top of page

A piros tangás 2 részes fúrőruhámba mentem a strandra. Mivel nyár közepe volt, már nagyon szépen lesültem. bepózoltam a medence mellett levő zuhany alá, és kis posi emeléssel elkészült az első szuper csábos fotó. Majd a medence partjára feküdtem, bőrömön csillogott a zuhany permet vize. Több férfi jött felajánlani, hogy lefotóz a saját gépével. A digitális világ immár jelen volt, de még mobillal nem lehetett ekkor fotózni, így szinte biztos, hogy csak nekem, és a belga fiúnak vannak meg ezek a szép képek. persze nem engedtem meg hogy az idegen férfiak is fotózzanak.

Éreztem, hogy én vagyok a legjobb nő a strandon, hát, itt az idő egy magyar férfi után nézni, amire mi a legjobb hely, mint a strand, ahol szinte mindenét látni fogom.

Sétálgattam, tettem vettem magam, úsztam és napoztam itt ott. Egy férfi volt, aki kitűnt a tömegből. Ő is tette vette magát, egésszen addig, amig mellém tette magát. Belelógattuk a lábunkat a medence partján ülve a vízbe, és könnyed beszélgetésbe kezdtünk.

Elvált, van gyereke, és Békásmegyeren lakik. Ez nekem kapóra jött, mivel kezdődik az iskola szezon, és ott van a főiskolám. Az elmúlt 3 évben egyszer sem jött elém senki, most ezzel a férfivel végre fel tudok vágni a suli társak előttJ

Megadtam a tel számomat, és fel is hivott. megbeszéltük tervem szerint, hogy oda jön a suli elé.

A lányoknak meséltem a pár nappal azelőtti nyári kalandomat. csapatostul mentünk ki a suli bejáratához. Elöl mentem, vezetve a lány bandát. Arcomon büszke mosoly, keblem telve női büszkeséggel.

Ott volt valóban, és végre nem gyalog megyek haza, hanem autóval.

Elképzeltem, ahogy hosszú nadrágban áll ott, feszes pólóból kilóg a barna izmos karja. rámosolygok hófehér fogaival a lányokra, barna bőre örökre bele ég a szemükbe, kiszőkült haja áll, mint a parancsolat, befésülve, a lábán bőr szandál, lábujjai is napbarnítottak. Kinyitja az autó ajtaját, én beülök, és hagyom, hogy megfogja a kezemet utközben. Ujjaink össze fonódnak, és csak mosolygunk egymásra a város felé gurulva.

A valóság kcisit mást tartogatott számomra:

ott állt rövid nadrágban, viseltes pólóban, a haja frissen festve volt- olyan barnás sárgás, és gumi strandpapucs a lábán.

Minden szép amit mondott, minden jó, minden ami a strandon elkábitott oda veszett. a strand legjobb pasija egy szakadt biciglivel jelent meg az én főiskolám kapujában.

A lány csapat részvét nézést küldött felém. Vettem az adást, és már meg is volt a gyász keret hogy fog kinézni. fekete szegély, rajta, szegény TeL

Eldicsekedett vele, hány éves a biciglije, és tolta maga mellett, teljesen nevetségesen nézett ki, mintha egy dedós lenne. a suliba a diákok szupernél szuperebb autóval járnak. erre itt ez az apa korban levő apa, aki egy diáknak is szégyenére lenne biciglivel jelenik meg egy emelkedett randevún.

Még sem jó hely strand ismerkedésre, a szép testre lehet hogy minősithetetlen ruha kerül.

Egy nyárimádó nő tollából. 

bottom of page