top of page

Egyben megegyeztek: tanácsomat kérték, hogyan, mitől lehetnének vonzóak jelöltjüknek?

Lehetséges, hogy a bennünk levő jó a másiknál pont az ellenkező hatást váltja ki. lehet, amiről azt gondoljuk, hogy ettől vagyunk szerethetőbbek, pont amiatt pártól el társunk?!

Mitől lehetünk jobbak a másik szemében? Mitől válunk szerethetőbbé?

Ez nem gyökeres változást jelent, nem őszintétlenséget, csupán egy kis szemléletváltást.

Ennek felismerése a kapcsolat vége felé szokott legkorábban megtörténni, vagy amikor már a múlté minden, azaz amikor már nem menthető meg a kapcsolat.

Köztudott, hogy aki benne van, ő látja legkevésbé kívülállóként a történteket. Módszerünkkel túlléphetsz a belső szemléleteden, és megláthatod kettőtöket külső szemlélőként.

Szeretnéd a kapcsolatod megmenteni? Érezni, hogy olyannak lát a párod, amilyen vagy? Azaz, érezni azt, hogy egyértelmű jeleket adsz le, és nem fog félre érteni, s ez által más reakciókkal reagálni feléd, váratlan válaszokat adni?

Ha szeretnéd birtokolni a tudás eme területét., és te is vonzó tulajdonságokkal bíró társkereső szeretnél lenni, aki önmagát adja, de eközben nem hibázik, és tudja, mi az, amitől jó, jobb lehet a párja szemében, és ha ehhez segítségre, egy ezen a területen jártas szakember tanácsára van szükséged, keresd fel irodánkat: telefonon - ahol a személyes konzultációra tudsz időpontot egyeztetni.

Vidékiek esetében skype -on is megoldható a konzultáció.

Fordulj hozzánk bizalommal, irodánk diszkrét.

bottom of page