top of page

Tóth Kornéliával hasznos volt a beszélgetés. Nincs tapasztalatom a férfiak terén, biztonságban éreztem magam az iroda tagjaként. Komoly kapcsolatban gondolkodtam, az internetes társkeresésről elég rossz tapasztalatokat hallottam a barátnőimtől.

Kb. egy hónap múlva kaptam egy e mailt, ami egy érdeklődő bemutatkozó anyagát tartalmazta. Nem fogott meg a fotója alapján. A bemutatkozó szövege viszont igen. Hajlottam az ismerkedésre. A külföldi tartózkodásom miatt hetekig leveleztünk, ennek hatására már alig vártam, hogy leteljen a munkaidőm, és chateljünk.

Karácsonykor ismét haza látogattam a szüleimhez, és Lászlóval megbeszéltük az első találkozót. Nagyon vártam hosszú levelezésünk után olyan lesz e személyesen is, amilyennek elképzeltem? A Bazilikánál találkoztunk, majd elvegyültünk a karácsonyi vásárba. Ebben a környezetben idegenül mozogtunk, talán a másik miatt volt feszengés bennünk. A forralt bor elmulasztotta a zavarunkat. A Szilvesztert is együtt töltöttük Budapesten. Életem legszebb Szilvesztere volt. 4 hónapig elválasztott minket a távolság, László megvárt. Végleg haza költöztem, találtam itthon munkahelyet, Lászlóhoz költöztem, és kitűztük az esküvőnk napját. A barátnőmmel már szervezzük az esküvőt.

Végtelenül boldog vagyok, elvesztegetett idő volt a munkába temetkezés sok éve, Tóth Kornéliának köszönjük szépen, hogy Lászlóval megtaláltuk egymást.

 Rita 29 éves és László 34 éves

bottom of page