni. 73 éves korig keresi azt a férfit, aki kiegyensúlyozott, jó kedélyű, a hétköznapokban is úriember, figyelmes , érdeklődő Éva iránt, szintén családcentrikus, fizikailag aktív és aktív életet él, nem baj ,ha egy kicsit rendetlen. Az ezotéria iránt nyitott vagy elfogadó. A humor nem akadály!

Klára

61 éves, 172 cm magas, barna hajú, és kék szemű, gyermekek vannak, nem szeretne. Horoszkóp: Mérleg, Skorpió. Végzettsége: Főiskola. Nyelvtudás: angol, német.

Harmonikus, kiegyensúlyozott, szenzitív személyiség, nyugodt, vicces, odafigyel a másikra, toleráns, empatikus, klasszikus értékrendű, segítőkész, családcentrikus, dinamikus, nem sminkeli magát hangsúlyosan, őszinte, ápolt, kompromisszumra képes, néha túlérzékeny, picit kritikus. Az egészséges életmódot fontosnak tartja. Szereti a munkáját, gyermekekkel foglalkozik. Szabadidejében zenét hallgat, néha hegedül, olvas, színházi előadások, természettudományos lapok és filmek, jóga, otthoni torna, szobabiciklizés. rendszeres séták, kirándulások. Hívő, római katolikus, ami átszövi napjait.Emellett nyitott az ezotériára. 65 évesig keresi társát, aki szintén kiegyensúlyozott, akivel lehet jókat beszélgetni, filozofálni, aki a vallásos szemléletére nyitott és elfogadó, esetleg szintén hívő. Az plusz előny, ha szeret szintén kertészkedni, és az otthoni teendőkben együtt tevékenykedni. Egymás értékrendjének elfogadása, a jó kommunikáció, a tolerancia és a humor mentén tudja elképzelni a párkapcsolatot, amelyben örömet tudnak egymásnak adni a mindennapokban.

Edit

63 éves, Rák, 163 cm magas, világos vörös hajú, és zöld szemű, gyermek nincs, nem szeretne. Végzettsége: egyetem.

Koránál jóval fiatalabbnak látszó, fitt, temperamentumos hölgy, aki szeretné élvezni az életet, együtt utazni, kül-belföldön, városnézés, tengerpart, színházi előadások, musical például, amit együtt szeretne leendő partnerével. Editre a következők jellemzők: határozott, érdeklődő, segítőkész, megértő, alkalmazkodó, visszafogott, rendszerető, házias, intelligens, kedves, gondoskodó, ápolt, rugalmas, humoros, gyors, racionális, megújulásra való képesség, pontos - valóban mindig pontos, néha hirtelen, véleményét nem rejti véka alá, néha kicsit sértődékeny, s előfordul, hogy nehezen bocsát meg, előfordul, hogy szétszórt. Olyan férfit keres, aki ápolt, gondoskodó, figyelmes, romantikus, rendszerető, kedves, intelligens, rugalmas, társaságkedvelő, pontos, kreatív, nem gond, ha nem ezermester, de az előny, ha egy izzót ki tud cserélni, és ha kicsit rendetlen azzal sincs baj, az is elfogadott, ha néha dohányzik, és ha néha borostás. Nem probléma ha leendő partnerének vannak gyerekei. 55-65 év közötti partnerét keresi, elsősorban dél Magyarország környékéről, de nem zárkózik el a más helyen élő partnerek elől sem.

Jucika

34 éves, 170 cm magas, szőkésbarna hajú, és barna szemű, gyermek nincs, szeretne. Horoszkóp: Skorpió. Végzettsége: Egyetem. Nyelv: angol, német.

Öltözködése, viselkedése kifejezetten nőies, körüllengi a parfüm illata, rövid ruhákat kedvel viselni, néha magassarkút, és minden nap sminkel.
Szabadidejében utazni, lakberendezni, önfejlesztő könyveket olvasni, síelni, súlyzózni, tanulni szokott.
Érzékeny lélek, megbízható, igényes önmagára, és a környezetére, lojális, karakán személyiség, nagyon tud szeretni, nem kifejezetten házias, intellektuális, és ami nagyon fontos, hogy szereti a családját, szüleivel jó kapcsolatot ápol. A kapcsolatról úgy gondolkodik, mint egy csapat, amiben együtt közösen halad az úton a két csapattag. Olyan férfit keres, aki megjelenésében elegáns, letisztult, ápolt, emocionális, intelligens, világjárt, nyitott szemléletű, magabiztos, extrovertált, liberális gondolkodású, legyen a párjára büszke- ez kölcsönös-, gavallér típusú férfi, aki szintén szereti a munkáját, és aki szeret értéket teremteni. Az elfogadható, ha elfoglalt pl. a hivatása miatt.

Judit

41 éves, Vízöntő csillagjegyű, 163 cm magas, barna hajú és barna szemű, gyermeke nincs, szeretne. Végzettsége: főiskola. Nyelvtudás: német, angol, olasz.

Tűz és víz egyszerre, aki ha meghallja a zenét, táncra perdül, ugyanakkor a napi rendszerességű meditációja során lecsendesül. Kiegyensúlyozott életet él, az irodai munka után változatos formában tartja magát jó kondícióban, jóga, salsa, saját testsúlyos edzés. Természetére jellemzőek a következők: nőies kisugárzású, vidám, nyugtatólag hat másokra, karakán, temperamentumos, néha lobbanékony, kedves, jószívű, művelt, érdeklődő, érzékeny, jó emberismerő (gyorsan ráérez mások hangulatára, érzéseire), családcentrikus, egészségtudatos, gyorsan átlát összefüggéseket, jó szervező és jó problémamegoldó, anyatigris (családjáért, barátaiért bármilyen "támadás" esetén kiáll), erős és egyszerre gyenge nő, akinek fontos az őszinteség és tisztelet.

Szereti a történelmi és életrajzi témájú regényeket, zenében szinte mindenevő. Imádja a természetet, a vízpartot. Szeret utazni, világot látni, de a nagy kedvenc, Olaszországba is bármikor visszatérni. A spiritualitás iránt nyitott, érdeklődő.

47 éves korig keresi intelligens, hasonló gondolkodású társát, aki ki tudja fejezni az érzelmeit, nyitott a világ iránt, kommunikatív, jó humorú, játékos, családcentrikus, döntésképes és akivel közös jövőképet tud kialakítani. Az sem baj, ha társa elől hagyja a zokniját, vagy kevésbé romantikus alkat.

Tulipán

32 éves, Rák csillagjegyű, 169 cm magas, barna hajú és zöldesbarna szemű, gyermeke nincs, szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelvtudás: francia, angol, orosz.

Fantázinevét kedvenc virágáról választotta. Széles, kedves mosoly, csillogó tekintet és érzékenység jellemzik. Egyéniségétől nem áll távol a segítőkészség, korábban önkéntes munkát is végzett.
Kiegyensúlyozott, ugyanakkor előfordul, hogy néha aggódó és izgulós. Van humora, gondoskodó - mint egy klasszikus nő. Szeret főzni. Leginkább családi, baráti körben érzi jól magát, a nagyobb társaságot, ha tudja, mellőzi. A zenét műfajától függetlenül kedveli, az olvasás, a sport, a kulturális programok részben kitöltik szabadidejét. Szeret jókat beszélgetni, sétálni és utazni. Figyelmes, az élet apró örömeiben is kedvét leli.
45 éves korig keresi megbízható, nyugodt, intelligens és figyelmes, hasonló gondolkodású társát.

Éva

62 éves, Nyilas csillag jegyű, 167 cm magas, barna hajú, és zöldes barna szemű, gyermek vannak, nem szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: angol, spanyol, francia, német.

A rendszeres mozgás, sportolás meglátszik kortalan alakján. Napi szinten edzőterem, egészségmegőrző gyógytorna, kirándulás, városnézés, és a szellemi frissességért az olvasás, művész filmek, balett előadások, társasozás, egy tartalmas beszélgetés. Ezekből következik, hogy dinamikus, sosem unatkozik, kreatív, szeret főzni, ezek mellett megbízható, kitartó („nem adom fel”), segítőkész, önzetlen, elfogadó, türelmes, rendszerető, rendszeres, igényes, nem vegzálja a másikat, jó problémamegoldó, önzetlen, rendszerető, elfogadó. A sok jó tulajdonság mellett néhány kevésbé jó: nem kommunikálja kellő időben, ha valami nem tetszik, emögött valószínűleg az húzódik, hogy nem tudja a negatív véleményét finoman tálalni. Nem tud nemet mondani,ez főleg a munka területén. Nincs benne versenyszellem. Túlságosan érzékeny. Óvatlan (néha, nagyon rossz pillanatban reagálja le a másik valamely megnyilvánulását. Zárkózott.
65 évesig keresi azt a férfit, aki ápolt, művelt, okos, az sem gond, ha rendetlen, vagy túlzottan tisztaság kedvelő. Ezek mellett kreatív, megértő, nő tisztelő, huncut, kicsit csibész, humoros, őszinte, megbízható, dinamikus. Politikai nézete liberális.

Eszter

54 éves, Halak csillagjegyű, 172 cm magas, barna hajú, és barna szemű, gyermekek vannak, nem szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: francia, orosz, angol.

A természetesség, belső harmónia tükröződik megjelenésében. Fiatalos, sportos, széles mosolyú, vonzó nő. A sportok, úszás, futás, jóga egész életét végigkövették, szabadidejét szereti aktívan tölteni, valamint szeret finomakat főzni. Hivatásában motivált, élvezettel végzi munkáját, nagy elánnal, lelkesen szervez, irányít, mozgat embereket. Mindennapos elfoglaltságai a művészetekhez, irodalomhoz kötik. Lendületessége és ambíciózussága ellenére magánéletében zárkózottabb, lassabban oldódó, nyugodt, kiegyensúlyozott. Kapcsolataiban odaadó, empatikus.
59 éves korig keresi diplomás társát, aki munkájában sikeres, energikus, határozott és döntésképes, ugyanakkor odafigyelő, figyelmes, s aki szintén összeköltözős, teljességgel összefonódós kapcsolatra vágyik.

Diána

55 éves, Bika csillag jegyű, 176 cm magas, szőkés barna hajú, és zöld szemű, gyermek van, nem szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: orosz, angol alapszinten.

Nyitott, érdeklődő, ugyanakkor zárkózott természetű. Gyermeki énjét, játékosságát megőrizte, így kortalansága egy beszélgetés során hamar érezhető. Nem túl magas, de a legtöbb ember feje fölött el lát. Vékony, sportos testalkatú, nem modell szépségű, de csinos tud lenni. Vonzódik mindenhez, ami hagyományos értékkel bír. Imádja a kultúrát, a művészeteket. Sokat olvas, nyitott a dolgokra és másokra. Szeret táncolni, de pocsékul énekel. Jó ritmusérzékének köszönhetően jó a labdajátékokban, különösen a teniszt és a röplabdát kedveli. 50 évtől 62 éves korig keresi azt a nem dohányzó barátot, társat, aki mellett jól érzi magát és önmaga tud lenni „elfogadja, és úgy szereti ahogy van”.

Nathalie

45 éves Horoszkóp: Rák Magasság: 180 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: Szakközép Nyelv: angol, német, francia.

Egzotikus, különleges szépség. A sport egész eddigi életét végig követte, versenyző volt korábban, ma is tart röplabda edzéseket heti egyszer. Emellett a vizi sportok a nagy kedvencei, evezés, strandolás, napozás, fitness, a bicajozás, kirándulás, de néha a passzív pihenést részesíti előnyben. Meglepő módon a barkácsolás is hobbyja. Történelmi témájú könyveket szeret olvasni. hisz a jóban, a szeretetben. Kiegyensúlyozott, mosolygós, önálló, szép alkatú, vidám személyiség, határozott, kedves, bájos, őszinte, aktív a hétköznapi életben, következetes, tud heves lenni, viccelődés közel áll hozzá, a humort nagyon szereti, szeret kommunikálni, nem nyeli be a közlendőjét, ami óriási előny egy párkapcsolatban, hiszen gyakran pont az elhallgatás okoz feszültséget. 50 évesig keresi társát, aki őszinte, akivel meg van a kölcsönös bizalom, aki céltudatos, határozott, aktív életet él, pl sportol rendszeresen, és akivel megoszlik a házimunka.

Mosoly

60 éves Horoszkóp: Bak Magasság: 166 cm Gyermek: vannak, nem szeretne Végzettség: Egyetem Nyelv: angol, orosz.

Amikor a szellemiség és a dekoratív nőiesség ötvöződik egy személyben.
Szabadidejében ha teheti 15-25 km-es túrákat tesz meg, jó alakjának ez az egyik titka. A másik hobbija a balkáni tánc és zene szeretete. A mozgás és mozgásban lenni lételeme. Ezzel együtt és mellette elcsendesítéssel fejleszti az önismeretét. Zenei területen mindenevő.
Rendszerető, konyhában és kertben is jól és otthon érzi magát.
A természete simulékony, gondoskodó, kedves, de tud határozott is lenni, optimista, kiegyensúlyozott, energikus, ami abban nyilvánul meg, hogy amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. Tud elégedett lenni azzal, ami van, de bizonyos helyzetekben nem tud feloldódni, kategorikus, időnként előítéletes, amin tudatosan változtatni szeretne. Ösztönösen képes jó döntéseket hozni, és vesztes helyzetből higgadtan kijönni.
65 évesig keres olyan urat, aki érzelmileg kiegyensúlyozott, akár dohányozhat is, a humort birtokolja, stabil egzisztenciájú, fitt, fiatalos, higgadt természetű.
A mottó: a szabadságérzés megélése külön -külön és közösen, azaz lehetsz önmagad, elfogadlak, cserébe fogadj el te is szeretettel.

Himalánya

60 éves Horoszkóp: Kos Magasság: 158 cm Gyermek: vannak, nem szeretne Végzettség: Főiskola Nyelv: német.

Kortalan külsejű és fizikumú aki akár a negyvenesek közé is sorolható megjelenése, és teherbírása alapján. Ez a genetikán kívül a sportos életmódjának, a rendszeres természetjárásnak is köszönhető.
Évtizedeken át úgy élt, hogy két ember helyett kellett helyt állnia, teljesítenie. A feladatot teljesítve, a terheket letéve ma mar felszabadultan, önmaga igényire figyelve élvezi az életet, feszegeti a határait, de már hosszú és egészséges élet érdekében. Olyan személyiség, aki segítőkész, megbízható, szereti átadni, megosztani a tapasztalatait, a lelki tudását, kitartó, erős fizikálisan, és lelkileg is, jók a megérzései, ápolt, őszinte, minden érdekli, nyitott a világ dolgaira, odafigyel az egészségére, nem rendmániás, néha türelmetlen. Hobbyja az utazás, túrázás, természetfotózás, ami inkább élményfotózás. Fejleszteni szeretné magát ezen a téren. Fotó és videószerkesztés is a várakozó listán van. Régi vágya a tánc, amire soha nem jutott idő. Spirituális világ, egészséges életmód, sport, jóga és mindenek felett a természet szeretete ami a mindennapjait átszövi. Érdeklődése szertágazó, "mindenevő", de színház, irodalom, zene terén szívesen venné a tapasztalt vezetést. A kézimunka, szobanövények gondozása, kertészkedés, esetleg biogazdaság és termékfeldolgozás a nyugdíjas évek projektje lehet. A múltat lezárva és a jövőbe tekintve keresi igaz társát 65 éves korig, akinek a természet harmóniája legyen a közege, akivel az élet utolsó harmadát a legcsodálatosabbá, legharmonikusabbá varázsolhatja!

Katalin

41 éves Horoszkóp: Kos Magasság: 160 cm Gyermek: vannak, szeretne Végzettség: Egyetem Nyelv: angol.

Rendkívül csinos, nőies, törékeny, mégis erős belső erővel rendelkező sokoldalú személyiség. Széles érdeklődési körében a lovaglás, kertészkedés, túrázás, sátrazás, néprajz témájú könyvek, versek, koncertek, tartalmas, mély beszélgetések, antik tárgyak csodálata, utazás bel-és külföldön, természet közeli programok, és ezen felül a párja hobbyjaira is nyitott. Szeret sütiket sütni, ebből is érződik, hogy gondoskodó lélek. Odaadó, klasszikus értékeket valló, családcentrikus, elvhű, néha bizalmatlan, vitalitása töretlen, szerelmes típus. Megbízható, filantróp, tisztelettudó, rendkedvelő, hittel bíró, vallási értelemben is, morális értékeket képviselő. Energikus, mosolygós, szeretni tudó, mélyérzésű és azt kifejezni tudó, gyermek- és állat szerető, természet kedvelő, a döntéseiért önállóan felelősséget vállaló, őszinte, együtt tervezős társat keres. A kapcsolat oszlopai: biztonság, nyugalom, családi légkör.

Kata

65 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 178 cm Gyermek: van, nem szeretne Végzettség: Egyetem Nyelv: francia, orosz.

A kortalan lezserség, extravagancia, és az életigenlés, ami leginkább jellemző a hölgyre. rendszeresen mozog, úszik, reggeli sétákkal frissíti fel magát. Érdekli a lakberendezés, a kertészkedés, a buddhizmus közel áll az életfelfogásához. Törekszik arra, hogy jó ember legyen. Nyitott spirituálisan. Havasi Balázs koncertjeit rendszeresen látogatja. Olvasmányai: tudományos ismeretterjesztő folyóiratok és szépirodalom. Hisz az egyéni döntésekben. fiatalos gondolkodású, rugalmas, nem fél a változástól, van humora, nyitott a világra, világlátott, fiatalos, optimista, merész, néha felületes, és eleinte zárkózott ismeretlen közegben, tud önfejű lenni, nem tudja, és nem akarja észrevenni a negatívumot a világban, sem a környezetében, kiegyensúlyozott, türelmes, tudatos, kicsit csodabogár ( pl sátorozott a Szaharában) , aki nem szereti a meglepetéseket. A párkapcsolatot ezekkel a szavakkal fogalmazta meg: harmónia, rend, nyugalom, szeretet, megbecsülés, közös élmények, tolerancia. Szeretné megosztani az élet apró örömeit 63- 70 év közötti úrral, oroszlán, és skorpió jegyűek előnyben, aki nem rasszista, aki jószívű, aki szintén lehet csodabogár, aki empatikus, kiegyensúlyozott, megbízható, vidám, határozott, toleráns, aki lehet rendetlen, és késős is.

Petronella

68 éves Horoszkóp: Oroszlán Magasság: 155 cm Gyermek: van, nem szeretne Végzettség: Főiskola Nyelv: magyar, német.

Ő egy kortalan, minimum tíz évvel fiatalabb külsejű, és mentalitású, rendkívül dekoratív, nőies kisugárzású személyiség,....aki jelenleg a szomszédos Ausztriához közel lakik, csendes kertvárosi mesés környezetben. Imád táncolni, standard, latin és salsa táncok állnak közel hozzá. Emellett a színház, koncertek/komoly-és könnyűzene egyaránt/ felemelő és szórakoztató időtöltés számára. Szabadidejében kertészkedik, kirándul a hegyekben, szívesen főz kiterjedt baráti társasága és családja részére.Örömforrás számára az olvasás, pl a lélekről, ezoterikus témákról, valamint a szépirodalom és a versek is közel állnak az érdeklődéséhez. Rendkívül csinos külsejű, vibráló, társasági személyiség. Szenvedélyes, sejtelmes, befogadó, jószívű, empatikus jellem. Kellemes társalgó és szinte mindig mosolyog. Azonban az újonnan kialakult helyzethez kissé nehezen alkalmazkodik. Hirtelen robbanékony természetű, ami a szívén az a száján, de önzetlen és optimista . Figyelmes és törődő!!! Társának a lelkét, és szíve összes szeretetét adná. 50 éves kortól 65 évesig várja azt a férfit, aki karizmatikus, stabil , racionális ,pozitív gondolkodású, ugyanakkor romantikus érzelmű és egyúttal őszinte barátja és bizalmasa is lehetne. Ha ért a barkácsoláshoz az külön öröm!

Krisztina

52 éves Horoszkóp: Oroszlán Magasság: 172 cm Gyermek: van,nem szeretne, Végzettség: Érettségi. Nyelv:társalgási angol.

Dekoratív megjelenésű, bár a nadrág viseletét részesíti előnyben, mégis összhatásában nőies kisugárzású hölgy. Gyógymasszőrként dolgozik. A következő tulajdonságok jellemzik: odaadó, nem bánt meg senkit, nyitott, és kíváncsi az új dolgokra, probléma megoldó, kitartó, önzetlenül nyújt segítséget, néha makacs, kapkod a döntésekben, engedékeny, hiszékeny, szereti otthon a csendet maga körül, kicsit szétszórt, társaság kedvelő, amikor kimozdul, mosolygós, imád sütni, és főzni, sőt, takarítani is, mivel a tisztaságot, és a rendet nagyon szereti. Érdekli a divat és a szépségipar, valamint az egészséges táplálkozás. Szabadidejében filmeket néz, horrort kivéve, sétál, ezoterikus területen képzi magát, önismereti könyveket olvas. Igazi bújós, cicás hölgy, aki olyan férfit keres, aki maximum a 70 évet töltötte be, ápolt, derűs, jó kedélyű, aki nagyon tud szeretni, jó humorú, őszinte, és aki eltudja fogadni, hogy Krisztina egyes napokon késő estig dolgozik.

Lilla

47 éves Horoszkóp: Nyilas Magasság: 173 cm Gyermek: van, nem Végzettség: Egyetem Nyelv: Angol.

Ha vidám, jókedvű, jó kedélyű, optimista, lelkes, másokat is lelkesítő, komoly, talpraesett, józan, lényeglátó, kedves, joviális, jó problémamegoldó, határozott, toleráns, céltudatos, együttműködő, csapatjátékos, rendszerben gondolkodó, kötelességtudó, hűséges, kitartó, empatikus, humort kedvelő, takarékos társat keres, akkor Lillában mindezeket megtalálja. Lilla jelöltje legyen: türelmes, nyugodt, határozott, hűséges, korrekt, szavatartó, hiteles, toleráns, gondolkodásában rugalmas, csapatjátékos, humoros, odafigyelő, legyen saját véleménye, ne legyen konfliktuskerülő, intelligens, tájékozott a világ dolgaiban, legyen képes döntéseket hozni, önmagára adó személy.
Lilla amellett cserfes, idő kell ahhoz, hogy feloldódjon, nála a romantika nem létkérdés, néha túl önálló, fokozatosan szereti meg a másikat, de ha megszereti, nagyon tud hozzá ragaszkodni. 10 éves kislányával él. Nem apukát keres gyermekének, hanem egy társat.

Jázmin

55 éves Horoszkóp: Vízöntő Magasság: 160 cm Gyermek: vannak, nem Végzettség: Érettségi Nyelv: angol.

… rendszeresen sétál napi 4-5 km-t, emellett kirándul,. Szereti a komoly zenét, gyakran hallgatója a zeneakadémiai koncerteknek. Szereti még a rock, és a jazz zenét is. Vallását tekintve római katolikus. Az ezotéria irányában is nyitott. A kisebbik,a 10-en éves fiával él együtt. …. Kitartó, szorgalmas, nem ismer lehetetlent, nem megalkuvó, nagyon igényes, célratörő, tud szeretni, és azt ki is tudja mutatni, empatikus, alkalmazkodó, rugalmas, jószívű, meggyőzhető, lobbanékony, nincs elég önbizalma, néha türelmetlen, kedves, közvetlen, jóindulatú, őszinte személyiség. Testi hibája ami a szülés következtében egész további életét végig kíséri, járásában korlátozott, a bal keze is korlátozottan mozog. Jelöltje 48- 55 év közötti, szintén utazást, kulturális programokat, beszélgetést, olvasást kedvelő legyen, aki ápolt, stílusos megjelenésű, akit nem az egója vezérel, aki olyannak fogadja el, amilyen, akivel kölcsönösségen alapul a kapcsolatuk, aki melegszívű, türelmes, aki elfogadja a gyermekeit, aki két lábbal áll a földön.

Borbála

64 éves Horoszkóp: Halak Magasság: 160 cm Gyermekek: van, nem Végzettség: Főiskola.

Ha valakire a csacsogást mintázták, akkor Borbáláról. Cserfes, mosolygós, derűs, a sütés, és a főzés nem áll tőle távol, szeret a konyhában tevékenykedni. Igen barátkozós, emberbarát, szereti a társaságot. Stabil anyagiakkal rendelkezik. Szereti az állatokat, de nem a lakáson belül. A dohányzást szintén csak lakáson kívül preferálja. Rendkívül őszinte, ami a szívén, az a száján. Nyitott, beszédes, néha akaratos, segítőkész, barátkozó, kedves személyiség. Szeretné társával megélni a mindennapokat, hogy azok derűsen szárnyaljanak kéz a kézben. A jelölt 60- 75 év közötti, akinek van jogosítványa, és az autóvezetés nem jelent gondot. A magabiztosság, jó kedélyűség, a határozottság birtokában legyen az úr

Yukka

50 éves Horoszkóp: Skorpió Magasság: 160 cm Gyermek: vannak, nem Végzettség: felsőfokú OKJ.

Gyönyörű mosolyú hölgy, aki házias, rendszeres süt, főz, néha hezitálós, szórakoztató társalgó, néha sértődékeny, túlzottan határozott, képes változni, és fejlődni, hűséges, megbízható, titoktartó, becsületes, őszinte, szívesen meghallgatja a másikat, és figyelme éber, kellemes hallgató. Jelenleg idős édesanyjával él, ezért pár évig előre láthatóan a költözés nem esedékes. Szeret utazni, és kedveli a városnézést, történelmi könyveket szokott olvasni, valamint rejtvényt fejteni szokott. Otthon rendszeresen tornázik. A munkája eléggé lefoglalja, ezért megértő társat keres, mivel néha a hétvége egyik napján is dolgozik. A türelmes, és megértő férfi viszont isteni finom süteményekben, és házias ízekben nem fog hiányt szenvedni.

Angéla

49 éves Horoszkóp: Szűz Magasság: 167 cm Gyermek: vannak, nem Végzettség: Egyetem Nyelv: Orosz, Német, Angol.

Rendkívül közvetlen, jó humorú, és jó kedélyű, szellemes, empatikus, stabil értékrenddel bíró, széles látókörű hölgy, ebből következik, hogy eszes, okos, tájékozott, és nyitott a világra. Két felnőtt gyermeke van, hetente több alkalommal zumbára jár, időnként kirándulni, moziba, ill. napi szinten olvasással tölti szabadidejét. Kiválósága, hogy türelemmel áll hozzá az új élethelyzetekhez. Tud és szeret főzni, családcentrikus. Kevés a szabad ideje, ezért a minőségi időtöltést részesíti előnyben. Tervező típus, a megbeszélt dolgokat szereti betartani, de a spontaneitásban is tud partner lenni. A késést nem preferálja, ő maga is pontos. Fontos számára a hűség, a kompromisszumkészség, az őszinteség. Olyan nő, aki szeret a párjához hozzá bújni, akire a puhaság, lágyság a jellemző. Ízig-vérig asszony, aki szeret gondoskodni társáról. 58 éves korig keresi hűséges, önzetlen, figyelmes, erős egyéniségű, önmagával egyensúlyban levő párját, aki sikeres a munkájában, mert ez tiszteletet vált ki a hölgyből.

Rózsa

46 éves Horoszkóp: Halak Magasság: 167 cm Gyermek: nincs, talán Végzettség: Egyetem Nyelv: Angol.

Mosolya őszintesége árulkodik Rózsa természetéről: nyitott, optimista, becsületes, egyenes, felelősségteljes, állhatatos, kiegyensúlyozott, rugalmas, vidám. Saját bevallása szerint hébe-hóba türelmetlen, de alapvetően nyugodt természetű. A korai ébredés nem az erőssége, és bár rendszerető, de jellemzően nem házias beállítottságú. Nem kötődik tárgyakhoz, és szerencsés lenne, ha a partnere sem a tárgyak bűvöletében élne. Külsejére a természetesség a jellemző, és mivel lélekben fiatalos, így a külseje is kortalan. Rendszeresen jógázik, meditál, olvas, spirituális szemléletű életet él. Étkezése vegetáriánus. Szívesen túrázik, szereti az erdőt, a fákat, a madarakat, a csendet. Szereti a háziállatokat is, ám lakáson kívüli tartással. 56 év a felső korhatár olyan úr esetében, aki szintén kedveli a túrázást, és nyitott a szellemiség irányába. Nagy előny, ha valamilyen szellemi/lelki gyakorlatot végez rendszeresen. Például jóga, ima, meditáció, harcművészet. Egy ilyen világlátású úr lehetne Rózsa lelki társa.
Rózsa előnyben részesíti a rugalmas, laza, jó humorú, a konyhában komfortosan tevékenykedő, a házimunkában részt vállaló társat, aki szabadidejében nyitott kulturális programokra, mozi-, és színházlátogatásra is.

Annabella

33 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 168 cm Gyermek: nincs,talán Végzettség: Egyetem Nyelv: Angol, Francia.

Szőke hajfürtjei szépen keretezik hófehér arcát, kék szemeiben el lehet veszni, olyan csodásak. Öltözködése kellemes megjelenésű, igényes, nőies, divatos, egyedi stílust képvisel ami jó izlést tükröz. Választékosan beszél, intelligens, céltudatos, határozott, optimista, reális önbizalommal bír, nagylelkű, elfogadó, szellemes, jó humorú, nem kerüli a konfliktusokat, saját recepteket kreál és készít el a konyhában. Általában az arcára kiül, amit gondol, érzékeny, szangvinikus, lobbanékony, nagyon fejlett a kritikai érzéke, az érzelmei vezérlik. Empatikus, önazonos, nehezen megnyíló, és nehezen megközelíthető, makacs hölgy. A tartalmas embereket kedveli. A szecesszió a kedvenc stílusa. Szeret szépirodalmat olvasni, főzni, sütni, fut, a vidám színházi darabokat, vagy a modern, mély témájú előadásokat. 40 éves korig keres olyan férfit, aki becsületes, kompormisszum képes, nem konfliktus kerülő, családcentrikus, aki egészséges önbizalommal bír, jó a családi háttere, férfias a megjelenése, határozott, talpraesett, intelligens, protokollt ismerő, tisztelettudó, magabiztos személyiségű, akinek lehet magánszférája, olaszos temperamentuma.

Ametiszt

45 éves Horoszkóp: Mérleg Magasság: 172 cm Gyermek: van,nem Végzettség: OKJ Nyelv: Angol.

Rendkívül dekoratív, vörös hajú, impulzív hölgy, aki vörös hajával kiragyog a környezetéből. Stílusa temperamentumos, megjelenése extravagáns, nőies.A hölgy humorral bíró, jó kedélyű, pozitív életszemléletű, lendületes, pontos, néha türelmetlen, időnként hamar "felkapja a vizet" , lehet rá számítani, családcentrikus, szókimondó, nagyszájú a saját bevallása szerint. Szeret bicajozni, kerti sütögetéseket, baráti összejöveteleket, a jazz, a funky zenét hallgatni. Az ezotériára nyitott. Kislányát egyedül neveli, de nem pótapukát keres gyermekének, hanem, egy vehemens, szorgalmas, nagyvonalú, humorral bíró, pozitív életszemléletű, pörgős, társasági férfit 38 - 48 éves korig, akinek esetleg már szintén van gyermeke.

Diana

53 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 169 cm Gyermek: van, nem Végzettség: Főiskola Nyelv: Angol.

Kedves, mosolygós, elegáns megjelenésű hölgy Diana. Az érdeklődési köre: zenében: a könnyűzene mellett szereti az operát, az operettet is, Az irodalom kínálatából a szépirodalmat kedveli. Kislány korában balettozott, most rendszeresen tornázik, pilatesezik. Vegetáriánus. Átszövi életét és gondolatiságát az ezotéria. Diana igazi ínyenc, szeret különlegességeket főzni, így igazán szerencsés az az úr, aki a társa lesz. Diana igen kreatív, többek között Tiffanykat készít, hobby szinten fotóz. Rá jellemző, hogy türelmes, jóindulatú, segítőkész, szenzitív, empatikus, pontos, korrekt, néha túl lelkes, közvetlen hölgy. A kapcsolat szerinte kölcsönösségen, szereteten, a másik elfogadásán, és tiszteleten alapul, ez a szemlélet hatja át Dianát. A közös utazások, tengerparti élmények, vagy városnézés, színházi előadások, mozizás, wellnessezés, melyeket tervez a közös élet mellett együtt leendő társával. Akit keres, 60 éves korig, ápolt, elegáns, család centrikus, figyelmes, kedves, udvarias, szintén ezoterikus szemléletű, határozott tulajdonságokkal bíró, stílusos férfi.

Dittke

61 éves Horoszkóp: Skorpió Magasság: 160 cm Gyermek: van, nem Végzettség: Főiskola Nyelv: Angol.

Kortalan, elegáns, nőies kisugárzású hölgy, aki szeret túrázni, vidám színházi darabokat, ezoterikus és történelmi témájú könyveket olvasni, kiállításokat látogatni, fürdőbe járni, jazz zenét hallgatni, háziaskodni, beszélgetni, csevegni, cserfeskedni, sütit sütni, jógázni, ez utóbbit rendszeresen szokott. Leendő párjával felváltva élnének hol egyik hol másik lakhelyén, ha vidéki a férfi, távkapcsolat is lehetséges ideig óráig. 75 éves korig keres társat, aki ápolt, alkalomhoz illő a megjelenése, olvasott, figyelmes, egészségére oda figyelő úr.

Réka

36 éves Horoszkóp: mérleg Magasság: 171 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: egyetem Nyelv: angol, orosz.

Élete csupa izgalom, nincsenek egyforma napjai, menedzserként minden napra jut kihívás. Tudatosan éli az életét, a munkájában már elérte a kitűzött célt. Most a magánéleti boldogság az új orientációja. Erőteljes személyiségéhez szintén karizmatikus, határozott, céltudatos, őszinte, családalapításra kész férfit keresünk. A romantika helyett inkább a gyakorlatiasság, a szavak ködösítés nélküli kimondása áll közel Réka szívéhez. A gyermek vállalás gondolata is erőteljesen foglalkoztatja Rékát.

Ibolya

62 éves Horoszkóp: Ikrek Magasság: 160 cm Gyermek: van, nem Végzettség: főiskola.

Nőies, fiatalos, trendi, ember központú, együtt érző, segítőkész, vidám, jó humorú, természetkedvelő, családcentrikus, fiatalos, őszinte, nem haragtartó, nem bosszúálló, jól főz, ápolt, igényes az otthonára, a környezetére, életminőség, igazság érzet, hirtelen természetű, pontatlan, kishitű, önbizalom hiányos, hamar rossz kedve tud lenni,könnyen megsérthető, sértődékeny. Hobbyjai: joga, pilates. Utazást, szórakozást, kulturális programokat tervez leendő partnerével, akiről elképzelése: családszerető, megértő, együtt érző, empatikus, spontán, rugalmas, udvarias, tisztelettudó, lehet kicsit rendetlen.

Amarillis

58 éves Horoszkóp: mérleg Magasság: 166 cm Gyermek: vannak, nem szeretne Végzettség: egyetem Nyelv: angol.

Rendkívül dekoratív, koránál jóval fiatalosabb, elegáns megjelenésű, intelligens, lendületes, társasági ember. Aktívan dolgozik, mivel ez is örömet jelent számára. Imád síelni, utazni, szereti, ha a beszélgetésben a humor jelen van, és ha a mély érzelmek szavakban is megjelennek. Jó a problémamegoldó készsége, stabil, tájékozott, megértő személyiség. Gyermekei már rég kirepültek. Szabadidejét unokáival, kirándulással, koncerttel, színházzal, sétával, vacsorával, sporttal tölti el. Leendő párkapcsolatát tekintve: fontos számára a közös érdeklődés, a jó életérzés, a jó együtt érzés a másikkal. Természetesen párkapcsolat esetén sokkal kevesebbet dolgozna, mint jelenleg, és több figyelmet kapna leendő párja, aki nyerne egy lendületes, színt hoz az életbe-kisugárzású, pozitív életszemléletű, nőies, és nem utolsó sorban egy fix pontot az életébe. 50-65 éves korú Urat barátként keresünk elsősorban, közös programok megélésére. A házasság már nem szempont. Egy kritérium: ne legyen pocakja a jelöltnek.

Edina

28 éves Horoszkóp: vízöntő Magasság: 174 cm Gyermek: szeretne Végzettség: egyetem Nyelv: angol, német.

Nemrégen fejezte be tanulmányait, kisebb kihagyásokkal. Az orvosi pálya iránt érez elhivatottságot. Szülei szintén hasonló orientáltságúak. Az önállóságot külföldi tartózkodásai kapcsán elsajátította. Kicsit tisztaságmásiasnak vallja magát. Szereti az egyszerűséget, a természetességet a berendezési tárgyakat illetően. Az állatokat és az élővilágot szerinte az hozzá tartozik az ember életéhez. Nem tartja jó gondolatnak a lakásban tartani az állatot, kivéve a kisebb rágcsálókat, halakat. De mint állatbarát, ha lesz kertje, ott mindenképpen kutyát és cicát szeretne. Kora ellenére komoly kapcsolat reményében keressük még gyermektelen, hasonló értékrendű társát. Jelszava: a szerelem nem ismer határokat.

Helga

42 éves Horoszkóp: Skorpió Magasság: 170 cm Gyermek: vannak, talán Végzettség: Egyetem Nyelv: angol, orosz.

Helga ránézésre egy 30-as külsejű vékony, sportos testalkatú hölgy. Egy kisfia és egy kislánya van. Alakját a rendszeres futásnak, jógának, és a jó génjeinek köszönheti. Más sportokat is űz, pl gyermekeivel tollasozik. Nyitott az ezotéria iránt. Szeret, és jól tud főzni, sütni. Kedveli pl. a rock zenét, a modern irodalmat, a történelmi könyveket, a szépirodalmat. Nem TV nézéssel tölti estéit, inkább olvas, barátait vendégül látja, gyermekeivel tanul. Személyisége: lojális, hűséges, az élet apró dolgainak is tud örülni, barátságos, kedves, pozitív szemléletű, lételeme a humor, a párját inspiráló hölgy. Olyan férfit keres, aki szintén gyermekes, jó kedélyű, humorral bíró, sportos, intellektuális, probléma megoldásban gyakorlatias, nyugodt, határozott, becsületes, egyetemet végzett, család centrikus, hűséges.

Lili

55 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 170 cm Gyermek: van,nem Végzettség: Egyetem Nyelv: Angol.

Karizmatikus személyiség, magával ragadó, kellemes társaság, akinek kora meghatározhatatlan, stílusa pedig egyedi. A hölgy szeret múzeumokat látogatni, kötni, horgolni, ezermesterkedni, kalandregényt írni, úszni, sétálni, főzni kevésbé, takarékoskodni, olvasni, a tartalmas, mély beszélgetéseket, kártyázni. Rendkívüli személyiség: kiegyensúlyozott, optimista, életvidám, talpraesett, célorientált, empatikus, megértő, vidám, megbízható, néha késős, örömmel meghallgatja a másikat. Számára fontos hogy leendő párjával közös műveltség, közös témák, és a kapcsolaton belül klasszikus felállás legyen. Jövendőbelije szemlélje humorral a világot, ne legyen otthonülős típus, szeressen utazni, ill. legyen kommunikatív. A főváros mellett Hajdú megyébe is élhet a leendő társ, aki 40- 65 éves kor közötti.

Tina

42 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 152 cm Gyermek: nincs, igen Végzettség: Főiskola Nyelv: angol.

Keresztény vallású, ezotériára nyitott, állatbarát hölgy. 2 cicus gazdija. Pozitív szemléletű, jókedvű, türelmes, praktikus, alkalmazkodó képességgel bíró, gondoskodó, házias, szeret főzni, tehát uraim, Tina az ideális társ. A váratlan helyzeteket nem kedveli. Mosolygós hölgy, és jó tanácsadó, segítőkész, érdeklődve hallgatja meg a másik felet. Szövetségest keres egy életre. Szívesen elkötelezné magát, a hűség, a szeretet, és a megbocsájtás háromszögében. A humor a hétköznapjai része. Szeret kirándulni, tárlatokat, kiállításokat megnézni, egy jó színházi előadás kikapcsolja. 48 éves korig keres urat, 165 cm-től, aki szilárd értékrenddel bír, jellemes, humor érzékkel bíró. Tina hagyományos értékek szerint él.

Szibilla

34 éves Horoszkóp: Vízöntő Magasság: 173 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: főiskola Nyelv: angol.

Szép, dekoratív, nőies jelenség. Kozmetikusként dolgozik a főváros egyik szalonjában. Szereti a teázókat, ahol barátnőivel el tud beszélgetni, vagy nyári időszakban a teraszos helyeket. Otthona nőies személyiségét tükrözi: a lila és a drapp színek az uralkodóak. Nyaralásai során mindig meleg éghajlatú helyet választ, lehetőleg a tengerparton szeret pihenni. A téli sportok távol állnak tőle. Barátnőivel szívesen jár el vacsorázni, shoppingolni. Kedvesség, figyelem, őszinteség, törődés, jó kedv jellemezze leendő társát.

Blanka

31 éves Horoszkóp: Szűz Magasság: 170 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: diploma Nyelv: angol.

Bűbájos, figyelme mindenre kiterjed, ami a munkájával is jár: iroda vezetőként dolgozik. Konditerembe jár, azzal tartja magát formában. Kiskutyája a jelenlegi társa. Hisz az asztrológiában, de nem zárkózik el egyik csillagjegy szülötte elől sem. Szereti a gyermekeket, és szeretné, ha párja is gyermekpárti lenne. Érdekli a lakberendezése, és az utazás, a látnivalók. Amit kedvel egy férfiben, ha tud férfiként viselkedni, megnyilatkozni. Leendő párjának, ha van már gyermeke, nem jelent akadályt.

Erika

31 éves Horoszkóp: Ikrek Magasság: 168 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: középiskola Nyelv: angol.

Feltűnő, csinos, impulzív személyiség. Foglalkozását tekintve fodrász, Esténként salsázni tanul, ill. angol nyelvtudását fejleszti. A mozgás mindennapjai része. A zenei műfajokra nyitott, kivéve az operát, operettet. Kedveli a wellness programokat, az utazást, a minőségi éttermeket. Párját úgy képzeli el, aki magabiztos, határozott, de u akkor kedves, figyelmes, stabilitást nyújt életében, min. 175 cm magas, gyermektelen, az estéket ill. hétvégéket szeretné ha együtt tudnák tölteni.

Adél

32 éves Horoszkóp: Vízöntő Magasság: 174 cm Gyermek: szeretne Végzettség: főiskola.

Adél megjelenése légies, igazi nő. Amikor belép a helységbe, nincs szem, mely ne rá szegeződne. Hosszú kapcsolatát már magában is lezárta, és kész egy újabb randira, egy komoly kapcsolatra, és esetlegesen gyermekvállalásra is. Munkája leköti idejét, ezért kereste fel irodánkat, mert célirányosan szeretné megtalálni budapesti lakosú, min 180 cm magas, 30- a, 40 - es korú, gyermek vállalás felé nyitott, éjszakai életet mellőző, figyelmes, kiegyensúlyozott életet élő párját.

Amália

58 éves Horoszkóp: Ikrek Magasság: 158 cm Gyermek: 2, nem szeretne Végzettség: érettségi.

Amália aktív életet él, a fitness, a ping-pongozás, az úszás, kirándulás heti szintű tevékenységei közé tartozik Esténként a kertben játszik kutyáival, vagy kertészkedik. Rendszeresen részt vesz csoportos utazásokon, de szíves szerint, párjával utazna, kettesben. Keresi párját, akivel újra boldogok lehetnének, és ez által megsokszorozódna az energiája. Párkapcsolatban oda adó, körül rajongja a társát, segítőkész, egyenes jellem, jó szívű. Néha tud utálatos lenni, és hamar neki keseredik, ha nem kap időben visszajelzést. Ami a szívén, az a száján. Nem zárkózik el, ha társának is vannak gyermekei.

bottom of page