top of page

Sára

Rendkívül sokoldalú, és hagyománykövető. Külföldön élő magyar aki mérnöki munkát végez amit szeret is. Keresztény iskolát is végzett, és a hitét gyakorolja. Szeret és tud főzni, fiatalkora ellenére háztartást vezet. Sokat olvas, és több kreatív hobbija van, pl fest, varr, barkácsol, a krémjeit, és a parfümjeit is saját maga készíti el. Érdekli a politika amiben a konzervatív liberalizmushoz áll a legközelebb.
Kiegyensúlyozott, ambiciózus, életvidám, intelligens, a képességei által lett a kiválasztottak között ő is a Mensa HungarIQa egyesület tagja. Jó az önismerete és érdeklődő de a lelkesedését van hogy nehezen mutatja ki és szokott türelmetlen is lenni. Sok témához van ismerete, véleménye. A sport pl nem igazán érdekli mint drukkert, inkább mint tevékenység kedveli. Egyeseknek lehet hogy túlságosan rendszerető, túl argumentatív és makacs. Ugyanakkor megértő, támogató, kiegyensúlyozott és céltudatos. Jó (és nyers) humorú, és szenzualitással bír.
Aktív szeretne maradni a jövőben a politikában, amiben nem várja el hogy a társa részt vegyen ha nem érdekli, de lehetőleg ne ellenezze. Aktív fog maradni a hitében is. Nem kell a társának is részt vennie minden keresztény programban, de szeretné ha legalább támogató/érdeklődő lenne.
Olyan férfit keres 38 évesig, aki őszinte, nem sértődékeny, céltudatos, széles érdeklődési köre van, kiegyensúlyozott, intelligens és van baráti köre. Lehet türelmetlen, feledékeny és olykor lehet lusta de legyen életkedve, legyen családcentrikus férfi aki minimum agnosztikus de lehetőleg hívő vagy spirituális.

Sára
bottom of page