top of page

Lelkesedésük átragad a környezetükre, és lendületet ad a másiknak. Ne lepődj meg, ha tervei vannak melyek nem csak a közeliek, harem a távoli jövőbe tekintenek. Ez nála természetes, hogy tervez, hogy ragaszkodik, és kifejezi a kötődésének igényét. Rendszerető, ápolt, önellátó, értékeli ha besegítessz a házimunkába, ha a nőiséged kifejeződik, és ezt meg is nevezi, talán még hangosan ki is mondja, hogy exével összehasonlít magában. Figyelmes, hiszen az évek során megszokta, hogy van Mellette valaki, és most újra élvezi, hogy ő férfi, és mellette ott a nő.

Azon elvált társkeresőket men vesszük most nagyító alá, akik kalandor életet választanak. Ők a mi társkeresési feltételeinknek men felelnek meg, így most csak azon férfiakkal “foglalkozunk”, akik valóban elhatározták, hogy újra komoly kapcsolatban szeretnék élni az életüket.

Ami a jelent és a múltat illeti:

Két lehetőség van: hamar megnyílik, vagy lassan nyílik meg feléd. Hamar megnyílik esetében ne lepődj meg, ha az előző életéről kicsit többet beszél, mint amennyit hallani szeretnél. Hogy mi a recept erre az esetre a Randiguru/Párkapcsolati Tanácsadónk személyre szóló tanácsadást ad. Ha nehezen nyílik meg, akkor vagy magában örlődik, vagy előfordulhat, hogy valóban lezárta a házasságát érzelmeiben is, nem csak jogilag.

Még egy fontos tényező: gyermek. Ha van közös gyermekük, akkor a gyermek örökké összeköti őket. Ezt a stabil tényt vagy elfogadod, vagy nem, ezen nem tudsz változtani. A gyermek miatt beszélni fognak egymással, találkozni fognak, ha a gyermek megbetegszik, vagy nevelési gondok merülnek fel, arról is közösen hoznak majd döntéseket. Több gyerek, több stabil tény. Több gond, és több öröm-neki. Kérdés, tudsz e ebben az örömben osztozni?!

A megoldás? A teljes körülmény ismeretében válaszol Párkapcsolati tanácsadónk- keresd meg: 70 6057765 számon.

Mennyire éld bele magad az épp hogy elvált férfivel fénysebességgel épülő kapcsolatodba?

A Randiguru megmondja.

Amikor a gyermekek téma megjelenik, mint fal kettőtök között: Éreztél már gyanús kifogást, hogy a gyerekeivel van, de még sem hittél neki? Mi okozta ezt a helyzetet, és hogy tudsz ebből jól kijönni?- Párkapcsolati Tanácsadónk megválaszolja.

Ahhoz, hogy párkapcsolatod pl. a fent említett helyzetben higgadtan, nyugodtan tudd kezelni és ha úgy érzed, hogy külső segítségre van szükséged, keresd fel az ország Randiguruját, azaz Irodánk Párkapcsolati Tanácsadóját, aki neked szóló személyes tanácsokkal lát el.

Elérhetősége: 70 6057765 tel számon.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges- tanácsadás személyesen, vagy skpe-on.

Fordulj hozzánk bizalommal! Amíg nem késő…

bottom of page