top of page

N. Csaba

Hölgyeim ! Néhány adatból , és képből nem lehet azt a bonyolult összefüggéshalmazt meghatározni , ami alapján " érezzük " ,hogy kivel lehetünk boldogok . Mindannyian azért vagyunk itt , mert ez egy remek lehetőség " normálisan " ismerkedni - a mai viszonyokhoz képest. Hát akkor ne döntsünk előre , pláne ne sztereotípiák és konvenciók alapján. Ha meg van a szimpátia első ránézésre ( fontos azért ) , váltsunk pár sort , és találkozzunk. Csak ez után lehet teljes alapossággal dönteni . Ez igazán nem nagy fáradtság ahhoz képest , amilyen fontos a boldogságunk. Gondoljunk bele : Amíg egy ételt nem kóstoltunk , addig nem tudjuk eldönteni ránézésre , hogy kedveljük e.... ( Én sem....)

"Olyan férfi, akinek kiemelkedően fontosak az érzelmek. A külseje és az életformája kimondottan fiatalos, rugalmas, megértő, toleráns, szelíd, ha kell tud harcias lenni (nagyon nem papucs), empatikus, figyelmes, tud szeretni, és ezt ki is fejezi. Nem féltékeny típus. Szereti megbeszélni a gondolatait, érzéseit, és a társáéra is kíváncsi.
Az örökkétartó szerelemben a mai napig hisz. Egységet alkossanak a párjával, aki legyen nőies, talpraesett,kapcsolaton belül szelíd, kitartó, hűséges, érzelmes, természetes külsejű." Alaposan átgondoltam és kijelentem , teljesen alkalmas vagyok egy "újrakezdésre" - kérdésre bővebben kifejtem.. A korom megtévesztő , 30 40 közöttinek néznek. Az az "egy szem kislányom" pedig "nem sok vizet zavar " - ezt is bővebben kifejtem kérdésre. Az én itt behatárolt igényeim nincsenek kőbe vésve , személyes benyomás alapján döntök. Mindegy hány éves,mindegy milyen magas,mindegy milyen iskolát végzett,mindegy milyen családból származik - csak tetsszen. Az ember a fontos,és a lélek , valamint hogy boldogok legyünk az idők végezetéig. Nem is fiatalos,hanem a fiatalok életét élem.Nem kapuzárásom van,hanem mindig is ilyen voltam - és nem változom. Sportos , virgonc az életmódom , hatalmas séták , barátokkal hajnalig beszélgetés , sok kirándulás,csavargás,kulturált bulizás,szabadban sütés főzés alvás , strandolás,motorozás és hasonlók - de mozi,színház,étterem szintúgy. Az életem tökéletesen rendezett. Azért nincs párom , mert nem vagyok megalkuvó. Nálam nem működik a " nincs ló - jó a szamár is" elv. Élőben a hölgyek 90%-a mosolyog és jól érzi magát,ha beszélgetek/ismerkedek velük. Tessék kideríteni , hogy igazat mondok e...

N. Csaba
bottom of page