top of page

Fülig szerelmes lettem, próbáltam pénzzel magamhoz kötni az egyik férfit, ma már tudom, nem kellett volna. Sok hibát elkövettem. Buta voltam, hogy azt akartam szeressen, bármi áron. Ma már tudom, magamért szeressen, ne a pénzemért! Mire magamhoz tértem 4 éves kapcsolatomból, a bankszámlámon apadt a pénz, a lakásomban cseléd voltam, az autóm legtöbbször a férfinél volt, és sorolhatnám tovább. Kölcsönt adtam neki a vállalkozásához, amit természetesen nem kaptam vissza. Alig voltunk kettesben, aztán kiderült, egyértelműen, hogy van valakije. Kidobtam. Anyagilag újra talpra álltam, az önbecsülésem a béka feneke alatt volt, az ezotériában találtam magamra, leadtam 15 kg-ot, és egy fárasztó nap után TV nézéskor hallottam először Tóth Kornéliáról. Előkaptam a laptopot, rákerestem, minden, amit ott láttam szimpatikus volt. Felhívtam, bájos hangja, mint a TV-ben. Azon a héten találkoztunk, amit soha nem felejtek el, egy energikus nő, aki tudja, hogyan nyisson meg egy másik embert. Néhány beszélgetés során a női énem a helyére került.

Megtaláltam a lelki békémet. Ritkán álmodom, ezért élesen emlékeztem vissza térő álmomra, amiben egy férfi közelít felém, zöld rét a háttérben, arca egyre körvonalazódott. Napközben kerestem mindenfelé, aztán Kornélia átküldött egy tagajánlást, és ott volt Ő. A találkozásunk annyiban tért el, hogy nem réten volt. Megbízható, becsületes ember, a házamban sokat segít, egy ezermester. Egy igazi lovag, nem hagy sehol fizetni. Nem tudtam, hogy van ilyen.

Őszintén mondhatom, szerelmes vagyok, és most már tudom, Ő magamért szeret. Óriási köztünk a szerelem, újra bízom az emberekben. Köszönjük Kornéliának, hogy hitet adott, és társat egy életre.

Kívánom, hogy találj magadra, és te is találd meg a társad. 

Éva 49 éves 

bottom of page