top of page

Varázslat és szerelem

Konkrét elképzelésemmel kerestem fel az irodát. Elmondtam Kornéliának kik tetszenek a tagok közül, és kértem, őket mutassa be. Tóth Kornélia szerint a jelöltek nem illenek hozzám. Végül is beláttam, hogy igaza volt, külsőre ők az ideáljaim, de az érdeklődési körünk nem találkozott. Kíváncsi voltak kit fog ajánlani. A legnagyobb problémám az volt, hogy egyik nő sem tudott korábban megfogni. Hamar kiábrándultam belőlük.

Varázslat és szerelem

Meglepődtem azon, amiket Kornélia mondott, elgondolkodtatott. Szerinte a szemléletemen kell változtatnom. A beszélgetésünk után másképp kezdtem a nőket nézni. A dekoratív lányok mellett megnéztem a kevésbé feltűnő lányokat is. Felfedeztem rajtuk is szépet. Nekem a szem és a száj a legfontosabb egy arcon, és rájöttem, smink nélkül is szép egy lány. Korábban tartogattak meglepetést a túlsminkelt lányok a reggeli ébredéskor.
A rövid kapcsolataim jól működtek. Amikor hosszabb időt voltunk együtt nem tudtam magamat adni, befeszültem, és szakítás lett mindig a vége.
Kornélia tréningjén szembesültem, hogy milyen sok hibát követtem el, és mennyire csak a külsőre fókuszáltam korábban. Nem engedtem, hogy szeressenek, és én sem szerettem. Nem részletezem, rengeteget tanultam, és sikerült megnyílnom, az érzelmeimet megtanultam kifejezni, nagyon szerettem volna megélni a szerelmet. Féltem a csalódástól, mi lesz, ha elszúrom?
Több női tagot ajánlott Kornélia, az első találkozónál tovább nem jutottunk. Aztán az egyik hölgynél beütött, mint egy villámcsapás. A szívem erősen dobogott, a tenyerem izzadt. Arra sem emlékszem mit beszéltem akkor. Csodálatos nővel hozott össze Kornélia, aki a legszebb nő a világon, a szeme türkiz zöld, elvarázsolt. Vele az idő gyorsan elrepül. Elfoglalta a szívemet. Ez a varázslat 6 hónapja tart, azt tervezem, hogy szorosabbra fűzöm a kapcsolatunkat, szeretném, ha minden reggel mellettem ébredne.
Levente 37 éves

bottom of page