top of page

A válófélben vagy épp hogy elvált férfi, mint társkereső.

A társkeresés során “még a tinta nem száradt meg a válási papíron” pillanatait megélő társkeresőkkel hoz össze a sors, akkor mit javasol a Randiguru: rengeteg előnye és hátránya van az elvált társkeresőnek. Most a férfiakat vesszük nagyító alá. Stabilnak tűnnek, alakíthatónak, nyitottnak az új dolgok iránt.

A strand legjobb pasija

Egy külföldi fiúval ismerkedtem meg egy nyári kerti szórakozóhelyen. a fiú elutazott, igy barátnőmmel mentem strandra. az volt a tervem, hogy szép képeket készít rólam, amiket emailben elküldök ennek a drága fiúnak, és ő majd rövid levelezés és telefonálhatás után vissza jön Bpre értem, majd a többi kettönkön múlik: itt vagy ott éljük le az életünket. 

Gyors büfék - rövid kapcsolatok

A 21. század egyik jelensége a mobilitás. Mobil telefon, internet, amikről 10 éve még csak álmodni sem mertünk, most mindez elérhető. Otthonunkban, munkahelyen a világgal szoros kapcsolatot tudunk ápolni.

Elromlott a telefonod? Úgyis csak 1 év használatra tervezik a mai műszaki cikkek nagy részét, de ez jó így- az értékesítők szerint, hiszen minél újabb a termék, annál több funkciót lát el..

Mitől lehet vonzó egy társkereső?

Szeretnék megosztani egy gyakorlati tapasztalatot, amellyel talán gazdagodhat a társkeresők tudása, és ezáltal a társkeresési sikere. A társkereső tagjainkkal mélyinterjút készítünk, mielőtt tagjaink közé bekerülnek. A beszélgetés során kiderül, hogy hogyan látják magukat. Nagyon sok féle színes egyéniséggel beszélgettem, különböző karakterek, eltérő személyiségek.

Miért mindig ugyan olyan embertípust vonzod be?

Panasz, elkeseredettség, kilátástalanság, majd beletörődés. Ezek az érzések hatalmasodnak el azon társkeresőkön, akik mindig ugyan olyan társat vonzanak be, mint az előző. Sok egyedülálló életét keseríti meg ez az életérzés, hogy nem tud bevonzani olyan társat, akit elképzel, aki passzol hozzá. Mindig csak az alább felsoroltak egyike kerül „lepkehálójába”.

Miért nem értik a nők, amit a férfiak nem mondanak ki?

A kérdésre John Lennon egykori terapeutája adja meg a választ, aki kezünkbe ad egy olyan technikát, amelynek segítségével közelebb kerülhet egymáshoz férfi és nő. "Képzeld el, amikor a párod azzal piszkál, hogy te ilyen vagy, olyan vagy, ám a szokásos visszaordibálós forgatókönyv helyett ezúttal egy másikat választasz. Mozizol! 

Titkos kapcsolat

Ha párod párkapcsolatban van: házas, vagy élettársi kapcsolatban él párjával, és te vagy a harmadik fél, akkor több fogas kérdés merül fel. Ki iránt vonzódik igazán? Valaha ott hagyja a másikat? Őszinte hozzád, amikor azt mondja, hogy ekkor és ekkor rád gondolt? Őszinte, amikor azt mondja, hogy nem ér rád veled találkozni?

Trista nyilatkozata házasságáról:

Trista Sutter neve leginkább Amerikában ismerős a tévénézőknek, hiszen ő volt a The Bachelor című műsor második helyezettje, és a The Bachelorette férjkereső szépsége 2002-ben. Trista nyilatkozata házasságáról:  A kétgyermekes sztármamitól megkérdezték, mi a boldog házasság titka, hiszen már több mint tíz éve van együtt szerelmével.

Férfiaknak: Egy cikk, arról: a spanyol macsó hogyan udvarol.

Érdemes a cikket elolvasni, és követni a példát. Antonio Banderas már túl van az ötödik ikszen, de a világ női lakosságának tetemes része még most is örömmel omlana a karjaiba, hiszen a latin szerető prototípusát testesíti meg. Nemrégiben egy interjú során elárulta, hogy mire számíthat az a nő, akire kiveti a hálóját. Hölgyek, tessék figyelni, lesznek meglepetések!

A fiatalabb jobb?

Hollywoodban, ami trendi, az hamar elterjed a világban, és büszkén vállalják fel a párok azt, amit előtte titkon éltek meg.

Demi Moore és utolsó férje kapcsolata az egyik élő példa, sok hasonlót lehetne felsorakoztatni, fiatalabb az egyik fél, jelen esetben a férfi.

Vajon az ilyen nagy korkülönbség jót tesz a kapcsolatnak, vagy ideig-óráig tud csak működni? Demiék esetében pár év volt, amíg lángolt közöttük a szerelem. Van olyan példa is, ahol tovább tartott a kapcsolat: Susan Sarandon és Tim Robbins között 21 évig tartó

házasság volt. A korkülönbség 12 év. Ők is pályatársak, a közös munka is összefonódott életük során.

A sikeres párkapcsolat egyik kulcsa

Szavak, melyek elszállnak, de a másikban benn ragadnak. Szavak, melyek sebeznek, vagy simogatnak. Szavak, melyekkel kifejezünk, mellyel belső érzéseinkről információt adunk - ha adunk. A férfiak kevésbé kommunikálják a külvilág felé érzéseiket. A nők ezzel ellentétben néha túlzottan kikommunikálják. Mi a megoldás? A helyes kommunikáció.

Meddig várjunk arra, hogy a kapcsolat komolyra forduljon?

A társkeresés útvesztőiből végre rád talál a szerelem, és átkerülsz a szinglik táborából a „párkapcsolatban vagyok” táborába sok újabb kérdést vet fel. Többek között azt, hogy meddig várjunk arra, hogy a párod is elszánja magát a következő lépésre, majd az azt követőre. Kölcsönös az érzés, de megtorpantok, és nem tud fejlődik, nem alakul a kapcsolatotok tovább, hanem stagnál egy ponton? 

Please reload

bottom of page