top of page

, amelyen azt mutatjuk meg a hölgyeknek, hogyan lehetnek igazi nők, hogyan tudják kiteljesíteni a nőiességüket. Ezeket a tréningeket nem csupán társkeresőknek, hanem menyasszonyoknak, párkapcsolatban élő ám megújulásra vágyó nőknek, és álláskeresőknek is ajánljuk.

♥ Örülök, hogy említetted a menyasszonyokat, hiszen a házasság egy életre szól (elvileg), így az alapos felkészülés elengedhetetlen. Milyen szolgáltatásokat nyújtotok ifjú párok számára?

♥ Mindkét nemet felkészítjük a nagy eseményre, hogy minden tökéletesen sikerüljön. A hölgyek számára ideális e célból az Álomnő Akadémiánk, amelyen megtanulhatják, hogyan lehetnek életük legszebb napján igazi Királynők. Felkészítjük őket a belépőre, hogyan vonuljanak végig a kíváncsi szemek előtt, a ruha viselésére, az előnyös beállásokra a fényképezőgép előtt, az arcjátékra, vagyis, hogy az arcuk az alkalomhoz méltó kifejezést öltsön, továbbá smink- és frizura-tanácsadással, esküvői ruhaajánlással is segítjük őket. Igény esetén pedig tánctanárunk több táncos műfajt is megtanít a párnak. És természetesen a koszorúslányok bevonására is van lehetőség.

 

♥ Milyen tanácsokat adnál a nőknek, a társkereső hölgyeknek, mire van leginkább szükségük szerinted, az eddigi tapasztalataid alapján?

♥ Úgy vettem észre, hogy a hölgyek a mai rohanó világban kevés hangsúlyt fordítanak a kecses járás, a vonulás „művészetére”. Pedig ez nagyon fontos! Sokat számít a helyes tartás, a kecsesség, a nőiesség sugározzon nem csak a külső, hanem a dekoratív, mutatós külső és a mozgás összhatása nagyon fontos.. Egy rossz tartás, járás mindezt elronthatja. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a helyes tartás és vonulás technikáját elsajátítsa, arról nem is beszélve, hogy ezt a későbbiekben is hasznosítani tudja, például egy állásinterjún. Az Álomnő Akadémián nagy hangsúlyt helyezünk ennek elsajátítására. Továbbá nagyon fontos az arcjáték, megtanítjuk arra is a hölgyeket, hogy arcukat hogyan „viseljék”, különböző szituációkban az arcuk milyen kifejezést öltsön. Ezt hasznosítani tudják például fotózás során annak érdekében, hogy a fotókon természetes arckifejezést öltsenek, ne „művigyort”.

 

♥ Többször szóba került az Álomnő Akadémia a beszélgetés során. Mondanál erről pár szót, hogyan kell ezt elképzelnünk?

 

♥Maga az Akadémia egyéni keretek között zajlik, a tanácsadó és a hölgy között, ahol személyre szabott tanácsadásban részesül a résztvevő. Ez egyrészt a külső megjelenéshez kapcsolódó tanácsadást jelent, vagyis sminkes, fodrász, és stylist mondja el, hogy a külsejéhez, testalkatához, egyéniségéhez milyen megjelenés illik. De ami a legfontosabb az az, hogy a külsőségek mellett a hölgyek lelkével is foglalkozunk, hagyjuk, hogy a női lélek kibontakozzon, hiszen tudjuk, hogy a szépség belülről fakad, így a belső harmónia megteremtésére is nagy hangsúlyt helyezünk. Ezek nagyon családias, bensőséges foglalkozások.

Témáink:

Fényképezőgép előtti beállás, pózolás, a kedvezőtlen adottságok halványítása, az előnyös adottságok kiemelése

Smink a hétköznapokra, amit te is el tudsz készíteni magadnak

Gardróbfrissítés

Az egyedi szépséged hangsúlyozása –mindenki más, mindenkiben meg van a sajátos báj

Sikkes, kecses mozgás, ülés, állás, járás- nincs kifogás, nem korhoz és nem kg-okhoz kötött

A nőiesség megéled? Mik az erősségeid, ill. gyengeségeid- az utóbbit erősítjük.

Igény szerint vizsga fotózás, amely megörökíti az ilyen volt, ilyen lett állapotot. - ezt ha kéred, akkor kérlek jelezd felénk külön, a fotósunkkal egyeztetünk időpontot, és kérünk egy kedvező árajánlatot számodra.

Négyszemközti oktatás, vagy ha nem szeretnél másodmagaddal lenni, hozd el a barátnőd, és kedvezményes a részvétel annak, aki hoz 1 főt.

Időtartama: 12 óra haladási szinttől függően 2-3 órákra bontva.

Díja: 75 000 Ft a teljes témakörre. 

♥ Milyen visszajelzéseket kaptok az Álomnő Akadémiával kapcsolatban?

♥ Az Akadémián résztvevő hölgyek mindig pozitívan nyilatkoznak a foglalkozásokról. Elsősorban annak örülnek, hogy nálunk nemcsak a külsőre helyezzük a hangsúlyt, hanem a belsőre is. Megpróbáljuk kezelni a negatív berögződéseket, és így tudatosabban, lelkükben megerősödve távoznak tőlünk. A belső harmónia kialakítására törekszünk, hiszen, ha elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, a világ is elfogad minket.

Jelentkezés és időpont egyeztetés telefonon, vagy e-mailben. 

A konzultáció négyszemközt történik, diszkrét keretek között személyesen irodánkban, az ügyfél otthonában, vagy Skype-on (témától függően ). 

1 alkalom 2 -3 órás.

Mini tréning is kérhető egy - egy témára.

bottom of page