top of page

Judit

Tűz és víz egyszerre, aki ha meghallja a zenét, táncra perdül, ugyanakkor a napi rendszerességű meditációja során lecsendesül. Kiegyensúlyozott életet él, az irodai munka után változatos formában tartja magát jó kondícióban, jóga, salsa, saját testsúlyos edzés. Természetére jellemzőek a következők: nőies kisugárzású, vidám, nyugtatólag hat másokra, karakán, temperamentumos, néha lobbanékony, kedves, jószívű, művelt, érdeklődő, érzékeny, jó emberismerő (gyorsan ráérez mások hangulatára, érzéseire), családcentrikus, egészségtudatos, gyorsan átlát összefüggéseket, jó szervező és jó problémamegoldó, anyatigris (családjáért, barátaiért bármilyen "támadás" esetén kiáll), erős és egyszerre gyenge nő, akinek fontos az őszinteség és tisztelet.

Szereti a történelmi és életrajzi témájú regényeket, zenében szinte mindenevő. Imádja a természetet, a vízpartot. Szeret utazni, világot látni, de a nagy kedvenc, Olaszországba is bármikor visszatérni. A spiritualitás iránt nyitott, érdeklődő.

47 éves korig keresi intelligens, hasonló gondolkodású társát, aki ki tudja fejezni az érzelmeit, nyitott a világ iránt, kommunikatív, jó humorú, játékos, családcentrikus, döntésképes és akivel közös jövőképet tud kialakítani. Az sem baj, ha társa elől hagyja a zokniját, vagy kevésbé romantikus alkat.

Judit
bottom of page