top of page

Özvegyként is lehet új életet kezdeni

A férjem hosszas betegség után elhunyt. Üresnek éreztem az életemet, nem találtam a helyem. A gyerekeim külföldön élnek, teljesen egyedül voltam. Pszichológushoz fordultam, kb. 1 év után nem hagytam ott, nem hozta a várt eredményt. Kutattam, kerestem, ki segítene rajtam. Valahol hallottam a magyar Randi gururól, rákerestem a neten, és nem egy férfit, hanem egy fiatal nőt adott ki a gép.

Özvegyként is lehet új életet kezdeni

A Youtube on megnéztem a riportjait, és szavai felkerestem. A személyes találkozáskor derült ki, hogy társkereső irodája van Kornéliának. A beszélgetéseink hihetetlen erővel hatottak rám. A lelkem felszabadult. Elengedtem a férjemet. Nem okoltam magam a haláláért. Megtanultam a jelenben élni, megláttam az életben a szépet, az élet értelmét felfedezni. Világ fájdalmam elmúlt, a teher legördült rólam.
Tóth Kornélia tudása és empátiája 4 hónap alatt többet adott, mint amit az 1 év alatt kaptam.
Az élet mit fog produkálni, sosem lehet tudni, éppen ezért írom meg a történetemet, hogy másoknak is segítsek, higgyen a csodában, az élet maga a csoda, csak meg kell látni.
Kornélia közreműködésével ma egy olyan férfi tölti ki az űrt az életemben, akiben néha látom a volt férjemet, akivel a hétköznapok is ünnepnapok, aki mellett teljes értékű nő lettem újra, sőt, új nő lettem mellette.
Gréta 56 éves

bottom of page