top of page

Itt lehet nős, aki egy darabig titkolja, majd felfedi családi állapotát, de ekkor már nyakig vannak a szeretői kapcsolatban.

Lehet ”szövegláda”, aki ígér, de a szavai mögött semmi tett nincs. A szavak hatalmával tartja „rabságban” partnerét.

Álmodozó, aki a jobb jövőt látja, de a jelen helyzete a káosz a káoszban. Eleinte hihető terveinek megvalósulása, ámde hamar lelankad a kedv, és lehuppan a másik fél a valóság mezejére, mikor egyik terv, majd a másik terv sem valósul meg. Esetleg ez kapcsolódik anyagi segítségkéréssel is. Ez esetben még meg is rövidíti szerelmes társát. A kölcsön adott összeget sosem látja viszont a jó szándékú szerelmes fél.

A következő típus, akinek minden fontosabb, mint a saját kapcsolata. A remény él hal meg legutoljára. A másik fél hiszi, hogy idővel megváltoztatható az ilyen ember. Néha egy élet is kevés, máskor lehet, hogy győz a az embert próbáló türelem, és a kitartás.

A karrierista, akinek semmi más nem fontos, mint a saját karrierje. Ez ideig óráig érthető, és bizonyos korosztálynál, de ha valaki csak ebben éli ki életét, az káros hatással bír a párkapcsolatára.

A felsorolás itt nem ér véget, hosszan lehetne ismertetni pl. a bántalmazó típust, vagy a végtelenül és ok nélkül féltékeny személyiséget is.

Mi a kiút ebből az élethelyzetből, hogy ne ugyan abba „cipőbe lépjen bele „a társkereső”? Erre ad választ irodánk tanácsadója! Fordulj hozzánk bizalommal! Amíg nem késő…

bottom of page