top of page

A munkahelyemen többen csapták nekem a szelet, mégsem fogott meg egyikőjük sem. Kornélia oldalát olvasva leragadtam. De jó lett volna, ha hamarabb találok rá, talán még a házasságom is menthető lehetett volna.

A szimpatikus úr tagra visszakerestem, tárcsáztam az iroda számát. Az irodavezető vette fel a telefont. Tóth Kornélia végtelenül kedves volt, fél órát beszélgettünk, alapos tájékoztatást adott az iroda működéséről.

Megbeszéltünk egy időpontot, amikor 2 órán át rólam fogunk beszélgetni. Nem tudtam, mit fogok magamról mondani 2 órán át?

Izgatottan mentem a találkozóra. Az idő gyorsan elrepült. Megtudtam, a férfi, aki felkeltette a figyelmemet, hozzám hasonló nőt keres. Eltelt pár hét, e mailben megkaptam róla a bővebb leírást, még szimpatikusabb lett. Sor került a találkozóra. Bár nem borultunk egymás nyakába, hiszen az első találkozás volt, kellemesen és gyorsan telt az idő a társaságában. A következő randin már kéz a kézben sétáltunk, jókat beszélgettünk. Úgy éreztem, mintha régóta ismerném. Sok közöset fedeztünk fel egymásban. Azóta is együtt vagyunk, boldogságban, szerelemben, harmóniában. A gyermekem elfogadta, hogy új párom van, úgy érzem, új családom lett.

Ha meg van benned a megfelelő önbizalom, és az önismeret, és ha tisztában vagy azzal, ki illik hozzád, hamar megtalálod a társad. Tóth Kornélia sokat segített nekem, hogy bízzak, higgyek magamban. Az ő segítségével sikerült teljesen lezárnom magamban a múltat. 12 év nagyon hosszú idő volt, elengedtem, és jól tettem, boldogabb vagyok, mint valaha.

40 felett újra szerelmesen!

N. Anna

bottom of page