top of page

Tulipán

Nagyon jót tett a beszélgetés Kornéliával, kicsit más megvilágításba helyezte számomra a korábbi kapcsolataimat, amiből tudok építkezni a jövőben. Számos hasznos tanácsot is kaptam tőle, a szituációs gyakorlakat pedig nagyon élveztem. Köszönöm. 

Mosoly

Nagyon köszönöm a beszélgetést veled. Élveztem minden percét mert végig azt éreztem, hogy a segítőszándék és tisztánlátás segítése van a kérdéseid hátterében. Habár gondolatban sokszor megfogalmazzuk ezekre a kérdésekre a válaszokat magunkban a kimondott szónak erejére rácsodálkozom mindig. Habár sok szempontból idealista vagyok a párkapcsolatok terén, törekszem a reális körülmények elfogadására úgy hogy a belső énem azt még megelégedéssel el tudja fogadni.

B. Károly

Nem voltam egyszerű helyzetben, ugyanis a pozícióm miatt nagyon is vonzódtak hozzám a hölgyek.  Ez bosszantott. A másik gondom, hogy utazgatni sokan szeretnek, de amikor kiderül, hogy „csak” munka miatt megyek, akkor már az illúzió elillan.  A munkám határozza meg az életemet, és ezt a társamnak el kell fogadnia. Ezekkel a paraméterekkel kerestem fel az irodát, ahol nem esett kétségbe mindezek hallatán az irodavezető. Kanyargós út vezetett a célig, amelyet nem olyan rég az eljegyzésünk erősített meg.

Köszönöm a kitartó munkáját kedves Kornélia

Ny. Viktor

Szeretném köszönetemet kifejezni az irodavezetőnek, Tóth Kornéliának. Példaértékű az a hozzáállás amit tapasztaltam. Több évbe telt mire megtaláltam itt az igazit, Kornélia végig tartotta bennem a lelket, és fáradhatatlanul bíztatott. Az ideálomról nem próbált meg lebeszélni, és ez az, amiért szintén hálás vagyok. Sokan lebeszéltek, hogy adjak le az igényeimből, úgy sem találok olyan lányt, és tessék. Meg van az én életem szerelme.

 

Köszönöm

V. Borbála

Két válás után a feladom fázisomban a TV-ben láttam meg Kornéliát. Szimpatikus volt, ahogy beszélt, és amit mondott. A netes ismerkedésben csalódtam. Az iroda keretei közötti ismerkedés sokkal megbízhatóbb lehetőségnek gondoltam, ezért csatlakoztam a tagokhoz. Néhány tagajánlás után egy villámcsapásszerű érzés áradt szét bennem már a hangja hallatán. Azt hittem ilyen nem történik meg, kiégtem, befásultam, megöregedtem. Az esélytelenek nyugalmával vettem részt a társkeresésben. Szerencsém is volt. Nem voltak nagy elvárásaim, de azokhoz ragaszkodtam. Elmondhatom, életem egyik legjobb döntése volt hogy ezt az irodát választottam, különben sosem talál rám a szerelem a párom személyében.

 

Hálásan köszönöm Kornélia

S Tamás

Egy társkereső irodában elsődleges annak az embernek az inspiratív személyisége, aki önzetlenül segítő kezet próbál nyújtani a boldogsághoz vezető érzelmi útvesztőben. A hátsó gondolatok nélküli, és érezhetően kölcsönös bizalom, az értő és érdeklődő figyelem alapvető fontosságú önmagunk és a másik megismeréséhez, mindezek nélkül a lélek képtelen megragadni azt a valós kapcsolódási pillanatot, amellyel célhoz érhetünk...

Gyakorta idézem magamtól, hogy az érzéseinkkel nem lehet vitatkozni, az emberi lélek pedig nélkülünk is odatalál, ahol igazán jó neki.

Úgy vélem, hogy a tegnapi beszélgetésben úgy tárult ki előttem újra a világ, és úgy kaphattam valamit, hogy attól az idejét nekem ajándékozó sem lett kevesebb...örülök a találkozásnak...:)

P. Mária

Kornéliával nagyon kellemes beszélgetésem volt.

Nagyon örültem a kérdéseinek, melyek nagyon jó kérdések voltak, tényleg meg akart ismerni engem, és ez bizalmat ébresztett bennem az iránt, ahogy Kornélia végzi ezt a munkát. 

Katalin

Köszönöm szépen a beszélgetést, nagyon jó volt és bízom benne, megkezdődik az új élet, amire már olyan rég óta vágytam, s Te voltál az első mérföldkő, aki ebben utat mutatott nekem, s ezért piros pontot érdemelsz!

V. Gábor

Kornélia nagyon kedves, és segítőkész. Nagyon jól ért a férfiakhoz és nőkhöz egyaránt, illetve a párkapcsolat kialakításához is nagyon sok segítséget nyújt, és kitűnő tanácsokkal látja el az embert. Nagyon szimpatikus volt, hogy első alkalommal Ő személyesen teszi fel a kérdéseket,

Szabolcs

Köszönöm a személyes és türelmes hozzám állást, és a kedves hölgyet, akit bemutatott, bár néhány próba randi volt, amikor elkezdtem kételkedni a sikerben. Tudom, én türelmetlen vagyok, mondta, de hát rohanó világunkban ki nem az. Köszönöm, hogy hibáimra rávilágítottak, sokat dolgozom most is magamon, szeretném szívem hölgyét örökre megtartani, és boldoggá tenni. BUÉK

Balogh Ildikó

"Az életembe léptél, máról a holnap így lett más Veled" énekli Ákos egy dalban s ezt érzem én is a konzultációnk óta. Személyedben megismertem egy igazi nőies NŐT. Ami ritka manapság. Finom,kedves, elegáns,megfontolt ember vagy. Egy igazi példakép vagy, aki hitelesen képviseli a nőiességet.

K. Szandra

Sok helyen próbálkoztam, online fórumokon, és néhány hagyományos irodában. A bizalmam a férfiak iránt az utóbbi megtapasztalások hatására átalakult bizalmatlansággá. Szimpatikus volt, hogy nálatok a társkeresés mellett vannak tanácsadások is. A személyiség fejlesztő, önbizalom növelő konzultáció rám fért. 

Csaba

Szeretném megköszönni neked mindazt a sok segítséget és hasznos tanácsot, amellyel mára már sikerült feloldanom és leküzdenem az évtizedek óta bennem meglévő - és folyamatosan felgyülemlett - gátlást, blokkot, és alaptalan félelmet, melyet a nőkkel kapcsolatban "teremtettem" magamnak, nem tudatos magatartásomnak köszönhetően... 

R. Katalin

A személyes találkozónk kapcsán szeretném visszajelezni, hogy köszönöm a támogató és bátorító szavaidat, különösen amit az önmagunk szeretetéről és a merészebb, színesebb öltözködésről mondtál. Jó és hasznos visszajelzés volt számomra a beszélgetésünk.

Sz Andrea

Egy barátnőm javaslatára kerestem fel az irodádat, aki már nem bírta nézni, hogy kikkel jövök össze. Örökké hálás leszek, hogy felnyitottad a szemem. A szüleimet látva, azt hittem, ez a nő sorsa. Soha nem mertem magamat felvállalni.

K Ildikó

Fantasztikus hatással volt rám a konzultációd, köszönöm, hogy visszaadtad az önbizalmamat. Válásom óta nem volt ilyen beszélgetésben részem, ami ennyi erőt, önbizalmat adott volna. Sok mindenben igazad van, és oda fogok figyelni ezekre.

Kedves Kornélia

Azzal kezdeném, hogy sok ezoterikus rendezvényen vettem részt, a fejlődésem, és a párkeresésem vezérelt oda. A személyiségemet több éve fejlesztem, csoportos és egyéni konzultációkon voltam, ahol arra a kérdésre is kerestem a választ, miért nem találom meg a lelki társamat. Az asztrológiával is próbálkoztam. Olyan hölgyet kerestem, aki hasonló gondolkodású, mint én. Nem bíztam abban, hogy itt fogom megtalálni azt a lányt.

Tisztelt Társkereső Központ, kedves Kornélia!

"Az igaztars.hu társkereső oldalt ez év szeptemberében ismertem meg. A site-on található cikkeket olvasom, segítségükkel fejlesztem egyébként sem átlagos érzelmi intelligenciámat. Független férfiként keresem életem párját, azt a hölgyet akinek reggel ébredéskor a fülébe súghatom: szeretlek kedvesem.

Kedves Kornélia!

"Az a nyugalom, figyelem, jelenlétszeretet ami árad belőled csodálatos.

Everness Fesztivál résztvevő: L. B." 

Nem tudtam merre keressem

Csalódások sorozata volt az életem. 29 évesen még egy normális kapcsolatom sem volt! Akik csapták nekem a szelet, ők nem kellettek. Akikben megbíztam, mind becsapott. Az internetes társkeresőn hazug, házasságban élő férfiakat fogtam ki. Hét közben szédítettek, hétvégén eltűntek. Az ünnepekkor a szüleimhez mentem haza, ahol szembesültem a kérdéssel: még mindig nincs senkid? Évek teltek el újabb és újabb próbálkozásokkal. Az egyik barátnőm ajánlott egy honlapot.

Komoly kapcsolat céljából

Tisztelt Kornélia

Azt hittem így 30-on túl, hogy tisztában vagyok magammal. Az életem szokott mederben zajlott. Ambícióm alábbhagyott, a társkeresés nem működött, mindig mellé nyúltam. Vagy nekem lett elegem a kapcsolatból, vagy mikor elkezdtem mélyebben érezni, ott hagytak. Az italban kerestem vigaszt. A barátaim segítettek ki ebből az időszakból. Utána a sportba menekültem, és az egészséges életformában kerestem a boldogságomat. Társaságban nem is volt hiány, de a szívemet nem tudtam bele adni egy szimpatikusnak mondható lánynak sem.

Egyedülálló anyaként kerestem a társam

Szilvi vagyok, 39 éves, elvált, egy gyermekkel. Egyedül nevelem a gyermekemet és reggeltől estig dolgozom, elképzelhetetlen volt, hogy az iskola, az otthon, és a munkahely háromszögében társra leljek. 5 évvel ezelőtt váltam el a férjemtől, majd évekig a gyerek nevelése, és a komfortzónám újra építése töltötte ki az időmet. Néha majd megroppantam, eltört a mécses, sírtam, csendben a párnámba fúrva a fejemet. Két éve fogalmazódott meg bennem, ez így nem mehet tovább, társra van szükségem! Bele gondoltam, mit tudok nyújtani és mit várok el a másik féltől, milyen legyen külsőleg és belsőleg, tanulva a házasságomból. Mivel diplomás vagyok, kizárólag diplomás partner jöhetett szóba,

Sorsfordulásom

Nekem reménytelenül indult az élethelyzetem, amikor Kornéliáról egy ismerősömön keresztül eljutottam. Úgy voltam vele, nekem már mindegy. A válásom után, ami igen hosszadalmas tortúra volt, csak negatív tapasztalatokat szereztem, és már nem volt kedvem ismerkedni senkivel annyit csalódtam a férfiakban. Erőt vettem magamon, és úgy gondoltam, egy találkozást meg ér Kornéliával, veszíteni nem veszíthetek már semmit. A hangja a telefonon keresztül már megnyugtatott.

A szerelmem újra talált rám. Itt!

A társkeresés rejtelmeiről,  a társkeresőkről, az emberekről, és a múltjukról könyvet írhatnék. Sok évvel ezelőtt elvesztettem az egyetlen, igaz szerelmemet, az élet elsodort minket egymástól. A tökéletes szerelemben, meghitt társas kapcsolatban éltünk, nehéz, fájó volt az elszakadás. Nem azt mondom, hogy amióta elsodort az élet a társamtól, nem próbáltam túltenni magam a veszteségen és nem ismerkedtem, hanem azt, hogy igenis rengeteg helyen jártam társkeresés céljából, rengeteg magányos társkeresővel megismerkedtem, de senki sem pótolhatta a másik felemet. 2011-ben kipróbáltam az ismerkedést Tóth Kornélia szakszerű, személyre szabott segítségével, ami az elvárásaimat nagymértékben felülmúlta. 

Please reload

bottom of page