top of page

Andi

Fiatalos, közvetlen, kedves hölgy, aki szereti a munkáját, de nem karrierista. Szabadidejét kreatív tevékenységekkel is tölti, amikor is remekül használhatja gyakorlatiasságát, jó problémamegoldó képességét és környezettudatos szemléletét. Örömmel kertészkedik, kedveli az állatokat. Esténként olvas, filmeket néz, de nem a tv rabja.
Megfontolt, nyugodt, empatikus, segítőkész, kitartó, kíváncsi, laza és vicces, e tulajdonságait munkájában is kamatoztatja. Vendégszerető. Megértő, türelmes, közvetlen emberként jó hallgatóságnak is bizonyul, ha arra van szükség, hiszen nyitott és kíváncsi másokra. Alázatos, önálló, nehezen kér segítséget. Igyekszik takarékosan élni. Családcentrikus, hűséges. Időnként szeszélyes, szétszórt, néha rendetlen, figyelmetlen, feledékeny, ábrándozó-elkalandozó. Néha kedvetlen. Ügyetlenkedésein képes jót nevetni.
Olyan urat keres, aki jó fizikumú, legalább 175 cm magas, ápolt, határozott, hozzá hasonlóan őszinte, tisztelettudó. Érdeklődő, nyitott, intelligens férfival ismerkedne, akivel a mindennapok örömeiről, nehézségeiről is lehet beszélgetni. Aki szintén szereti a munkáját, ő is állatbarát. Az nem baj, ha ő is szétszórt, ügyetlen, pontatlan vagy nem műszaki beállítottságú és kritikáját humorosan tálalja.

Andi
bottom of page