top of page
A saját fotójuk közléséhez nem hozzájáruló tagjaink adatlapja mellett illusztrációs kép található!
Tagjaink kis százaléka jelenik meg weboldalunkon, mivel hagyományos irodaként 100%-os diszkréciót biztosítunk társkeresőinknek.

Tulipán

32 éves, Rák csillagjegyű, 169 cm magas, barna hajú és zöldesbarna szemű, gyermeke nincs, szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelvtudás: francia, angol, orosz.

Fantázinevét kedvenc virágáról választotta. Széles, kedves mosoly, csillogó tekintet és érzékenység jellemzik. Egyéniségétől nem áll távol a segítőkészség, korábban önkéntes munkát is végzett.  

Kiegyensúlyozott, ugyanakkor előfordul, hogy néha aggódó és izgulós. Van humora, gondoskodó - mint egy klasszikus nő. Szeret főzni. Leginkább családi, baráti körben érzi jól magát, a nagyobb társaságot, ha tudja, mellőzi. A zenét műfajától függetlenül kedveli, az olvasás, a sport, a kulturális programok részben kitöltik szabadidejét. Szeret jókat beszélgetni, sétálni és utazni. Figyelmes, az élet apró örömeiben is kedvét leli.  

45 éves korig keresi megbízható, nyugodt, intelligens és figyelmes, hasonló gondolkodású társát.

Kata

36 éves, Kos csillag jegyű, 170 cm magas, szőke hajú, és kék szemű, gyermek nincs, szeretne. Végzettsége: Főiskola. Nyelv: angol, spanyol, német

Rendkívül csinos, önmagára igényes, de nem csak kívül, hanem a belső lelki szépséget is képviseli. Önzetlen, elfogadó, toleráns a párjával szemben, vidám, optimista, kedves, érzékeny, néha sértődékeny, és néha makacs, hisz abban, amit adsz, azt kapsz az élettől, megoldás orientált, családcentrikus, jó a problémamegoldó készsége.  Rendszeresen sportol, pl futás, bicajozás, kirándulás. Szabadidejében a színházi előadások, borkóstolók, extrém hidegtálak elkészítése, pszichológiai könyvek olvasása, éttermi gasztro élvezkedés, az asztrológia érdekli. Olyan kapcsolatra nyitott, mely hagyományos felállású, azaz kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapul, van közös jövőképe, és a szabadidő is együtt történik.

46 éves korig keresi azt az urat, aki nem baj ha picit rendetlen, néha pontatlan, vagy a hobbyja megszállottja, ám őszinte, rendszeresen sportoljon, családcentrikus, intellektuálisan valamiben mély szemléletű, pl művészet.

Éva

62 éves, Nyilas csillag jegyű, 167 cm magas, barna hajú, és zöldes barna szemű, gyermek vannak, nem szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: angol, spanyol, francia, német

A rendszeres mozgás, sportolás meglátszik kortalan alakján. Napi szinten edzőterem, egészségmegőrző gyógytorna, kirándulás, városnézés, és a szellemi frissességért az olvasás, művész filmek, balett előadások, társasozás, egy tartalmas beszélgetés. Ezekből következik, hogy dinamikus, sosem unatkozik, kreatív, szeret főzni, ezek mellett megbízható, kitartó  („nem adom fel”), segítőkész, önzetlen, elfogadó, türelmes, rendszerető, rendszeres, igényes, nem vegzálja a másikat, jó problémamegoldó, önzetlen, rendszerető, elfogadó. A sok jó tulajdonság mellett néhány kevésbé jó:  nem kommunikálja kellő időben, ha valami nem tetszik, emögött valószínűleg az húzódik, hogy nem tudja a negatív véleményét finoman tálalni. Nem tud nemet mondani,ez főleg a munka területén. Nincs benne versenyszellem. Túlságosan érzékeny. Óvatlan (néha, nagyon rossz pillanatban reagálja le a másik valamely megnyilvánulását. Zárkózott.
65 évesig keresi azt a férfit, aki ápolt, művelt, okos, az sem gond, ha rendetlen, vagy túlzottan tisztaság kedvelő. Ezek mellett kreatív, megértő, nő tisztelő, huncut, kicsit csibész, humoros, őszinte, megbízható, dinamikus. Politikai nézete liberális.

Eszter

54 éves, Halak csillagjegyű, 172 cm magas, barna hajú, és barna szemű, gyermekek vannak, nem szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: francia, orosz, angol

A természetesség, belső harmónia tükröződik megjelenésében. Fiatalos, sportos, széles mosolyú, vonzó nő. A sportok, úszás, futás, jóga egész életét végigkövették, szabadidejét szereti aktívan tölteni, valamint szeret finomakat főzni. Hivatásában motivált, élvezettel végzi munkáját, nagy elánnal, lelkesen szervez, irányít, mozgat embereket. Mindennapos elfoglaltságai a művészetekhez, irodalomhoz kötik. Lendületessége és ambíciózussága ellenére magánéletében zárkózottabb, lassabban oldódó, nyugodt, kiegyensúlyozott. Kapcsolataiban odaadó, empatikus.

59 éves korig keresi diplomás társát, aki munkájában sikeres, energikus, határozott és döntésképes, ugyanakkor odafigyelő, figyelmes, s aki szintén összeköltözős, teljességgel összefonódós kapcsolatra vágyik.

Diána

55 éves, Bika csillag jegyű, 176 cm magas, szőkés barna hajú, és zöld szemű, gyermek van, nem szeretne. Végzettsége: egyetem. Nyelv: orosz, angol alapszinten

Nyitott, érdeklődő, ugyanakkor zárkózott természetű. Gyermeki énjét, játékosságát megőrizte, így kortalansága egy beszélgetés során hamar érezhető. Nem túl magas, de a legtöbb ember feje fölött el lát. Vékony, sportos testalkatú, nem modell szépségű, de csinos tud lenni. Vonzódik mindenhez, ami hagyományos értékkel bír. Imádja a kultúrát, a művészeteket. Sokat olvas, nyitott a dolgokra és másokra. Szeret táncolni, de pocsékul énekel. Jó ritmusérzékének köszönhetően jó a labdajátékokban, különösen a teniszt és a röplabdát kedveli. 50 évtől 62 éves korig keresi azt a nem dohányzó barátot, társat, aki mellett jól érzi
magát és önmaga tud lenni „elfogadja, és úgy szereti ahogy van”.

Nathalie

Kor: 45 éves Horoszkóp: Rák Magasság: 180 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: Szakközép Nyelv: angol, német, francia

Egzotikus, különleges szépség. A sport egész eddigi életét végig követte, versenyző volt korábban, ma is tart röplabda edzéseket heti egyszer. Emellett a vizi sportok a nagy kedvencei, evezés, strandolás, napozás, fitness, a bicajozás,  kirándulás, de néha a passzív pihenést részesíti előnyben. Meglepő módon a barkácsolás is hobbyja. Történelmi témájú könyveket szeret olvasni. hisz a jóban, a szeretetben. Kiegyensúlyozott, mosolygós, önálló, szép alkatú, vidám személyiség, határozott, kedves, bájos, őszinte, aktív a hétköznapi életben, következetes, tud heves lenni, viccelődés közel áll hozzá, a humort nagyon szereti, szeret kommunikálni, nem nyeli be a közlendőjét, ami óriási előny egy párkapcsolatban, hiszen gyakran pont az elhallgatás okoz feszültséget.  50 évesig keresi társát, aki őszinte, akivel meg van a kölcsönös bizalom, aki céltudatos, határozott, aktív életet él, pl sportol rendszeresen,  és akivel megoszlik a házimunka. 

Mosoly

Kor: 60 éves Horoszkóp: Bak Magasság: 166 cm Gyermek: vannak, nem szeretne Végzettség: Egyetem Nyelv: angol, orosz

Amikor a szellemiség és a dekoratív nőiesség ötvöződik egy személyben.

Szabadidejében ha teheti 15-25 km-es túrákat tesz meg, jó alakjának ez az egyik titka. A másik hobbija a balkáni tánc és zene szeretete.  A mozgás és mozgásban lenni lételeme. Ezzel együtt és mellette elcsendesítéssel fejleszti az önismeretét. Zenei területen mindenevő.

Rendszerető, konyhában és kertben is jól és otthon érzi magát.      

A természete simulékony, gondoskodó, kedves, de tud határozott is lenni, optimista, kiegyensúlyozott, energikus, ami abban nyilvánul meg, hogy amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. Tud elégedett lenni azzal, ami van, de bizonyos helyzetekben nem tud feloldódni, kategorikus, időnként előítéletes, amin tudatosan változtatni szeretne. Ösztönösen képes jó döntéseket hozni, és vesztes helyzetből higgadtan kijönni.

65 évesig keres olyan urat, aki érzelmileg kiegyensúlyozott, akár dohányozhat is, a humort birtokolja, stabil egzisztenciájú, fitt, fiatalos, higgadt természetű.

A mottó: a szabadságérzés megélése külön -külön és közösen, azaz lehetsz önmagad, elfogadlak, cserébe fogadj el te is szeretettel.

Himalánya

Kor: 60 éves Horoszkóp: Kos Magasság: 158 cm Gyermek: vannak, nem szeretne Végzettség: Főiskola Nyelv: német

Kortalan külsejű és fizikumú aki akár a negyvenesek közé is sorolható megjelenése, és teherbírása alapján. Ez a genetikán kívül a sportos életmódjának, a rendszeres természetjárásnak is köszönhető.

Évtizedeken át úgy élt, hogy két ember helyett kellett helyt állnia, teljesítenie. A feladatot teljesítve, a terheket letéve ma mar felszabadultan, önmaga igényire figyelve élvezi az életet, feszegeti a határait, de már hosszú és egészséges élet érdekében. Olyan személyiség, aki segítőkész, megbízható, szereti átadni, megosztani a tapasztalatait, a lelki tudását, kitartó, erős fizikálisan, és lelkileg is, jók a megérzései, ápolt, őszinte, minden érdekli, nyitott a világ dolgaira, odafigyel az egészségére, nem rendmániás, néha türelmetlen. Hobbyja az utazás, túrázás, természetfotózás, ami inkább élményfotózás. Fejleszteni szeretné magát ezen a téren. Fotó és videószerkesztés is a várakozó listán van. Régi vágya a tánc, amire soha nem jutott idő. Spirituális világ, egészséges életmód, sport, jóga és mindenek felett a természet szeretete ami a mindennapjait átszövi. Érdeklődése szertágazó, "mindenevő", de színház, irodalom, zene terén szívesen venné a tapasztalt vezetést. A kézimunka, szobanövények gondozása, kertészkedés, esetleg biogazdaság és termékfeldolgozás a nyugdíjas évek projektje lehet. A múltat lezárva és a jövőbe tekintve keresi igaz társát 65 éves korig, akinek a természet  harmóniája legyen a közege,  akivel az élet utolsó harmadát a legcsodálatosabbá, legharmonikusabbá varázsolhatja!

Katalin

Kor: 41 éves Horoszkóp: Kos Magasság: 160 cm Gyermek: vannak, szeretne Végzettség: Egyetem Nyelv: angol

Rendkívül csinos, nőies, törékeny, mégis erős belső erővel rendelkező sokoldalú személyiség. Széles érdeklődési körében a lovaglás, kertészkedés, túrázás, sátrazás, néprajz témájú könyvek, versek, koncertek, tartalmas, mély beszélgetések, antik tárgyak csodálata, utazás bel-és külföldön, természet közeli programok, és ezen felül a párja hobbyjaira is nyitott. Szeret sütiket sütni, ebből is érződik, hogy gondoskodó lélek. Odaadó, klasszikus értékeket valló, családcentrikus, elvhű, néha bizalmatlan, vitalitása töretlen, szerelmes típus. Megbízható, filantróp, tisztelettudó, rendkedvelő, hittel bíró, vallási értelemben is, morális értékeket képviselő. Energikus, mosolygós, szeretni tudó, mélyérzésű és azt kifejezni tudó, gyermek- és állat szerető, természet kedvelő, a döntéseiért önállóan felelősséget vállaló, őszinte, együtt tervezős társat keres. A kapcsolat oszlopai: biztonság, nyugalom, családi légkör.  

Kata

Kor: 65 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 178 cm Gyermek: van, nem szeretne Végzettség: Egyetem Nyelv: francia, orosz

A kortalan lezserség, extravagancia, és az életigenlés, ami leginkább jellemző a hölgyre. rendszeresen mozog,  úszik, reggeli sétákkal frissíti fel magát. Érdekli a lakberendezés, a kertészkedés, a buddhizmus közel áll az életfelfogásához. Törekszik arra, hogy jó ember legyen. Nyitott spirituálisan. Havasi Balázs koncertjeit rendszeresen látogatja. Olvasmányai: tudományos ismeretterjesztő folyóiratok és szépirodalom. Hisz az egyéni döntésekben. fiatalos gondolkodású, rugalmas, nem fél a változástól, van humora, nyitott a világra, világlátott, fiatalos, optimista, merész, néha felületes, és eleinte zárkózott ismeretlen közegben, tud önfejű lenni, nem tudja, és nem akarja észrevenni a negatívumot a világban, sem a környezetében, kiegyensúlyozott, türelmes, tudatos, kicsit csodabogár ( pl sátorozott a Szaharában) , aki nem szereti a meglepetéseket. A párkapcsolatot ezekkel a szavakkal fogalmazta meg: harmónia, rend, nyugalom, szeretet, megbecsülés, közös élmények, tolerancia. Szeretné megosztani az élet apró örömeit 63- 70 év közötti úrral, oroszlán, és skorpió jegyűek előnyben, aki nem rasszista, aki jószívű, aki szintén lehet csodabogár, aki empatikus, kiegyensúlyozott, megbízható, vidám, határozott, toleráns, aki lehet rendetlen, és késős is.   

Petronella

Kor: 68 éves Horoszkóp: Oroszlán Magasság: 155 cm Gyermek: van, nem szeretne Végzettség: Főiskola Nyelv: magyar, német

Ő egy kortalan, minimum tíz évvel fiatalabb külsejű, és mentalitású, rendkívül dekoratív, nőies kisugárzású személyiség,....aki jelenleg a szomszédos Ausztriához közel lakik, csendes kertvárosi mesés környezetben. Imád táncolni, standard, latin és salsa táncok állnak közel hozzá. Emellett a színház, koncertek/komoly-és könnyűzene egyaránt/ felemelő és szórakoztató időtöltés számára. Szabadidejében kertészkedik, kirándul a hegyekben, szívesen főz kiterjedt baráti társasága  és családja részére.Örömforrás számára az olvasás, pl a lélekről, ezoterikus témákról, valamint a szépirodalom és a versek is közel állnak az érdeklődéséhez.   Rendkívül csinos külsejű, vibráló, társasági személyiség. Szenvedélyes, sejtelmes, befogadó, jószívű, empatikus jellem. Kellemes társalgó és szinte mindig mosolyog.  Azonban az újonnan kialakult helyzethez kissé nehezen alkalmazkodik. Hirtelen robbanékony természetű, ami a szívén az a száján, de önzetlen és optimista . Figyelmes és törődő!!! Társának a lelkét, és szíve összes szeretetét  adná. 50 éves kortól 65 évesig várja azt a férfit, aki karizmatikus, stabil , racionális ,pozitív gondolkodású,  ugyanakkor romantikus érzelmű és egyúttal őszinte barátja és bizalmasa is lehetne.   Ha ért a barkácsoláshoz az külön  öröm! 

Krisztina

Kor: 52 éves Horoszkóp: Oroszlán Magasság: 172 cm Gyermek: van,nem szeretne, Végzettség: Érettségi. Nyelv:társalgási angol

Dekoratív megjelenésű, bár a nadrág viseletét részesíti előnyben, mégis összhatásában nőies kisugárzású hölgy. Gyógymasszőrként dolgozik. A következő tulajdonságok jellemzik: odaadó, nem bánt meg senkit, nyitott, és kíváncsi az új dolgokra, probléma megoldó, kitartó, önzetlenül nyújt segítséget, néha makacs, kapkod a döntésekben, engedékeny, hiszékeny, szereti otthon a csendet maga körül, kicsit szétszórt, társaság kedvelő, amikor kimozdul, mosolygós, imád sütni, és főzni, sőt, takarítani is, mivel a tisztaságot, és a rendet nagyon szereti. Érdekli a divat és a szépségipar, valamint az egészséges táplálkozás.  Szabadidejében filmeket néz, horrort kivéve, sétál, ezoterikus területen képzi magát, önismereti könyveket olvas. Igazi bújós, cicás hölgy, aki olyan férfit keres, aki maximum a 70 évet töltötte be, ápolt, derűs, jó kedélyű, aki nagyon tud szeretni,  jó humorú, őszinte, és aki eltudja fogadni, hogy Krisztina egyes napokon késő estig dolgozik. 

Lilla

Kor: 47 éves Horoszkóp: Nyilas Magasság: 173 cm Gyermek: van, nem Végzettség: Egyetem Nyelv: Angol

Ha vidám, jókedvű, jó kedélyű, optimista, lelkes, másokat is lelkesítő, komoly, talpraesett, józan, lényeglátó, kedves, joviális, jó problémamegoldó, határozott, toleráns, céltudatos, együttműködő, csapatjátékos, rendszerben gondolkodó, kötelességtudó, hűséges, kitartó, empatikus, humort kedvelő, takarékos társat keres, akkor Lillában mindezeket megtalálja. Lilla jelöltje legyen: türelmes, nyugodt, határozott, hűséges, korrekt, szavatartó, hiteles, toleráns, gondolkodásában rugalmas, csapatjátékos, humoros, odafigyelő, legyen saját véleménye, ne legyen konfliktuskerülő, intelligens, tájékozott a világ dolgaiban, legyen képes döntéseket hozni, önmagára adó személy.

Lilla amellett cserfes, idő kell ahhoz, hogy feloldódjon, nála a romantika nem létkérdés, néha túl önálló, fokozatosan szereti meg a másikat, de ha megszereti, nagyon tud hozzá ragaszkodni. 10 éves kislányával él. Nem apukát keres gyermekének, hanem egy társat. 

Jázmin

Kor: 55 éves Horoszkóp: Vízöntő Magasság: 160 cm Gyermek: vannak, nem Végzettség: Érettségi Nyelv:angol

… rendszeresen sétál napi 4-5 km-t, emellett kirándul,. Szereti a komoly zenét, gyakran hallgatója a zeneakadémiai koncerteknek. Szereti még a rock, és a jazz zenét is. Vallását tekintve római katolikus. Az ezotéria irányában is nyitott. A kisebbik,a 10-en éves fiával él együtt. …. Kitartó, szorgalmas, nem ismer lehetetlent, nem megalkuvó, nagyon igényes, célratörő, tud szeretni, és azt ki is tudja mutatni, empatikus, alkalmazkodó, rugalmas, jószívű, meggyőzhető, lobbanékony, nincs elég önbizalma, néha türelmetlen, kedves, közvetlen, jóindulatú, őszinte személyiség. Testi hibája ami a szülés következtében egész további életét végig kíséri, járásában korlátozott, a bal keze is korlátozottan mozog. Jelöltje 48- 55 év közötti, szintén utazást, kulturális programokat, beszélgetést, olvasást kedvelő legyen, aki ápolt, stílusos megjelenésű, akit nem az egója vezérel, aki olyannak fogadja el, amilyen, akivel kölcsönösségen alapul a kapcsolatuk, aki melegszívű, türelmes, aki elfogadja a gyermekeit, aki két lábbal áll a földön.

Vikanyó

Kor: 44 éves Horoszkóp: Halak Magasság: 150 cm Gyermek: van,Végzettség: Érettségi-manager asszisztens Nyelv:német,angol

"Nem kell lehozd a csillagokat, csak velem együtt nézd" - ez Viki mottója. Egy 8 éves kisfiú édesanyja. Csacsogós,vidám, optimista, gondoskodó, társasági,energikus,intuitív, lelkiismeretes, tűzrőlpattant, de néha türelmetlen, kapkodós,kritikus és temperamentumos. A görög ételek, és minden, ami görög, annak nagy rajongója. Szeret táncolni, színházba járni, musical előadásokat nézni, funky és retro zenét hallgatni,teniszezni, tollasozni, ping-pongozni, és orgonahangversenyt hallgatni.Van egy cicája.Szeret mindent,ami kék,zöld,vagy türkiz.Mivel a tüzet víz oltja,így minden ami vízzel kapcsolatos,nagyon kedveli-mint úszni,evezni,csónakázni. Müller Péter és Szepes Mária könyveit olvassa. 46 éves korig olyan társat keres, aki udvarias,becsületes,tisztelettudó,gyakorlatias,aki kellemes beszélgetőtárs,aki humoros, magabiztos,aki szintén szereti a vizet,tengert,szeret utazni/kirándulni, fel lehet rá nézni,akivel jó együtt nevetni,bolondozni,aki nyitott a spirituális dolgokra,állatbarát,nem féltékeny,őszinte,odafigyel a másikra,aki tud öltönyös régimódi úriember is lenni és tud lazán fiatalosan sportos is.

Legyen jogosítványa, és gyakorlott vezető, mivel …csodálatos helyen lakik, amit autóval lehet legkönnyebben megközelíteni. Lelkitárs legyen,akinek van véleménye, és vállalja önmagát. Kikötés: bajuszt, és szakállat nem szereti.

Borbála

Kor: 64 éves Horoszkóp: Halak Magasság: 160 cm Gyermekek: van, nem Végzettség: Főiksola

Ha valakire a csacsogást mintázták, akkor Borbáláról.  Cserfes, mosolygós, derűs, a sütés, és a főzés nem áll tőle távol, szeret a konyhában tevékenykedni. Igen barátkozós, emberbarát, szereti a társaságot. Stabil anyagiakkal rendelkezik. Szereti az állatokat, de nem a lakáson belül. A dohányzást szintén csak lakáson kívül preferálja. Rendkívül őszinte, ami a szívén, az a száján. Nyitott, beszédes, néha akaratos, segítőkész, barátkozó, kedves személyiség. Szeretné társával megélni a mindennapokat, hogy azok derűsen szárnyaljanak kéz a kézben. A jelölt 60- 75 év közötti, akinek van jogosítványa, és az autóvezetés nem jelent gondot. A magabiztosság, jó kedélyűség, a határozottság birtokában legyen az úr

Rea

Kor: 30 éves Horoszkóp: Skorpió Magasság: 160 cm Gyermekek: nincs, igen Végzettség: Egyetem

Szőkésbarna hajú, kék szemű, csinos és rendkívüli hölgy, aki gondoskodó, felellőség teljes, figyelmes, megbízható, ragaszkodó, sokoldalú, tapintatos, toleráns, visszafogott, néha aprólékos, tud adott esetben makacs lenni, időnként szeszélyes, ritkán türelmetlen. Beszél angolul, franciául, spanyolul. Jógázik, és kocog, valamint szereti a természet, - és a dokumentumfilmeket, az önfejlesztő könyveket, érdekli a Nyugat európai- és a Francia kultúra, a sport események mint például vizilabda meccs rajongó is. Hazánkban, és külföldön is el tudná képzelni a jövőjét, ha a szerelem ott talál rá. Negyven éves korig keresi párját..

Yukka

Kor: 50 éves Horoszkóp: Skorpió Magasság: 160 cm Gyermek: vannak, nem Végzettség: felsőfokú OKJ

Gyönyörű mosolyú hölgy, aki házias, rendszeres süt, főz, néha hezitálós, szórakoztató társalgó, néha sértődékeny, túlzottan határozott, képes változni, és fejlődni, hűséges, megbízható, titoktartó, becsületes, őszinte, szívesen meghallgatja a másikat, és figyelme éber, kellemes hallgató. Jelenleg idős édesanyjával él, ezért pár évig előre láthatóan a költözés nem esedékes. Szeret utazni, és kedveli a városnézést, történelmi könyveket szokott olvasni, valamint rejtvényt fejteni szokott. Otthon rendszeresen tornázik. A munkája eléggé lefoglalja, ezért megértő társat keres, mivel néha a hétvége egyik napján is dolgozik. A türelmes, és megértő férfi viszont isteni finom süteményekben, és házias ízekben nem fog hiányt szenvedni.

Angéla

Kor: 49 éves Horoszkóp: Szűz Magasság: 167 cm Gyermek: vannak, nem Végzettség: Egyetem Nyelv: Orosz, Német, Angol

Rendkívül közvetlen, jó humorú, és jó kedélyű, szellemes, empatikus, stabil értékrenddel bíró, széles látókörű hölgy, ebből következik, hogy eszes, okos, tájékozott, és nyitott a világra. Két felnőtt gyermeke van, hetente több alkalommal zumbára jár, időnként kirándulni, moziba, ill. napi szinten olvasással tölti szabadidejét. Kiválósága, hogy türelemmel áll hozzá az új élethelyzetekhez. Tud és szeret főzni, családcentrikus. Kevés a szabad ideje, ezért a minőségi időtöltést részesíti előnyben. Tervező típus, a megbeszélt dolgokat szereti betartani, de a spontaneitásban is tud partner lenni. A késést nem preferálja, ő maga is pontos. Fontos számára a hűség, a kompromisszumkészség, az őszinteség.  Olyan nő, aki szeret a párjához hozzá bújni, akire a puhaság, lágyság a jellemző. Ízig-vérig asszony, aki szeret gondoskodni társáról. 58 éves korig keresi hűséges, önzetlen, figyelmes, erős egyéniségű, önmagával egyensúlyban levő párját, aki sikeres a munkájában, mert ez tiszteletet vált ki a hölgyből.  

Rózsa

Kor: 46 éves Horoszkóp: Halak Magasság: 167 cm Gyermek: nincs, talán Végzettség: Egyetem Nyelv: Angol

Mosolya őszintesége árulkodik Rózsa természetéről: nyitott, optimista, becsületes, egyenes, felelősségteljes, állhatatos, kiegyensúlyozott, rugalmas, vidám. Saját bevallása szerint hébe-hóba türelmetlen, de alapvetően nyugodt természetű. A korai ébredés nem az erőssége, és bár rendszerető, de jellemzően nem házias beállítottságú. Nem kötődik tárgyakhoz, és szerencsés lenne, ha a partnere sem a tárgyak bűvöletében élne. Külsejére a természetesség a jellemző, és mivel lélekben fiatalos, így a külseje is kortalan. Rendszeresen jógázik, meditál, olvas, spirituális szemléletű életet él. Étkezése vegetáriánus. Szívesen túrázik, szereti az erdőt, a fákat, a madarakat, a csendet. Szereti a háziállatokat is, ám lakáson kívüli tartással. 56 év a felső korhatár olyan úr esetében, aki szintén kedveli a túrázást, és nyitott a szellemiség irányába. Nagy előny, ha valamilyen szellemi/lelki gyakorlatot végez rendszeresen. Például jóga, ima, meditáció, harcművészet. Egy ilyen világlátású úr lehetne Rózsa lelki társa.

Rózsa előnyben részesíti a rugalmas, laza, jó humorú, a konyhában komfortosan tevékenykedő, a házimunkában részt vállaló társat, aki szabadidejében nyitott kulturális programokra, mozi-, és színházlátogatásra is.

Annabella

Kor: 33 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 168 cm Gyermek: nincs,talán Végzettség: Egyetem Nyelv: Angol, Francia

Szőke hajfürtjei szépen keretezik hófehér arcát, kék szemeiben el lehet veszni, olyan csodásak.  Öltözködése kellemes megjelenésű, igényes, nőies, divatos, egyedi stílust képvisel ami jó izlést tükröz. Választékosan beszél, intelligens, céltudatos, határozott, optimista, reális önbizalommal bír, nagylelkű, elfogadó, szellemes, jó humorú, nem kerüli a konfliktusokat, saját recepteket kreál és készít el a konyhában. Általában az arcára kiül, amit gondol, érzékeny, szangvinikus, lobbanékony, nagyon fejlett a kritikai érzéke, az érzelmei vezérlik. Empatikus, önazonos, nehezen megnyíló, és nehezen megközelíthető, makacs hölgy. A tartalmas embereket kedveli. A szecesszió a kedvenc stílusa. Szeret szépirodalmat olvasni, főzni, sütni, fut, a vidám színházi darabokat, vagy a modern, mély témájú előadásokat. 40 éves korig keres olyan férfit, aki becsületes, kompormisszum képes, nem konfliktus kerülő, családcentrikus, aki egészséges önbizalommal bír, jó a családi háttere, férfias a megjelenése, határozott, talpraesett, intelligens, protokollt ismerő, tisztelettudó, magabiztos személyiségű, akinek lehet magánszférája, olaszos temperamentuma.

Ametiszt

Kor: 45 éves Horoszkóp: Mérleg Magasság: 172 cm Gyermek: van,nem Végzettség: OKJ Nyelv: Angol

Rendkívül dekoratív, vörös hajú, impulzív hölgy, aki vörös hajával kiragyog a környezetéből. Stílusa temperamentumos, megjelenése extravagáns, nőies.A hölgy humorral bíró, jó kedélyű, pozitív életszemléletű, lendületes, pontos, néha türelmetlen, időnként hamar "felkapja a vizet" , lehet rá számítani, családcentrikus, szókimondó, nagyszájú a saját bevallása szerint. Szeret bicajozni, kerti sütögetéseket, baráti összejöveteleket, a jazz, a funky zenét hallgatni. Az ezotériára nyitott. Kislányát egyedül neveli, de nem pótapukát keres gyermekének, hanem, egy vehemens, szorgalmas, nagyvonalú, humorral bíró, pozitív életszemléletű, pörgős, társasági férfit 38 - 48 éves korig, akinek esetleg már szintén van gyermeke. 

Diana

Kor: 53 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 169 cm Gyermek: van, nem Végzettség: Főiskola Nyelv: Angol

Kedves, mosolygós, elegáns megjelenésű hölgy Diana. Az érdeklődési köre: zenében: a könnyűzene mellett szereti az operát, az operettet is, Az irodalom kínálatából a szépirodalmat kedveli. Kislány korában balettozott, most rendszeresen tornázik, pilatesezik. Vegetáriánus. Átszövi életét és gondolatiságát az ezotéria. Diana igazi ínyenc, szeret különlegességeket főzni, így igazán szerencsés az az úr, aki a társa lesz. Diana igen kreatív, többek között Tiffanykat készít, hobby szinten fotóz. Rá jellemző, hogy türelmes, jóindulatú, segítőkész, szenzitív, empatikus, pontos, korrekt, néha túl lelkes, közvetlen hölgy. A kapcsolat szerinte kölcsönösségen, szereteten, a másik elfogadásán, és tiszteleten alapul, ez a szemlélet hatja át Dianát. A közös utazások, tengerparti élmények, vagy városnézés, színházi előadások, mozizás, wellnessezés, melyeket tervez a közös élet mellett együtt leendő társával. Akit keres, 60 éves korig, ápolt, elegáns, család centrikus, figyelmes, kedves, udvarias, szintén ezoterikus szemléletű, határozott tulajdonságokkal bíró, stílusos férfi.

Flóra

Kor: 30 éves Horoszkóp: Mérleg Magasság: 174 cm Gyermek: nincs, igen Végzettség: Főiskola Nyelv: Angol

Bár hivatalosan 30 éves Flóra, de 25-nek sem néz ki. Alakja karcsú, szeme őzike tekintetű, haja barna, és hullámos, mely a vállára omlik. Uraim, vigyázat, Ámor nyila kilövésre kész. Empatikus, hűséges, segítőkész, családcentrikus, házias: tud, és szeret főzni, érdeklődő a világra, éhesen és álmosan druci, érzékeny lélek Emília. 1 cicus gazdija. Szeret és szokott jógázni, kondi terembe járni, kertészkedni, szereti az operettet, túrázni, kirándulni,a borkóstolókat, a gasztronómiát, az aktív utazást. 2010 óta érdeklődik az ezotéria iránt. 45 éves korig keres olyan urat, aki akár külföldön is élhet, legyen határozott, jó fellépésű, nem baj ha rendetlen, tudjon tanácsot adni bizonyos hétköznapi kérdésekben, lehet vitális beszédű, ezotériára nyitott, ha ezen felül ezermester az hab a tortán. Mivel tagunk fejleszti magát, így leendő társa is akarjon fejlődni, több lenni. Hétvégéket Emília aktív tevékenységekkel tölti. Emíliának fontos, hogy leendő társa a családjával jó kapcsolatot ápoljon, ez testvéreire is vonatkozzon. Emília a korához képest érett gondolkodású, célorientált, tettre kész, és gyönyörű

Dittke

Kor: 61 éves Horoszkóp: Skorpió Magasság: 160 cm Gyermek: van, nem Végzettség: Főiskola Nyelv: Angol

Kortalan, elegáns, nőies kisugárzású hölgy, aki szeret túrázni, vidám színházi darabokat, ezoterikus és történelmi témájú könyveket olvasni, kiállításokat látogatni, fürdőbe járni, jazz zenét hallgatni, háziaskodni, beszélgetni, csevegni, cserfeskedni, sütit sütni, jógázni, ez utóbbit rendszeresen szokott. Leendő párjával felváltva élnének hol egyik hol másik lakhelyén, ha vidéki a férfi, távkapcsolat is lehetséges ideig óráig. 75 éves korig keres társat, aki ápolt, alkalomhoz illő a megjelenése, olvasott, figyelmes, egészségére oda figyelő úr.

RÉKA

Név: Réka Kor: 36 éves Horoszkóp: mérleg Magasság: 171 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: egyetem Nyelv: angol, orosz

Élete csupa izgalom, nincsenek egyforma napjai, menedzserként minden napra jut kihívás. Tudatosan éli az életét, a munkájában már elérte a kitűzött célt. Most a magánéleti boldogság az új orientációja. Erőteljes személyiségéhez szintén karizmatikus, határozott, céltudatos, őszinte, családalapításra kész férfit keresünk. A romantika helyett inkább a gyakorlatiasság, a szavak ködösítés nélküli kimondása áll közel Réka szívéhez. A gyermek vállalás gondolata is erőteljesen foglalkoztatja Rékát.

IBOLYA

Név: Ibolya Kor: 62 éves Horoszkóp: Ikrek Magasság: 160 cm Gyermek: van, nem Végzettség: főiskola

Nőies, fiatalos, trendi, ember központú, együtt érző, segítőkész, vidám, jó humorú, természetkedvelő, családcentrikus, fiatalos, őszinte, nem haragtartó, nem bosszúálló, jól főz, ápolt, igényes az otthonára, a környezetére, életminőség, igazság érzet, hirtelen természetű, pontatlan, kishitű, önbizalom hiányos, hamar rossz kedve tud lenni,könnyen megsérthető, sértődékeny. Hobbyjai: joga, pilates. Utazást, szórakozást, kulturális programokat tervez leendő partnerével, akiről elképzelése: családszerető, megértő, együtt érző, empatikus, spontán, rugalmas, udvarias, tisztelettudó, lehet kicsit rendetlen.

AMARILLIS

Név: Amarillis Kor: 58 éves Horoszkóp: mérleg Magasság: 166 cm Gyermek: vannak, nem szeretne Végzettség: egyetem Nyelv: angol

Rendkívül dekoratív, koránál jóval fiatalosabb, elegáns megjelenésű, intelligens, lendületes, társasági ember. Aktívan dolgozik, mivel ez is örömet jelent számára. Imád síelni, utazni, szereti, ha a beszélgetésben a humor jelen van, és ha a mély érzelmek szavakban is megjelennek. Jó a problémamegoldó készsége, stabil, tájékozott, megértő személyiség. Gyermekei már rég kirepültek. Szabadidejét unokáival, kirándulással, koncerttel, színházzal, sétával, vacsorával, sporttal tölti el. Leendő párkapcsolatát tekintve: fontos számára a közös érdeklődés, a jó életérzés, a jó együtt érzés a másikkal. Természetesen párkapcsolat esetén sokkal kevesebbet dolgozna, mint jelenleg, és több figyelmet kapna leendő párja, aki nyerne egy lendületes, színt hoz az életbe-kisugárzású, pozitív életszemléletű, nőies, és nem utolsó sorban egy fix pontot az életébe. 50-65 éves korú Urat barátként keresünk elsősorban, közös programok megélésére. A házasság már nem szempont. Egy kritérium: ne legyen pocakja a jelöltnek.

EDINA

Név: Edina Kor: 28 éves Horoszkóp: vízöntő Magasság: 174 cm Gyermek: szeretne Végzettség: egyetem Nyelv: angol, német

Nemrégen fejezte be tanulmányait, kisebb kihagyásokkal. Az orvosi pálya iránt érez elhivatottságot. Szülei szintén hasonló orientáltságúak. Az önállóságot külföldi tartózkodásai kapcsán elsajátította. Kicsit tisztaságmásiasnak vallja magát. Szereti az egyszerűséget, a természetességet a berendezési tárgyakat illetően. Az állatokat és az élővilágot szerinte az hozzá tartozik az ember életéhez. Nem tartja jó gondolatnak a lakásban tartani az állatot, kivéve a kisebb rágcsálókat, halakat. De mint állatbarát, ha lesz kertje, ott mindenképpen kutyát és cicát szeretne. Kora ellenére komoly kapcsolat reményében keressük még gyermektelen, hasonló értékrendű társát. Jelszava: a szerelem nem ismer határokat.

HELGA

Név: Helga Kor: 42 éves Horoszkóp: Skorpió Magasság: 170 cm Gyermek: vannak, talán Végzettség: Egyetem Nyelv: angol, orosz

Helga ránézésre egy 30-as külsejű vékony, sportos testalkatú hölgy. Egy kisfia és egy kislánya van. Alakját a rendszeres futásnak, jógának, és a jó génjeinek köszönheti. Más sportokat is űz, pl gyermekeivel tollasozik. Nyitott az ezotéria iránt. Szeret, és jól tud főzni, sütni. Kedveli pl. a rock zenét, a modern irodalmat, a történelmi könyveket, a szépirodalmat. Nem TV nézéssel tölti estéit, inkább olvas, barátait vendégül látja, gyermekeivel tanul. Személyisége: lojális, hűséges, az élet apró dolgainak is tud örülni, barátságos, kedves, pozitív szemléletű, lételeme a humor, a párját inspiráló hölgy. Olyan férfit keres, aki szintén gyermekes, jó kedélyű, humorral bíró, sportos, intellektuális, probléma megoldásban gyakorlatias, nyugodt, határozott, becsületes, egyetemet végzett, család centrikus, hűséges.

LILI

Név: Lili Kor: 55 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 170 cm Gyermek: van,nem Végzettség: Egyetem Nyelv: Angol

Karizmatikus személyiség, magával ragadó, kellemes társaság, akinek kora meghatározhatatlan, stílusa pedig egyedi. A hölgy szeret múzeumokat látogatni, kötni, horgolni, ezermesterkedni, kalandregényt írni, úszni, sétálni, főzni kevésbé, takarékoskodni, olvasni, a tartalmas, mély beszélgetéseket, kártyázni. Rendkívüli személyiség: kiegyensúlyozott, optimista, életvidám, talpraesett, célorientált, empatikus, megértő, vidám, megbízható, néha késős, örömmel meghallgatja a másikat. Számára fontos hogy leendő párjával közös műveltség, közös témák, és a kapcsolaton belül klasszikus felállás legyen. Jövendőbelije szemlélje humorral a világot, ne legyen otthonülős típus, szeressen utazni, ill. legyen kommunikatív. A főváros mellett Hajdú megyébe is élhet a leendő társ, aki 40- 65 éves kor közötti.

TINA

Név: Tina Kor: 42 éves Horoszkóp: Bika Magasság: 152 cm Gyermek: nincs, igen Végzettség: Főiskola Nyelv: angol

Keresztény vallású, ezotériára nyitott, állatbarát hölgy. 2 cicus gazdija. Pozitív szemléletű, jókedvű, türelmes, praktikus, alkalmazkodó képességgel bíró, gondoskodó, házias, szeret főzni, tehát uraim, Tina az ideális társ. A váratlan helyzeteket nem kedveli. Mosolygós hölgy, és jó tanácsadó, segítőkész, érdeklődve hallgatja meg a másik felet. Szövetségest keres egy életre. Szívesen elkötelezné magát, a hűség, a szeretet, és a megbocsájtás háromszögében. A humor a hétköznapjai része. Szeret kirándulni, tárlatokat, kiállításokat megnézni, egy jó színházi előadás kikapcsolja. 48 éves korig keres urat, 165 cm-től, aki szilárd értékrenddel bír, jellemes, humor érzékkel bíró. Tina hagyományos értékek szerint él.

SZIBILLA

Név: Szibilla Kor: 34 éves Horoszkóp: Vízöntő Magasság: 173 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: főiskola Nyelv: angol

Szép, dekoratív, nőies jelenség. Kozmetikusként dolgozik a főváros egyik szalonjában. Szereti a teázókat, ahol barátnőivel el tud beszélgetni, vagy nyári időszakban a teraszos helyeket. Otthona nőies személyiségét tükrözi: a lila és a drapp színek az uralkodóak. Nyaralásai során mindig meleg éghajlatú helyet választ, lehetőleg a tengerparton szeret pihenni. A téli sportok távol állnak tőle. Barátnőivel szívesen jár el vacsorázni, shoppingolni. Kedvesség, figyelem, őszinteség, törődés, jó kedv jellemezze leendő társát.

BLANKA

Név: Blanka Kor: 31 éves Horoszkóp: Szűz Magasság: 170 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: diploma Nyelv: angol

Bűbájos, figyelme mindenre kiterjed, ami a munkájával is jár: iroda vezetőként dolgozik. Konditerembe jár, azzal tartja magát formában. Kiskutyája a jelenlegi társa. Hisz az asztrológiában, de nem zárkózik el egyik csillagjegy szülötte elől sem. Szereti a gyermekeket, és szeretné, ha párja is gyermekpárti lenne. Érdekli a lakberendezése, és az utazás, a látnivalók. Amit kedvel egy férfiben, ha tud férfiként viselkedni, megnyilatkozni. Leendő párjának, ha van már gyermeke, nem jelent akadályt.

ERIKA

Név: Erika Kor: 31 éves Horoszkóp: Ikrek Magasság: 168 cm Gyermek: nincs, szeretne Végzettség: középiskola Nyelv: angol

Feltűnő, csinos, impulzív személyiség. Foglalkozását tekintve fodrász, Esténként salsázni tanul, ill. angol nyelvtudását fejleszti. A mozgás mindennapjai része. A zenei műfajokra nyitott, kivéve az operát, operettet. Kedveli a wellness programokat, az utazást, a minőségi éttermeket. Párját úgy képzeli el, aki magabiztos, határozott, de u akkor kedves, figyelmes, stabilitást nyújt életében, min. 175 cm magas, gyermektelen, az estéket ill. hétvégéket szeretné ha együtt tudnák tölteni.

ADÉL

Név: Adél Kor: 32 éves Horoszkóp: Vízöntő Magasság: 174 cm Gyermek: szeretne Végzettség: főiskola

Adél megjelenése légies, igazi nő. Amikor belép a helységbe, nincs szem, mely ne rá szegeződne. Hosszú kapcsolatát már magában is lezárta, és kész egy újabb randira, egy komoly kapcsolatra, és esetlegesen gyermekvállalásra is. Munkája leköti idejét, ezért kereste fel irodánkat, mert célirányosan szeretné megtalálni budapesti lakosú, min 180 cm magas, 30- a, 40 - es korú, gyermek vállalás felé nyitott, éjszakai életet mellőző, figyelmes, kiegyensúlyozott életet élő párját.

AMÁLIA

Név: Amália Kor: 58 éves Horoszkóp: Ikrek Magasság: 158 cm Gyermek: 2, nem szeretne Végzettség: érettségi

Amália aktív életet él, a fitness, a ping-pongozás, az úszás, kirándulás heti szintű tevékenységei közé tartozik Esténként a kertben játszik kutyáival, vagy kertészkedik. Rendszeresen részt vesz csoportos utazásokon, de szíves szerint, párjával utazna, kettesben. Keresi párját, akivel újra boldogok lehetnének, és ez által megsokszorozódna az energiája. Párkapcsolatban oda adó, körül rajongja a társát, segítőkész, egyenes jellem, jó szívű. Néha tud utálatos lenni, és hamar neki keseredik, ha nem kap időben visszajelzést. Ami a szívén, az a száján. Nem zárkózik el, ha társának is vannak gyermekei.

Please reload

bottom of page