top of page

- lásd okos telefon, melyet sokszor a tulajdonosa sem tudja az össze funkciót használni, ill. már az alap funkcióknál elakad.

Elromlik, sebaj, az üzletek kínálata már egy újabb, jobb, szebb, számodra praktikusabbnak, nélkülözhetetlennek reklámozott újabb készülék vár rád, hogy meg vedd.

A javíttatás már divatja múlt fogalom.

Idő sincs elvinni, elmenni érte, kivárni, újabb hiba esetén újra elvinni, esetleg majdnem annyiba kerül, mint egy új készülék..

Kevés az időd, sok a munka, a környezeted nyugalom helyett stresszt, feszültséget áraszt. Leterhelt vagy, bár már ott a mosógép, és a mosogatógép, stb., melyek segítik a házi munkád, mégis úgy érzed, hogy a napjaidra ráül a „soha nem érem utol magam” érzés.

Lásd, a gyors éttermek népszerűek, hamar szeretne a vevő hozzá jutni a megrendelt menühöz. Ha a sorban két ember vár az éhes fogyasztó előtt, akkor már ideges a harmadik várakozó fél.

Türelem- az egyik szó, ami hiányzik napjaink életérzéséből.

Kompromisszum a másik, mely lehet, hogy a munkahelyeken a csikorgó fogak között érvényesül, de amikor a gőzt kiereszti a főnökének, ügyfeleinek egész nap megfelelő személy, akkor ez a fogalom is eltűnik.

Gyors büfék, gyors nők- gyorsan szeretné mindenki megkapni az önkiszolgáló gyorsétterem menüjét, hamar szeretne találni parkolót- pedig az előző korosztály még a Trabantért évekig szurkolt- a netre is hamar legyen a felcsatlakozás-, ha a metróban nem jó a vétel, ott a belső hang: ejnye benye, bár pár évvel ezelőtt annak is lehetett örülni, hogy az utcán van vétel, ill. vidék is lefedett.

Vegyél új ruhát minden szezonra, a régit hajítsd ki. Azaz, minden évben új ruhatárra kell szert tenned.

A lakásod is a legújabb trend szerint legyen berendezve.

Mindezekkel lépést tartani, persze hogy feszültséget okoz- és a lista még folytatódhatna: autó csere, új ékszerek, új computer, stb.

Miközben fejleszted a környezeted és lépést tartasz a média és esetleg a környezeted által sugallt elvárásokkal, addig elfelejtesz élni, elfelejtkezel a belső hangodról, az érzéseidről, magadról.

A pénz lesz az urad, és parancsolód.

Ebből következik, hogy alárendeled magad a munkádnak, és a pénzhajhászásnak, és ha összetalálkozol egy szimpatikus személlyel, akivel boldog, harmonikus, szeretetteljes életet élhetnétek, már nincs türelmed, ha valami nem úgy van, ahogy azt elképzelted.

Egy kis össze zördülés hatalmas vihart kavar.

Ekkor mi tűnik a legegyszerűbb megoldásnak? A szakítás, és egy újabb társ keresése.

Mit gondolsz: meg fogod tudni, találni és tartani a társad ezzel az életformával?

Ha bizonytalan vagy, keresd fel irodánkat, szakembereink segítnek a belső éned vissza találásához.

bottom of page